PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 19
Mia. spune:
In sfarsit am botezat si noi Piersicutza!Dupa 3 luni!
poze cu Corina Elena
poze
Piersicuta mea
miti2004 spune:
Mia sa va traiasca micuta crestina si sa ii dea Dumnezeu o viata presarata numai de fericire !
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
mamaluidavid spune:
Mia sa ii fie de bine micutei crestine.
Adelapop eu una am renuntat la alaptat pt ca nu mai faceam fata,pana la 3 luni am alaptat exclusiv dupa care cerintele au crescut dar productia nu prea
,am introdus completare treptat pana cand sanii au secat apropae complet,ii dadeam sa suga doar 1 data pe zi pentru anticorpi.Din pacate am racit si am preferat sa opersc de tot alaptatul ca sa pot lua medicamente sa treaca raceala cat mai repede sa nu o ia si bebelina.
Despre cum ne jucam,cu jucarii,baby gym, zornaitori ,maimutoi ,pupacit ,asta ii place cel mai mult,iarasi ce ii place mult e sa vorbesc cu ea asa ca am inceput sa ii citesc povesti si e tare incantata,sta foarte atenta. Cam astea sunt activitatile noastre.
Stefania,mami de David si Patricia
mamaluidavid spune:
Oona acum am vazut si eu pozele,tare draguta e murmurica,sa va traiasca.
Mamanati am vazut-o si pe Camelia ,ce frumusica e.
Stefania,mami de David si Patricia
Muuh spune:
save, oona, mamanati foarte dragute piersicutzele voastre. Ce mai toate piersicutzele sunt frumoase.
geliza daca bebelina e alimentata mixt e normal sa nu ia supliment de calciu si fier ca ea isi trage tot din formula. De zymaflour ce sa zic parerile sunt oricum impartite. Bine ca nu e nimic grav cu cea mica.
adelapop eu am intrerupt alaptatul pentru ca Alexei nu a mai vrut. Efortul de a trage pus in balanta cu cantitatea scoasa nu l-au mai satisfacut la 3 luni si asta a fost. Alaptatul este si din punctul meu de vedere cel mai simplu, eficient si sanatos dar...nevoia te invata si inveti sa prepari biberoane in tot felul de pozitii si conditii.
Cristina-Ioana este bine, Luca ii ocupa tot timpul si de aia nu prea mai are timp de scris.
Programul lui Alexei este in general urmatorul, cu mici schimbari:07:00 - 07:30 - trezire, 09 - papa si somn cam 45 de minute, 10:30 iesim afara si in functie de vreme stam intre 1 ora si patru, venim acasa fie papa fie somn (depinde de ora) si apoi ne jucam pana pe la 07 cand mai doarme 30 minute si dupa aia iarasi joaca pana la 09 cand ii fac baie, masaj ii dau sa manance si apoi somn. Eu ma joc in mai multe feluri cu el: afara cand sta in carut ii arat frunze, craci care se misca si il atrag, in casa am o salteluta unde il pun si el da vesel din picioare ca se misca barele de deasupra capului, cand se plictiseste ii zornai eu diferite jucarii, i le dau in mana. Ultima "arma secreta" il fac avioane, il ridic pe picioare sau dam un tur de casa in care eu ii povestesc ce este in fiecare camera si sta cu ochii beliti si admira privelistea.
Miruna +
Alexei
Poze
geliza spune:
Miruna, si totusi de ce , chiar daca Ilinca e alimentata mixt, medicul de familie (care are ffff multi copii inscrisi) ne recomanda "in disperare" calciu?...Marei i-am dat calciu 5 ani de zile in fiecare iarna....acum chiar nu stiu daca ei sa-i mai dau....cat despre Zymaflour.....tocmai de-aia am si scris pentru ca eu Marei ii dau de la 3 luni fara intrerupere...Ilincai nu cred ca ii voi mai da fiindca la Mara multi dr mi-au spus ca i-am dat prae mult ca sa-l mai intrerup dar ei nu mai recomanda....![]()
...am pus si eu poze si nu ne-a vazut nimeni....eu nu prea pun poze pe net dar mi-am calcat pe inima si am facut-o...si totusi daca nimeni nu se uita le voi scoate....
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Muuh spune:
Eliza eu am vazut fetele dar am uitat sa iti zic ca sunt foarte dulci. Chiar vroiam sa te intreb daca ati fost cu ele la munte? Oricum super dulci. Habar nu am de ce medicul de familie ti-a recomandat suplimentar calciu. Din exces de zel as zice. Daca i-ai da numai san cred ca ar fi justificat dar asa... Apropo de fluor eu ii dau lui Alexei Vigantolleten, vitamina D3 cu fluor de cand am venit cu el acasa. Asa mi-a recomandat pediatra asa ii dau cu toate ca am auzit tot felul de pareri unele pro unele contra. Apropo de zymaflour, eu am luat 14 ani si cu toate astea am avut si am dintii prastie in gura, vorba dentistului mai tine si de materialul clientului iar la mine e clar ca nu e de calitate.
Miruna +
Alexei
Poze
adas spune:
buna dimineata la piersicute 
sarilla, m-am distrat copios cu siteul cu recunoasterea fetei 

am inceput ziua bineeeee...
adelapop, iti raspund si eu la "sondaj". eu am alaptat pana la 3 luni, dar de la 3 saptamani am inceput sa dau cate putin completare. asta din cauza ca am avut niste probleme la 2 saptamani dupa nastere
cu tot tacamul hemoragie, la urgente, soc, perfuzii... urmarea a fost tratament puternic cu antibiotic, reluat si dupa inca 1 luna care a dus la scaderea cantitatii de laptic pana la disparitie totala 
cred totusi ca sunt extrem de putine cazuri in care o mamica sa nu aiba de loc laptic, de la bun inceput. eu am sanii f mici si tot am avut laptic de dadeau pe-afara.
www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de
stefi (08.07.2006)