PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
mamanati spune:
Buna mamici de piersicute,
Nu am avut o vreme net si iar am de recuperat cu cititul. Am trecut si noi cu bine de vaccinul ala. Ne-am chinuit 2 zile dar a trecut.
Mai nou, nu-i mai place sa stea culcata. Se apuca de body si vrea sa se ridice.
Oanaalex, tare dragut e puiul tau!
Geliza, ai primit PM-ul meu? Am scris un msj, dar nu stiu daca am reusit sa-l trimit.
Mikiion, ce scump e piciu, vrea sa pape si babetica.
Nati si lumina mea Camelia-Nicole
oona spune:
Fetelor,
Mult ati mai scris!lipsesc si eu vreo 2 zile si am de recuperat pagini intregi..ca tot nu mai citesc o carte de nu stiu cand
...doar carti despre bebei si mamici..dar sunt foarte cuminte si citesc tot sa nu cumva sa pierd nimic si uite asa imi raspundeti la multe intrebari fara sa stiti
!
Murmurica mea este bine continuam sa mancam la san si seara o masa de supliment,facem scandal ca vrem in fundulet isi tot ridica piciorusele si capsorul si plange ca nu o las, ne culcam fooarte tarziu,pe la 12,1...ma straduiesc sa ii schimb programul dar nu vrea chip!
Eu am apucat sa pun poze pe dropshots,am vazut ca toate aveti album pe yahoo si filmulete pe dropshots..acu am asa o lene sa schimb,nici nu prea ma pricep si nici timp sa descopar nu am..e complicat?atat va intreb..ca sa stiu daca ma apuc sa schimb..Intre timp am pus niste poze facute mai demult cu Mariuca cantand la..si va las pe voi sa va amuzati![]()
Fetelor,e devreme sa incep gimnastica winsor pilates?vreau sa incep sa fac sport si stiu ca exercitiile sunt foarte eficiente..numai vazand pe cineva lucrand fac si eu
hai sa nu ma intind prea mult,stiti cum se intampla cand te apuci sa scrii dupa mai multa vreme..oricum..imi era dor de voi si as vrea sa fiti si cu mine mai familiare,asa geloasa sunt cand va vad asa prietene
..
oanaalex spune:
Consi mersi de aprecieri. Toata lume-i lauda ochisorii ca sunt mari si albastrii.
Fetelor sunt disperata. Alex a mancat, sau mai bine zis nu a mancat numai 50 ml la masa de la 10.30 Am mai patit sa faca scheme dar mai putin de 100 nu a mancat niciodata. Acum e cu bunicul la plimbare si sa vedem ce se intampla la ora 2. Ar trebui sa inghita sticluta cu totul.
Va tin la curent sper sa fim ok.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/f594re2
oanaalex spune:
Mamanati mersic de laude. Si Alex are treaba cu piciorusele. De o saptamana e tot cu picioarele la deal si se prinde de ele sa le duca la gurita. Mai are cam un lat de palma si reuseste. Cred ca-l facem gimnast sau atlet ca are f multa energie, pedaleaza intruna.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/f594re2
Consi spune:
Oona, desi e tare dragutza murmurica ta in calitate de violonista
, preferata mea ramane poza in care e imbracata in fusta si bluzitza leopard
. Si are niste bucutze numai bune de pupat
! Aici tata trebuie sa fie atent la baieti
!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
SARILLA spune:
[b]Oona[/b] sa iti traiasca fetita! E o scumpa...frumoasa foc!
SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE
monicutza_bb spune:
Oona dulce foc murmurica violonista. Sa fie sanatoasa 
Monica
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
SARILLA spune:
Hai ca m-am facut membru incepator intre timp...
Si ca sa nu ziceti ca nu sarbatoresc cu voi, luati de va amuzati cu un site super,gasit tot aici,pe "despre copii", in care puteti vedea cu ce vedeta semanati...e foarte dragutz!
Pup percicutzele!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87039&whichpage=1
SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE
mikiion spune:
Codrituasa fac si eu . Azi a mancat 2 lingurite. Mi s-a spus sa merg asa treptat pana la 10 pe zi. Si sa o mentin asa mereu. Mi se pare cam mult. 10 lingurite pe zi? Am uitat sa spun. Cereale de orez biologice.Asta manca. Dar facute foarte moi, de consistenta unei smantani. Sa nu le faceti prea tari prima oara ca nu le va manca. Incepeti cat mai lichide si treptat le faceti mai groase.
Mihaela si Marc( 4 iunie 2006)
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark