PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
miti2004 spune:
Ieri mi-am facut cumparaturi ca sa-i faca supita, dar azi am fost fff obosita si sper maine sa ii fac supa, sa vad cum reactioneaza, o sa-i fac din telina, morcov si patrunjel radacina.
Consi poti sa-l lasi sprijinit de perne putin cate putin, eu din pozitia de lungit pe spate il apuc de manute si-l ridic in fund ( vezi in unul din filmuletele mele ) cam de la 4 luni jumate ( acum facem 5 luni si sta in fund daca il sprijin cu o mana sub unul din subraturile lui. Eu il tot mai las singur, dar cade imediat intr-o parte ![]()
Tweety super peretele...SUPER !!!...desenele mele preferate !
monicutza pai cam asa am facut cu cumparaturile, dar inca nu am terminat
...dar nu mai am f multe...am facut si provizii de lapte praf...inca nu am trecut la cel de 6 luni, si am luat laptele de pana acum, pt ca mi-e frica de schimbari in tara ca daca nu ii place si refuza...asa ca o sa incep laptele de 6 luni cand ne intoarcem, la 6 luni si 3 saptamani...
pupicei,
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
anasia spune:
buna dimineata, piersicutze!va invit la o
!
Rares, Luca, David, Marius
numai flacai azi;
anasia +
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
Tweety7 spune:
Miti

sarbatoritilor de azi!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si
Clara
Annemarie06 spune:
Uram si noi "LA MULTI ANI!" sarbatoritilor de azi.
Sunt un pic cam disperata. Fetita mea nu prea vrea sa manance. O hranesc de la 7 saptamani numai cu lapte praf. Si a mancat destul de bine pana la vaccinul de la 2 luni. Dupa vaccin trei zile de-abia manca, apoi si-a revenit si acum iar am probleme cu ea. Am fost la medic, a consultat-o si mi-a spus ca e sanatoasa si ca poate are o indispozitie sau ca poate nu-i mai place laptele si sa i-l schim. I l-am schimbat cu Milumil 1 dar se pare ca nu intampla sa manance la o masa 120 de ml in conditiile in care ar trebui sa manance 150 de ml. Ma gandesc ca poate e de vina si apa pe care o folosesc. Folosesc Izvorul Alb de la Dorna. Am incerca sa-i dau lapte mai putin si mai des si chiar sa-i fac baita mai tarziu tocmai pentru a manca mai mult. De vineri nu papa mai mult de 530 ml pe zi si ar trebui sa manance cam 750 ml. Nu stiu ce sa fac. Voi v-ati confruntat cu asa ceva?
Ea este vioaie, ne jucam, radem, doarme foarte bine atat ziua cat si noaptea si nu plange aproape deloc. Cand ii este un pic foame isi baga manutele in gurita. A inceput sa saliveze destul de mult si cand o tin in brate sa-i dau papa da din maini si din picioare incat trebuie sa o asez pe pat. Poate ma puteti ajuta cu un sfat.
Tweety e super e faceti voi. De-abia astept sa vad finalul. Pupici.![]()
![]()
poze
mamanati spune:
Oona, tare dulce e mrmurica ta! Si noi luptam seara de seara cu somnul. Mai devreme de 12 nu adoarme, uneori chiar pe la 2. Da bine ca doarme pana mai tarziu si ne lasa si pe noi.
Felicitari sarbatoritilor de astazi.

Sarilla, m-am amuzat si eu aseara cu site-ul ala. Tot scanam diferite poze...imi era atat de interesant, parca eram un copil. Nu putea sotul sa ma ia din fata calculatorului la somn.
Nati si lumina mea Camelia-Nicole
oona spune:
O duminica frumoasa,fetelor!
Murmurica mea e tare nervoasa..deja e incapatanata si plina de personalitate
..cand se supara pai aproape ca tipa la mine si se cearta si se face rosie,se ineaca nu o potolesc de fel..si mi-a facut si la san scandal de m-am speriat ca gata,nu mai vrea..dar si-a revenit..si acum iesim putin afara ca nu reuseste sa adoarma..of!ce maraita e..
va mai scriu dupa ce venim,suntem singurele acasa ca taticul e plecat la tara cu niste treburi..eh..duminica in familie la noi nu e valabil azi![]()
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by mamanati
Oona, tare dulce e mrmurica ta! Si noi luptam seara de seara cu somnul. Mai devreme de 12 nu adoarme, uneori chiar pe la 2. Da bine ca doarme pana mai tarziu si ne lasa si pe noi.
Felicitari sarbatoritilor de astazi.![]()
Sarilla, m-am amuzat si eu aseara cu site-ul ala. Tot scanam diferite poze...imi era atat de interesant, parca eram un copil. Nu putea sotul sa ma ia din fata calculatorului la somn.
Nati si lumina mea Camelia-Nicole
Si eu la fel,am pus mai multe poze,si daca te uiti acolo,la ce am scris eu,o sa vezi ce chestie super mi s-a intamplat....mi-a cazut fata!
SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE
geliza spune:
Mamanati, n-am primit nici un PM...mai trimite o data...
si acum sa va zic ca am fost la dr....asa de sanki...de fapt ca ia f greu in greutate si ca de fapt mananca ea cam putin.....dupa ce am facut analize si urocultura (3 buc) s-a concluzionat ca are o "f usoara" infectie urinara pentru care ne-a dat un tratament "usor" pentru 7 zile dupa care repetam urocultura.....
intrebandu-l pe medic despre diversificare, Ilinca fiind alimentata mixt, mi-a raspuns:
in primul rand la 4 luni incepeti cu borcanele...direct...si cu fulgi de orez seara....si mai tarziu un pic cu suc de fructe si morcovi
aaa, si fara calciu, fier si zymaflour....asta daca mai voia cineva sa stie...si este un dr in care am totusi ceva incredere...tot la indicatii de pe net am fost la el...este vorba de dr Stanciu Adrian de la Budimex
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
oona spune:
Consi,Sarilla,Mamanati,Monicuta_bb
pentru laude,va multumesc!cum aveti baietei tare dragalasi(in afara de Mamanati care are fetita)oricand le putem face cunostinta! 
Mamanati tu de ce nu ai poze? vrem si noi sa va cunoastem