PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 28
Ancutex spune:
Dariana, si pe mine ma foloseste printesa mea pe post de suzeta, mai ales seara, ca sa adoarma. Noaptea insa nu se trezeste decat o data mananca putin si adoarme repede. Suzeta nu am reusit sa-i dau desi am tot incercat, o impinge afara cu limba o plimba aiurea in gura fara s-o suga.
SimonaU trimite-mi si mie please 'reteta' de adormit bebeii.
Tweety7 spune:
Oona intra in profilul personal la optiuni si activeaza-ti PM ca sa putem vorbi. Sau, daca ai Yahoo Messenger, adauga-ma in listutza cu ID-ul mirescuandra. 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si
Clara
SimonaU spune:
Ancutex, cred ca cea mai buna metoda e a lui mada_mxm
- stie bebele de la mama natura cum sa se culce singur. A mea metoda nu e nici macar a mea ca am vazut si eu la TV si e cu plans. Am mai scris-o acum vreo 2 capitole. Dar daca vreti mai scriu
MissJJ spune:
Fetelor nici a mea nu a dormit de la inceput singurica. Noi am aplicat o metoda care am citit-o aici in carti: pui bebele in pat ( e imp sa fie bebe treaz ca sa stie ca e timpul de somn ca daca il pui adormit si se trezeste acolo singur e si mai mare scandalul) stingi luminile si il lasi sa vezi ce face, daca plange te duci la el ii vb il mangai dar nu il iei in brate, cand sa linistit iar pleci si daca plange din nou il lasi sa plnaga un pic mai mult si abia apoi reiei totul si tot asa progresiv pana adoarme. Noi asa am facuit oricat de mult a protestat nu am ridicat-o din patutz ci numai am mangaiat-o si i-am vb si incet incet s-a obisnuit si acum o punem in pat treaza se frasuie ea sg acolo un pic si adoarme in maxim 15 min.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Ancutex spune:
Mada, o sa incerc si eu metoda voastra, sa vedem. Desi nu stiu daca voi avea succes pt ca Maria s-a obisnuit sa adoarma la titi. Nu pot sa zic ca ma chinui foarte mult cu ea seara ,adoarme dupa ce mamanca si apoi daca se mai trezeste un pic vrea sa mai molfaie titi si adoarme la loc; in jur de 21.00 e adormita bine si apoi o pun in patut. Ziua e mai dificil cu somnul, doar afara adoarme usor.
adelapop spune:
adas super linkul
multumesc
vad ca si eu ma joc la fel ca si voi cu bianca....deci sunt o mama buna pana acum 
MissJJ spune:
Ancutex asta e chestia ca si astia in carti zic ca e f imp copilul sa fie treaz cand e pus in pat, hranit, schimbat si treaz ca sa poata invata sa asocieze patul cu somn. Eu de ex si ziua cand o vad ca e mofturoasa si somnorici o pun in patutzul ei si normal mai plange, mai mormaie dar usor usor adoarme singurica. Ca la inceput o lasam sa adorma la ea in scaunel sau in cu biberonul in gura si o puneam in pat adormita si in nici 10 min se trezea si plangea ca nu stia unde ii si de ce e sg. Si de atunci am pus-o treaza in patutz am vb cu ea i-am pus muzica sau niste jucarii la care sa se uite si incet, incet s-a obinusit ca patutzul e pt nani. De ex acum nu mai vrea sa doarma in scaunelul ei, numai in pat se simte bine.
Mada si
Amabella spune:
quote:
Originally posted by SimonaU
dariana, da e normal ce zici tu si toate seamana a simptome de dinti. Asa a inceput si Mara mea sa se trezeasca noaptea. Pana acuma se trezea la 2 supturi, apoi doar unul pe noapte si se trezea linistita se misca prin patut si numai daca trecea de 10 minute si nu o luam plangea. Dar acum se trezeste mai des si aproape de fiecare data plangand. Ii dau suzeta si se culca la loc.
A si poti incerca asa de test sa il dai cu Calgel sau Dentinox pe gingii sa vezi daca are vreun efect
Doamne, fetelor, cat ati mai scris cat timp am lipsit! Abia reusesc sa recuperez.
Oare de aia se trezeste si Rares de 3-4 ori pe noapte? Ca eu una nu mai pot! Cedez nervos!
De unde era un copil model, se trezea maxim o data pe noapte si adormea la loc instant daca ii dadeam suzeta, acum se trezeste de vreo 3 ori, uneori chiar si mai mult, iar azi nu a mai adormit deloc de la 6. Nu imi explic de ce se trezeste, ca foame nu ii e si nu cere mancare. Se trezeste doar asa, ca sa imi fragmenteze mie somnul si sa fiu nauca toata ziua!luiza
de
mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)www.choosing2lose.com/tickers/4562b924ab524/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit
MissJJ spune:
Sorry daca sunt un pic off-topic.
Amabella tu cum ai slabit cele 9,4 kg? Tii vreo dieta anume sau cum? Ca eu am de dat cam 14 kg jos si nu stiu cum, ca de diete m-am mai apucat eu si asa vertiginos cum am inceput tot asa rapid m-am lasat,
iar de sala momentam nu prea am timp cu toate ca tare m-as duce, ca fara un pic de sport nu am cum sa remodelez corpul.
Mada si
Amabella spune:
quote:
Originally posted by oncicu
Cristina_Ioana, Katm13, Mada-mxm sa va traiasca piersicutele Luca , Tudor respectiv Arianna, sa fie sanatosi, cumintei si norocosi.
Azi ne-am trezit pe la 6, fara sa ne fie foame , doar nemultumiti de ceva, pe la 7 abia am papat putin si dupa aia am mai atipit 1/2 ora. Eu m-am culcat pe la 12-1 si sunt cam chioara de somn.
Aseara mi-au venit si bucuriile si imi curge zici ca este cascada probabil pana se regleaza org, ca eu pana sa raman insarcinata nu am avut pb .
Voi ce vaccin ati facut la 4 luni? Eu la 2 am facut Infarix Hexa iar acum nu gasesc penta si ma gandeam sa fac Pentaxim, ca de e si mai ieftin. Cine a facut Pentaxim ce reactii au avut puii vostri de la el, e la fel de bun ca Infarix?
Va pup si va doresc o zi excelenta!
Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete
Oana, eu am facut Pentaxim la 4 luni si Infanrix la 2 luni. De la Infanrix a facut febra a doua zi si nu a avut pofta de mancare o saptamana, iar de la Pentaxim nu a avut nimic. Cred ca si la 6 luni ii fac tot de la firma care face Pentaxim.
luiza
de
mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)www.choosing2lose.com/tickers/4562b924ab524/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit