PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
Consi spune:

Buna dimineata mamici si piersicutze!

Sarilla, Lucians multumim de raspunsuri!
Lucians nu-mi imprumuti si mie sefa ta. Ca vad ca-i tare darnica. As vrea eu sa fie si sefii mei asa!![]()
Oanaalex tare dulce Alex al tau. Are niste ochisori asa simpatici.
Intr-adevar ieri a fost o zi cu foarte putine postari. Poate astazi, chiar daca e week-end...
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
botez
Consi spune:
Mikiion imi place ca Marc e foarte serios la masa!![]()
Aseara Luca a adormit la 9.00 cu biberonu' in gura. Nu a baut decat 90 ml. Azi dimineata pe la 5.48 baiatu meu maraia in pat. Credeti ca i-am dat lapte? NU! Ca o mama denaturata ce sunt i-am dat o gura de ceai suzeta in gura si a mai atipit pana la 7.15 (ora aproximativa la care se trezeste in fiecare dimineata), cand l-am schimbat si i-am dat laptele. Incerc sa-i fac un program desi faza cu adormitul la 9 m-a cam luat prin surprindere.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
botez
anasia spune:
mamici,am avut o sapt grea fara calculator; mi l-a reparat acum, so, v-am citit din urma;
bun venit noilor piersicute!
poate ma lamuriti ca nu inteleg, de ce sa nu se dea fructe de padure?au ceva special?
anasia +
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
Consi spune:
Eu inteleg ca e week-end. Dar chiar asa...

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
Consi spune:
Anasia din cate stiu eu sunt alergice.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
anasia spune:
da, chiar e prea liniste!
mie mi-a revenit laptele, dar smecherica mea nu mai vrea sa mai pape, papa la un san putin, iar la celalalt nici nu vrea sa apuce si urla ca din gura de sarpe; nu stiu ce sa-i mai fac, e pacat ca se iroseste laptele; am facut vaccinul luni, putin mai tarziu, din cauza analizelor si a plans putin, temp n-am facut; in schimb, este atat de agitata noaptea, isi misca capul, manutele si le duce la ochi pana se trezeste, a mai patit ceneva asa? adoarme f greu cu multe plansete si tipete; a descoperit ca poate sa tipe si ii place sa se asculte;
anasia +
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
mihatocae spune:
Salutare mamici!
Chiar ca liniste...oare ce se intampla? Copiii astia chiar asa de mult ne solicita? Al meu tocmai a adormit, asa ca am o jumatate de ora (doar nu credeti ce doarme mai mult, cel putin nu in casa)
Fetelor, noi am trecut de luni pe Topfer 2 si papam si mancare mai consistenta (piure de legume). Si de 3 zile Luca meu este constipat, dar foarte tare. Se screme saracul pana se face mov si face kk solid, f. gros, de sta tare, nici nu intra nimik in pampers. Am vazut aseara "LIVE" dupa ce i-am pus termometrul, ca nu stiam ce sa mai fac. S-a mai constipat vreun bebe de la Topfer2? Ca doar suc si supa de legume(intr-adevar doar zeama inainte) a mai papat? Ce sa fac? Ce sa schimb din meniul lui? Sa ii dau mai mult ceai? El mai papa si de la san, deci chiar ca nu ar trebui sa se constipe? Sa revin pe Topfer 1 o perioada?
Va pupacesc pe toate si bebeii vostri!!
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph
crissa71 spune:
Mihatocae:tu cum i-ai dat laptele?Ai amestecat 1 cu 2?Cate o lingurita , doua pana ai facut trecerea...sper.Daca-i dai morcov cica s-ar constipa de la el!!Sau invers are diaree?!!Nu mai stiu!!Scuza-ma..poate-ti scrie o mamica care stie.pupici , ai grija.
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
Muuh spune:
anasia fructele de padure si in general toate fructele cu samburi mici sunt inalt alergene si nu se recomanda inainte de 1 an.
lucians tot pe cal imi faceau si mie toaleta dar pentru mine care eram taiata pozitia era oarecum comoda ca nu mai era pielea intinsa, in fine nu stiu sa iti descriu exact senzatia oricum sa stii ca aratai bine . Ce mai cu adevarat Pamela Anderson![]()
Miruna +
Alexei
Poze
anasia spune:
consi, muuh, am priceput!
am uitat
sa va multumesc pt urarile de 3 luni!
anasia +
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006