PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 31
mamaluidavid spune:
quote:
Originally posted by Ancutex
Mi-am amintit ca tot vroiam sa va intreb ceva legat de baita - toata lumea mi-a spus sa fiu fff atenta sa nu-i intre apa in urechi ca poate face otita. Asa e, sau e doar un mit? Cred ca daca le stergem bine urechiusele nu e nici o problema, dar nu imi vine sa risc. Stiu ca se fac cursuri de inot pt bebelusi si as vrea s-o dau si pe Maria.
Ancutex eu nu ii mai protejez urechile de la 1 luna pentru ca nu ii place,plus ca eu am mana mica si nu mai reuseam sa ii cuprind capul.
Dupa baita stergem bine cu prosop si betigase si nu avem nici o problema.
Stefania,mami de David si Patricia
mamaluidavid spune:
quote:
Originally posted by adelapop
oona ghideaza-ne si pe noi, de unde putem lua cutiutele muzicale
mie imi place fff mult sa cant dar nu stiu cantecele pana la finalquote:
Originally posted by oona
fetelor,
legat de joc...am luat toate cutiutele muzicale si cantecelele de gradinita de pe net si ii cant murmuricii la greu..unde pui ca si inveti multe cantecele..si are mare succes!e innebunita,rade si e in mare verva cand le aude!incercati si voi..chiar si alea cantate de corul de copii Bimbam sau de Claudia stratan ca o amuza vocile de copii..
o sa incerc si eu chestia cu pusul la san des sa stimuleze ca iar mi-a scazut productia(v-am mai spus ca ii dau seara supliment)dar pot spune ca am mai incercat si e foarte nervoasa si plange de foame mititica..nu se satura..maine promit ca nu ii mai dau supliment sa vad cum merge...
www.dropshots.com/oona" target="_blank">poze
Adelapop si fetele daca vreti pot sa pun pe mail-ul comun cutiutele muzicale, eu le-am primit de la o mamica de bb nov-dec 2004.
mamaluidavid spune:
Dariana si Avmaria felicitari pentru reusita!
Sa va zic ce a lucrat al meu sot aseara!
I-am dat Patriciei sa pape,170 ca de obicei insa nu a adormit.Nu plangea asa ca am lasat-o singurica,daca e satula adoarme fara sa ii fac nimic.
Ei,sotul auzind-o prin monitor ca e treaza a zis ca ii mai face 50 ml. si incearca el sa o adoarma.
Bun,eu merg la baie,ma relaxez,am stat ceva timp,cand ies Patricia inca treaza,papase cei 50 asa ca i-a mai facut 40 ,papat tot deci aseara a mancat bebelina mea 260 ml.

El inca mai voia sa ii facem vreo 40,ea fiind invatata sa adoarma mancand.
Bineinteles ca am spus nu,am ragait-o,am pus-o in pat si a adormit,pana la 8.30 nu am auzit-o.
codritu spune:
As incerca si eu metoda voastra de adormit, dar plange tare si il trezeste pe Tudor. Petra tare greu adoarme, cred ca daca ar adormi la san as fi fericita, numai in brate si numai la mine si numai dupa ce se frichileste cate o ora sau mai mult, se zbate de zici ca e un peste pe uscat. Cand adoarme eu sunt deja cu nervii la pamant, cred ca ma imbolnavesc in ritmul asta. Tudor a adormit la tzitzi pana la 1 an jumate cat a supt, dupa care a adormit singur fara probleme, cu Petra cred ca o sa-mi iau lumea in cap.
Comorile lui mami

Alexei