Bucurii de sept - oct 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
osna spune:
quote:
Originally posted by eloise
Uitati si de la noi poza zilei cu deja celebrele noastre plete. Asteptam oferte pentru reclame la sampoane![/green][/b]
imi vine sa-l manac cat este de dulce si haios cu parul asta.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
roxanae spune:
Alessia - eu am visat ceva asemanator la Rahela.Cred din dorinta de a proteja izvorasc astfel de vise si nu cred ca au relevanta.Linisteste-te, Dumnezeu iti va proteja minunea.
Pufy multa sanatate lui Alesio si lui Nicolas.
Roxana
de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze
eloise spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
eloise, imi amintesc ca am vazut mai demult la tv, o doctorita de la polizu, luminita dima, parca, si spunea cum ca de regula, o mare parte din femeile intelectuale nu au lapte! a zis ca nu-i nici o explicatie logica, ci pur si simplu din experienta, ea a sa a obs!
raluca![]()
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
Explicatia mea e urmatoarea: suntem o subspecie a lui Homo Sapiens, si anume Homo Urbanus Intellectualus (
Andra si
Vladutz (14.10.2006)Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
mephala30 spune:
Eloise, frumos Vladutzu tau! Freza lui ne-a terminat pe toate!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
matahut spune:
Chrisnemes, nu stiu nici eu ce e cu ciclul asta, mie vad ca nu mi-a mai curs deocamsata nimic. Miercuri merg la controlul de 6 sapt (care sunt de fapt 7) si o sa il intreb pe dl dr. Macar sa nu dau degeaba 1 milion... atat e consultatia

Nicol, delicioase pozele. Eu am intarcat-o pe Ana la 2 ani (cred ca am spus de 1000 de ori pana acum), dar niciodata nu a vrut sa pape in public tzitzi. De pe la un an jumatate ii dadeam pricum doar la somn si dimineata la sculare. Intarcatul a fost simplu. Mai greu pentru mine decat pentru ea. Tot eu am culcat-o seara si uite ca a mers. Depinde mult de copil. Imi doresc sa o pot hrani si pe Maruca tot atat de mult, ba chiar mai mult. Am auzit ca acum se vehiculaeaza varsta de 3 ani ca optima pentru intarcat. Dr Culcer si scoala de neunatologie de la Municipal se pare ca merg pe aceste teorii. Adevarul ca alaptatul e cea mai frumoasa experineta din viata mea. Nu mai stiu care din voi spunea ca nu simte mare lucru. EU am inceput sa simt frumusetea cu adevarat dupa ce Ana a implinit un an, cand nu mai eram stresata ca nu ii ajunge laptele, ca plange, ca nu o sa mai vrea sa suga (auzisem tot felul de intamplari cu bebici care s-au intarcat singuri) etc. Eram relaxata, stiam ca si daca nu o mai fi lapte
sau nu o mai vrea sa suga nu va fi asa o drama. In fine, acum am mai putin lapte decat la Ana, imi fac, evident, probleme, sper sa ii ajunga si sa pape numai tzitzi pana la 6 luni cand incepem diversificarea. Daca Maruca ia in greutate (si ea frumos), atunci nu imi fac probleme ca nu sunt sanii atat de plini ca la Ana. AM vazut ca Galactogilul ma ajuta foarte tare, dar ma seaca la punga...
Eloise, intr-adevar a meritat sa ai arsuri...Are flacaul tau un par...Iar eu care n-am avut nici o arsura, acum am o bebita cheliuta cheliuta... Se pare ca constatarile astea babesti nu sunt povesti!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
matahut spune:
Eloise,
Eram sigura ca trebuie sa fii blonda si mai durdulie. Nu stiu, din ceea ce scriai asa mi te inchipuiam. Cand am vazut pozele mi/a venit sa zic: A, nu, asta trebuie sa fie vreo prietena de ta...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by roxanae
Alessia - eu am visat ceva asemanator la Rahela.Cred din dorinta de a proteja izvorasc astfel de vise si nu cred ca au relevanta.Linisteste-te, Dumnezeu iti va proteja minunea.
Pufy multa sanatate lui Alesio si lui Nicolas.
Roxanade Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze
Multumesc, cred ca asta e!
LEXI-
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
eloise spune:
Marina, is bruneta sadea
, durdulie poti sa spui, ca am inca 8 kile in +
Galactogilul m-a ajutat si pe mine la inceput, dar e intr-adevar scump foc, si o cutie te tine maxim 4 zile, daca iei cate 2 linguri de 3 ori/zi. De ce-o fi asa scump nu stiu... doar tot extracte din plante are, nu?
Eu acum beau 2 litri de ceai de fenicul/anason/chimion, scrie sa bei doar 3-4 cani/zi, ma intreb daca depasirea dozei nu are efecte nedorite.
Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Osna, super pozele cu cei doi flacai!
Asta mi-a dat o idee...Ralu, tu stai cel mai aproape de noi. N-ati vrea, cand are si Marius liber, sa veniti cu aia mica pe la noi sa se converseze printesele? Noi, adultii stam la un cappuccino si ele la o vorbulita sau un bibe cu lapte. Ce zici? Si sa stii ca si la noi e cald si bine si daca o sa-ti fie frig, facem mai cald.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez Maria, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa a venit pe lume Maria
sigur ca da! da sa fie si cristi acasa, nu? ne-om nimeri noi o data! da' dupa aia veniti voi la noi! hai ca vedem! de ex, maine pe 14, noi mergem cu alexia la pediatru, dar nu cred ca merge ca mergem sa facem vaccinul si cred ca o sa fie jale! hai ca vedem! ar mai fi azi, dar facem 2 ani de casatorie si...mergem la distractie...!

raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoarem-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
itzy-bitzy spune:
Hei mamici si mici bucurii!!!
Nu am mai avut asa timp sa intru pe forum pt ca am fost ocupata cu botezul. Ieri ne-am crestinat si noisi ne numim oficial Ana-Maria.
Ma amuza ca in timpul slujbei au spus ca A intrat de acum in armata lui Iisus Hristos.... Frumoase si haioase cuvinte...La restaurant a fost ff frumos, pt bubulina am inchiriat o camera si a dormit dusaaaa toata ziua si noaptea la fel . S-a trezit numai de 2 ori...ea care mi se trezea la cate 2 ore...
Papusica noastra a fost o cumintica a plans ff putin insa eu am izbucnit in plans cand a bagat-o in cristelnita...incat preotul mi-a spus ca de aia biserica nu prea accepta mamele la botez ca se emotioneaza. Eu eram ca o leoaica in cusca imi venea sa pun eu mana sa fac tot.![]()
Si vrem sa va spuneam ca ne-am botezat deodata cu Cosmina, bebe de Monique_new. Nici daca ne vorbeam nu reuseam sa facem impreuna.![]()
LA multi ani micilor sarbatoriti de azi care fac 2 luni precum si Larisei. va doresc sanatate , fericire si tot ce e mai bun.
Poze am sa le pun curand pt ca mai am facute si cu alte aparate...
Ma duc sa va citsc si revin
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA

Maria Cornelia (20.09.2006)