Bucurii de sept - oct 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 21
Crisnemes spune:
quote:
Originally posted by alessia80
CRISTINA- 3pt voi de la A.
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
multumim mult de pupici .
Victor e treaz de la ora 6 si a dormit o jumatate de ora de la 8:30 la 9 .Nu am apucat sa fac nimic in casa.Nu am curatenie, nu am mancare acu o sa ies cred ca putin afara.
tuturorCristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)Poze
POZE YAHOO
matahut spune:
Galactogilul m-a ajutat si pe mine la inceput, dar e intr-adevar scump foc, si o cutie te tine maxim 4 zile, daca iei cate 2 linguri de 3 ori/zi. De ce-o fi asa scump nu stiu... doar tot extracte din plante are, nu?
Eu acum beau 2 litri de ceai de fenicul/anason/chimion, scrie sa bei doar 3-4 cani/zi, ma intreb daca depasirea dozei nu are efecte nedorite.
Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU[/green][/b]
[/quote]
Si eu ma intrebam acum cateva ore daca nu cumva picaturicile de sanage pe care le-am depistat pe chilotelul meu aseara nu au legatura cu ceiaul de chimion care se foloseste si pentru reglarea ciclului ori pentru amenoree...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
matahut spune:
Hm, n-am vrut sa scriu asa de mare si cu verde...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
alessia80 spune:
Hai sa ma laud cu iubirea mea, aici, si la 2 luni cu tortu', si la baita ca pasha
uite cum cresc...
alessia80 spune:
ITZY, MONIQUE- felicitari pt micii crestini!
ELOISE- te-ai gandit sa-i faci coditze impletite, ca la negrii aia mici si dragutzi?![]()
uite cum cresc...
anangel_lexi spune:
Ralu, la multi ani fericiti impreuna si casa de piatra in continuare!
Si noi avem program maine, merg la servici sa duc foaia de concediu pe la ora 12.
In week-end Marius lucreaza?
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez Maria, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa a venit pe lume Maria
MamiLili spune:
Buna ziua!
N-am intrat pe forum de ceva vreme ca am fost tare ocupati. Bebe Mathias a facut prima sa calatorie pana la Bucuresti, apoi la bunici la Suceava si iata-ne din nou la Iasi. Buricutul ni se vindeca, asa ca s-ar parea ca scapam de interventia chirurgicala.
Va pupam!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
osna spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Buna ziua!
N-am intrat pe forum de ceva vreme ca am fost tare ocupati. Bebe Mathias a facut prima sa calatorie pana la Bucuresti, apoi la bunici la Suceava si iata-ne din nou la Iasi. Buricutul ni se vindeca, asa ca s-ar parea ca scapam de interventia chirurgicala.
Va pupam!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Poze Mathias
lili calator de mic mathias.ma bucur ca buricul se vindeca si fara interventie.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
osna spune:
eu am pus mancarea la cuptor,masina la spalat,matei la el in pat si sunt libera sa-mi savurez cafeaua la calculator.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by CamiSol
Lexi tare draguta Maria ! Sa va traiasca!
Pufy multa sanatate copiilor.quote:
Originally posted by gripo
Neatza si de la noi!
Si fi-miu are asa pe gat, adica se aude uneori, nu tot timpul, de parca nu si-a dres vocea, nu stiu cum sa explic, de parca ar avea mucoasa inflamata. La in ceput am crezut ca e de la urlat, dar apare si dispare fara o logica anume, sa fie oare racit, voi ce spuneti? nu tuseste, nu are temperatura, nu stranuta mai mult decat de obicei, si are chestia asta de vreo 2 saptamani, sa-mi fac griji?
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Si fi-miu la fel face , cum ai descris tu. Mi se pare ca are o mucoasa pe gat , in nasuc nu are muci chiar deloc. Cand i-am spus pediatrei ca mi se pare ca este cam fornait, la ascultat cum respira, nu stiu ce ia mai facut pe acolo si mi-a zis sa nu imi fac probleme ca nu are nimic. Si mai mult dimineata mi se pare ca este asa. Oricum peste o saptamana mergem iar la doctor si vedem .
Mamici voi va duceti la botez cu bb-ii la biserica??? Sau cele care ati avut botezul, ati fost???
_
Camide Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...
Eu am fost si am stat in pridvor.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

(25.09.2006)