PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 29
oncicu spune:
Amabella merci
.La 2 luni i-am facut Infarix si s-a comportat destul de bine, fara febra, doar putin agitat dar nu ceva iesit din comun. Maine mergem la vaccinul de 4 luni si am vb cu dr si mi-a zis ca-i pot lua Pentaxim linistita ca este f bun.
Cum spuneam si mai devreme si Robert are f multe simptome de dinti: balute fffff multe, roade tot ce prinde, cateodata devine f nervos si musca ingrozitor de tare( stiu ca mi-a muscat degetul mai demult), urla cu pumnul in gurita, nu mananca cum tb( asta de aproximativ o luna) si plange cand ii bag bibe in gura ca si cand l-ar durea ceva f tare etc.
Eu ma bucuram intr-un fel ca are gingia de jos putin umflata si m-am gandit ca nu mai dureaza mult si-i iese dintele dar s-a uitat mama acum cateva zile la el si mi-a zis ca MAI DUREAZA!!!

Eu am inceput sa-i dau cu Dentinox de fiecare data cand pare ca-l doare si-i place ff tare se lige pe buze si parca mai cere, e scumpic foc. I-am luat si jucarele d-alea de ros care se tin la frig , dar nu stiu cat de tare il calmeaza.
Si el a inceput sa se trezeasca noaptea tot cam din ora in ora de pe la 3-4 pana pe la 8 , nu ca i-ar fi foame ca il incerc apropae de fiecare data.
Ei, asta este, am scapat de colici(dar nici de astia de tot) si am dat de dinti. La masele cum o fi?![]()
Va pup
dariana spune:
mada_mxm, dar Darius daca incepe sa planga pana nu-l iau in brate nu tace, pot sa-i zic eu orice ca daca tipa nu se opreste. As incerca si eu metoda ta, insa e cam grea pt noi. Cum sa fac?
Dariana si Darius (30.07.2006)
save spune:
ONICU,multumesc!
DARIANA,CRISSA,ANCUTEX intru si eu in ,,clubul vostru'',asa face si Radu
titi,titi,si iar titi toata ziua si acum de 2 nopti face la fel ca si peste zi (inainte se trezea de maxim 2 ori)noroc ca eu ii dau sa suga intins pe pat langa mine si asa mai motai si eu linga el

SAVE
RADU SI
LUCIAN
http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/
Amabella spune:
Miruna, tu cum ai trecut de la Humana 1 la Humana 2? Treptat sau deodata? Ai pus o lingurita de H2 si 5 de H1 s.a.m.d.?
Mada_mxm, am tinut si tin si eu dieta, de vreo 6 zile tin Monti, pana acum mancam putin, dar fara nici o logica. Tot de 6 zile nu mai mananc seara, asta inseamna ca incerc sa nu mai mananc decat fructe dupa 18, dar mai ajung si pe la 19 cu masa. Dar de baza e sportul. Ma duc la sala de cel putin 4 ori pe saptamana, unde fac un antrenament individual care include vreo 45 de minute de cardio, dar serios de tot, storci apa din tricou cand termin, apoi exercitii la saltea si de 2 ori pe saptamana fac si la sala de forta. Cam asta.
luiza
de
mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/4562b924ab524/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit
oanaalex spune:
Si noi folosim aceasi metoda ca si Mada cand mergem la culcare. Faza e ca noi de cand s-a nascut l-am obisnuit sa adoarma singur si neluat in brate. Am vazut asta la spital cum ii linisteau asistentele. Noi am stat cateva zile in spital sub observatie pt ca inghitise lichid la nastere si asa am vazut cum ii linisteau asistentele pe toti bebeii. Ele au spus ca nu exista copii rai ca toti pot fi linistiti fara sa-i legeni si sa-i iei in brate. Ele le puneau muzica clasica si ii mangaiau pe capusor pana se linisteau.
La 2 luni am inceput sa-l culc in camera lui in patut si am facut la fel. L-am lasat acolo si am stins becul. A scos el niste sunetepe acolo dar nu a fost plans cu adevarat dupa care a adormit. Daca plange tare mergem si ii dam suzeta si stam cateva sec cu el pana nu mai plange si o luam de la capat.
Ce e cel mai greu cu metodele astea e ca trebuie sa te tina nervii sa-i lasi sa planga un pic fara sa-i iei in brate. Mie asta mi s-a parut cel mai greu.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/f594re2
save spune:
FETELOR,ati tot vorbit de vaccinuri va rog sa ma lamuriti,ati spus ca le-ati cumparat,nu se dau gratuit??,Pentaxim si infanrix contin 5 vaccinuri(Hep B;DTaP;IPV;Hib;PCV)????
,la Radu la 2 luni ia dat numai DTaP;Hep B;IPV dupa ce i l-am facut m-am documentat si am vazut ca mai trebuiau sa mai fie doua Hib si PCV astea nu sunt gratuite de aceea nu i le-a facut????(m-am dus ca fraiera pe mana doc.
),acum la 4 luni mai pot sa i le fac toate???? 
SAVE
RADU SI
LUCIAN
http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/
MissJJ spune:
Dariana sincer nu stiu cum puteti face, trebuie nervi de otel, stiu cum e cand plange tare si nu se linisteste deloc, noi patim asa cand se sperie de ceva.
Amabella draga esti norocoasa ca ai timp sa mergi la sala, eu aici nu am cu cine lasa copilul in afara de Flo deci nu am cum sa merg decat poate de doua ori in weekend ca serile is pline cu gatit, spalat fata dush si eu si etc.
Oana si noi tot asa de cand am adus-o acasa si ne-am adaptat cu ea numai in patutzul ei am pus-o noaptea la somn, a fost greu la inceput pazit de la 12 la 4 dim de Flo apoi eu non stop pana dim si toata ziua si calmat cu suzeta, muzica si mangaieturi si dupa vreo doua sapt adik de pe la o luna nu a mai trebuit pazita mai mergeam la ea cand plangea dar nu mai trebuia pazita.
Oncicu adik astea toate is semne ca apar dintisorii?
Ca citeam mesajul tau si parca vb de Arianna: pumni, deget, muslim, babetzica roase non stop, molfaite, plans chiar si cu biberon in gura, nervi cat incape, miorlaituri cand de obicei nu facea asa, suzeta nu e buna, jucariile o enerveaza daca le vede mai mult de 2 min.
Si a si inceput sa pape mai putin. Eu am zis ca poate are vreo faza, ceva dar dupa mesajele voastre se pare ca sunt dintii. Am sa cumpar gel din ala de dinti sa vad daca are vreun efect. Eu am incercat sa ma uit la gingiile ei dar nu mi se par f rosii sau f umflate, aia de sus e un pic mai rosie dar nu e umflata sau ceva, sau poate mi se pare mie.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
oanaalex spune:
Mada si noi am trecut prin momentele astea acum vreo 3 sapt. Eram convinsi la un moment dat ca sunt dintii, dar nu a fost asa. Adica si-a revenit in cateva zile. Am incercat si eu sa-l dau cu ceva pe gingii. Aici se gaseste Baby Oragel dar scrie pe el ca se recomanda numai dupa 4 luni altfel tr sa intrebi medicul sau stomatologul. Eu l-am dat de 3 ori, cate odata pe zi, 3 zile.
Am mai auzit ca-i doare si cand li se formeaza radacinile, sau ceva de genul.
Sper sa fiti ok sa nu aveti neplaceri.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/f594re2
adelapop spune:
fetelooor ma faceti sa rosesc ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nu ma asteptam sa vedeti pozele si sa ne admirati ![]()
![]()
![]()
cat despre bibelou multumim multumim
- pot sa spun ca asa am simtit la inceput cand o vedeam asa scumpica (de cioara isi lauda puiul ca e al ei) ziceam ca nu imi vine sa cred ca eu am nascut-o ca parca am fost la magazin si am zis - pe fetita aceea o vreau -hi hi hi multumim frumos pt complimente
mamanati eu tot nu am vazut pozele cu scumpa ta - invatati-ma si pe mine pleeeaseee
eu oricum am devenit fun bebelusi -la oricare m-as uitaa matopesc de drag 
adelapop spune:
anutex sa stii ca e lungana bianca - nu ii mai vin body-urle de 3-6 luni - ii sunt scurte la picioare -deci nu ti se pare
cred ca seamana cu tati lungana
quote:
Originally posted by Ancutex
adela, am vazut si eu pozele - e fff draguta minunea ta, sa fie sanatoasa si fericita. Vad ca e cu o saptamana mai mare decat mariuca mea, dar mi se pare mai mare (cel putin in poze)