Bucurii de sept - oct 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 22
scumpik_lui spune:
Buna ziua!
Eu nu am mai intrat de o saptamana pt. ca nu am avut timp. Nu stiu cum voi reusiti sa scrieti atat de des.
Noi suntem bine doar ca azi noapte nu am dormit mai deloc. Nu stiu daca au fost 2 ore legate. Si sa va spun de ce: ieri toata ziua am avut musafiri si Luca a mancat asa printre musafiri si nici nu a dormit. Cand intr-un final am reusit sa-l adorm a venit socru'miu pe la noi cu bunicii sotului si au sarit calare pe el. Au inceput sa- traga de picioruse, de manute si sa-l mangaie pe burtica. Eu le-am spus sa-l lase ca nu dormise toata ziua si e obosit, dar socru a spus ca el vrea sa-l vada treaz. Eu binenteles ca am sarit si i-am zis ca daca nu doarme si-l trezeste plange si greu adoarme la loc, dar nu l-a interesat si l-a trezit. De aici a inceput balciul, asta fiind la ora 17. De la acea ora si pana azi dimineata la ora 8 nu a mai dormit decat asa cate 5-10 min si iar se trezea si plangea. Pana dim la ora 7 jumate cand l-am pus la mine pe burta si a adormit pana la 8. Acum sunt terminata si imi cad ochii in gura.
Asa am petrecut noi noaptea trecuta, iar acum simt ca imi plesneste capul de durere.
Ce as putea lua pt durere de cap?
Na ca m-am descarcat si eu acum.
la bebici si mamici
Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
osna spune:
eu am luat paracetamol(dar normal nu sinus) vineri ca nu am mai rezistat de durere.nasol cu rudele astea neintelegatoare ,dar eu una le-as fi spus cu fermitate sa-l lase in pace ca ei pleaca si tu ramai sa il linisteti si sa-l faci sa doarma.
eu cand am musafiri si i se face foame,ii las cu sotul si ma duc sa-i dau de mancare,nu ii stric programul.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
pufymic spune:
Lili ce plimbaret e Mathias!
Ma bucur ca nu e cazul de interventie chirurgicala!Totusi ce a avut la buricut?
Ralu multi ani fericiti inainte si sa va iubiti mult!Petrecere placuta diseara.....sau cand o fi
!
Eloise dulce rau punk-ist-ul tau!Ar fi bun in reclame la spray-uri fixative
!
Noi avem ceva poze proaspete www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=3441" target="_blank">AICI....pentru cine are timp si chef de vizionat!
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
eloise spune:
Pufy am vazut pozele, ai niste baieti scumpi tare tare! Ce dragut se poarta Alesio cu fratiorul lui, cred ca il iubeste mult! Si ce faine sunt pozele in care Ovi si Alesio il pupa pe Nicolas!
Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
anangel_lexi spune:
Pufy, ai doi baieti superbi!!!
Sa va traiasca! Dar ce gena puternica are sotul tau, ca amandoi baietii seamana cu el! Sau ma insel? Dar mie asa mi se pare...
Si apropo de gena, la noi in familie deja se pun pariuri ce culoare face Maria la ochi. Am facut si un sondaj de opinie pe paginuta ei pe tema asta. Pana acum toti din familie au spus ca o sa aiba ochii uneia dintre surorile lui Cristi, adica albastri-verzui. Daca e asa, atunci intr-adevar tare ciudat se mai arunca genele astea....Deocamdata Maria are ochii albastri-inchis, cum ar fi, de exemplu, culoarea blugilor obisnuiti.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
putzuruca spune:
Alessia, cred ca te-ai trezit prea devreme din visul ala. Continuarea lui era asa: "asta e ultimul tau craciun de bebelus. la anul vei fi mare deja". Multi pupici lui Armand.
Itzy si Monique, sa va fie fetitele sanatoase si norocoase.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea
lilina spune:
Buna fetelor !
noi l-am botezat pe bebe sambata
a fost super cuminte in Biserica...incredibil
o sa revin si cu poze
va pup
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
Crisnemes spune:
Ralu - sa fiti fericiti multi ani de acum inainte!
Lili- ma bucur ca nu a trebuit sa-l operezi pe Mathias. Multa sanatate.
Scumpik- nu trebuia sa-l lasi sa-l trezeasca , doar ii om in varsta si stie ca copilasii au program de somn.
Pentru durere de cap se poate lua o jumatate de algocalmin si paracetamol.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
scumpik_lui spune:
Am pus si eu cateva poze noi aici
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Osna si Crisnemes i-m spus socrului ca daca il trezeste plange si ma chinui eu cu el, dar nu m-a inteles si a spus ca nu are nik si ca si asa nu am ce face si imi da de lucru. Asa e un om de antipatic, cand vad ca vine la noi parca fac alergie...
LA MULTI ANI Teodora (acd2you) pt o luna si Cosmina (Monique_new) pt 2 luni, sa fiti sanatoase si cuminti 
POZE LUCA
atat_suntem_de_mari