PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
adas spune:
adelapop, de jucat cu stef eu ma joc in toate felurile posibile. nu-ti spun cum ma mai prostesc. rad, dansez, ma scalambai si ma maimutaresc in fel si chip. si rade cu niste hohote de mai mare dragul. cu toate astea sunt in cautare de o paturica de joaca unde sa stea sa se joace, ca altfel ar sta numai cu mine... daca intrebarea era in ideea de a afla jocuri, uite eu am gasit aici
http://www.fisher-price.com/UK/playtime/learn.asp?min=.25&max=.5#112974
diferite jocuri si jucarii pe varste
www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de
stefi (08.07.2006)
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by Mia.
In sfarsit am botezat si noi Piersicutza!Dupa 3 luni!
poze cu Corina Elena
poze
Piersicuta mea
Sa va traiasca mica piersicuta crestina, e foarte dulce,are niste buziteee....

In legatura cu alaptatul,si eu alaptez exclusiv san, si e super asa, e foarte comod, insa de vreo cateva zile vad ca nu se mai satura si ii mai dau o masa si din NAN, si san, pentru ca altfel e plangacios. Si ori pentru ca este el mai mancacios acum, ori nu mai mananc eu asa consistent cateodata, dar parca nu mai am lapte asa cum as vrea, ceea ce ma duce cu gandul la inceperea diversificarii, caci nu se satura si asa cum ziceam cred ca e pregatit. Oricum, o sa ii dau san cat o sa pot de mult.
pup piersicutele
SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE
Tweety7 spune:
Mia. pup creshtinutzele!
Eliza si eu ti-am admirat cucuietele, doar ca n-am scris-o fiindca aveam senzatia ca-s demult postate pozele si ca ar pica exact ca nuca-n perete! Nu le scoate, te rog! Si nu mai pange!

Fetele io-s rupta de oboseala. Zapauca mea m-a trezit cu noaptea in cap, adica la 6 si atata s-a fatait si s-a rasucit incat am dormit cu intrerupere pana pe la 9. Tare-i nasol sa ti se strice somnul de dimineata. E cel mai delicios posibil. Acuma-s cu ochii rosii si cu zero pofta de viata.
Pupici la toata lumea!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si
Clara
map spune:
'neata mamicute si puisori,
La multe luni si sanatate tuturor sarbatoritilor de pe weekend si de astazi. Sa cresteti mari si cumintei!
Am vazut si eu acum pozele cu bebelasii, sunt toti niste dragalasi si dulcei tareeeeeee!
Robert am meu nu stiu ce-a foame mare a avut ca s-a trezit sa pape pe la 3.30, se pare ca seara neaparat trebuie sa-i mai dau si in jur de 10 ceva de papa ca altfel vad ca se trezeste. Apoi la 6.30 dimineata l-am luat la noi ca iar se sucea rau, trebuia sa mearga la munca baiatul cred
Pe 27 dimineata avem si noi controlul si daca totul este facem vaccin, sper sa nu fie prea dat peste cap dupa aceea, cel putin eu asa sper.
Merg sa ne jucam si azi vreau sa fac si curat in casa.
Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
mamaluidavid spune:
Eliza am vizionat si eu pozele,cred ca sarisem peste mesajul in care ai postat link-ul,din criza de timp.
Ce par are Ilinca,zici ca e o papusica,foarte frumoasa.Si Mara ce mare s-a facut,o domnisoara.
fetele.
Fetele am uitat sa va spun ca Patricia mea de vreo 3 zile reuseste sa se intoarca pe spate daca o pun pe burtica.Atat de mult uraste pozitia incat s-a chinuit pana a reusit sa se rostogoleasca.
Stefania,mami de David si Patricia
anasia spune:
Alexandru Cosmin, Alexandru Andrei, Sasha, Camelia Nicole!
o printesa printre printi!
mia, sa va traiasca mica crestina, sa aiba tot ce isi doreste de la viata!
geliza, am vazut si eu pozele de cum le-ai postat, dar pana am raspuns...foarte dulci fetitele tale, lasa pozele, de ce sa le stergi?
anasia +
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
mihatocae spune:
Salutare, mamici.
Nu mai stiu care dintre voi a pus, la un moment dat, niste poze cu bebe-ul ei in cada mare, cu un colac in care plutea. Si noi i-am facut deja baie in cada mare, dar am vrea si un colac din ala, micut, ca sa il stimulam sa paseasca pe fundul cazii. Am cautat, dar nu gasesc nicicum. De unde l-ai luat? Mersi
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph
oncicu spune:
Buna ziua piersicute dulci !
Am reusit sa-l adorm pe Robert in sfarsit dupa ce s-a smiorcait pana acum. Are putin gingia de jos umflata, nu este rosie si nici albicioasa, o fi un semn ca-i iese dintisorul zilele astea sau o mai dura?
Tweety fantastic ce faceti voi acolo, cred ca tb sa ai mare rabdare si talent. Si noi i-am pus pe un perete figurine d-alea care se lipesc si e f incantat de ele. Apropo tweety este preferatul lui, aproape numai la el se uita.
Geliza dragutele foc cucuietele mai ales cum stau ele amndoua tolanite una langa alta
Save scumpic foc piersicutul Radu, cum asculta el muzica la casti...poate se face dj![]()
Oona un pupic dulce pe falcutele bebelinei de la Robert
Mia sa va traiasca micuta crestina si sa fie sanatoasa
Mamanati La multi ani Cameliei scumpa
Miti sa va traiasca baietelul si sa fie sanatos!!
Mihatocae cum i-ati facut baie in cada? Si eu ma gandeam sa ne mutam in baie la baita ca facem o mare baltoaca in camera pe parchet, dar nu stiu cum sa-l spal in cada mare.
Hai ca m-am lungit revin mai tarziiu
Tweety7 spune:
Oncicu multumim. 
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si
Clara