Bucurii de sept - oct 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

ca ne-ati vazut pozele.
Ce sa va spun ,eu aveam groaza de momentul intarcarii,dar am prins o zi cand, nu stiu cum am facut si, nu i-am dat sa suga deloc si am zis ca acum e momentul.Apoi o saptamana ne-am plimbat la mama si il culca ea la pranz si seara tati si asa am scapat.Dar apoi,pana sa se culce singur,stateam langa el sa adoarma si tb sa-si pozitioneze manutele pe tzitzi ca alfel nu se putea.Pai, pana sa-l nasc pe Alex, facea ce facea si mai punea mana,de ajusesem in asa stare de nu-l mai suportam ,nu mai suportam sa puna NIMENI mana pe sanii mei.De cand a aparut cel mic nu a mai pus mana ,a avut o tentativa in primele zile,dar tot el zicea ca sunt ale lui bb si s-a terminat.

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by osna

alessia stai linistita,doamne-doamne are grija de minunile noastre.

eu una nu cred in vise(desi am tot visat in ultimul timp ca l-am scapat pe parchet pe matei ),nu i-am pus nici ata rosie la mana,am iesit cu el mereu intre lume chiar daca este nebotezat.

mai bine mergi la biserica,roaga-te la doamne-doamne si pune o lumanare in sanatatea copilului tau.pe mine asta m-au invatat mama si bunica daca visez urat despre matei.

sa cresteti sanatosi si cuminti!

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

done it! dar tot imi suna in creier cuv astea!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND

uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by CamiSol
[brMamici voi va duceti la botez cu bb-ii la biserica??? Sau cele care ati avut botezul, ati fost???

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

da, am fost! la 40 de zile mi-am facut molifta si n-au fost probleme.

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...

Mergi la inceput

CARMEN- nu stiu ce naiba m-a apucat ca nu credeam in vise Deci tu spui ca n-au relevanta...

uite cum cresc...

Mergi la inceput

CRISTINA- 3 pt voi de la A.

uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Alessia stai linistita, nu te mai panica pentru un vis. Nu trebuie sa iti inchipui ca ceva rau se va intampla. Si eu visez cateodata chestii ciudate care ma fac sa cred ca urmeaza nu stiu ce grozavie dar pana la urma nu se intampla nimic. Nu cauta sa iti interpreteze cineva visul, astea sunt prostii babesti, la fel de bine cineva iti poate spune ca e de bine sau e de rau, ca nu stiu ce simbol inseamna aia sau ailalta... aiureli! Ai un copil sanatos si totul va fi ok!

Ralukutza ce m-ai distrat cu site-ul catzelusei! Macar s-a bucurat ca are si ea paginutza? Ce scumpica erai tu bebelush! Nu pot inca sa-mi dau seama daca fetita iti seamana tie sau lui Marius, mai curand are trasaturile ei bine individualizate...deocamdata...poate va semana unuia dintre voi mai tarziu.

Svetlana ce dragalasi cei 2 mici prieteni! Oare ce-or fi conversat ei in limba lor bebelusheasca?

Nicol, excelente pozele de la mare !

Uitati si de la noi poza zilei cu deja celebrele noastre plete. Asteptam oferte pentru reclame la sampoane!

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gripo

Eu ma alatur tristetii ANDREI, dar, spre deosebire de ea, eu am renuntat detot la alaptat, pentru ca dupa o groaza de chin si baut si luat tot felul de chestii mai mulgeam 30ml pe zi, cu chiu si vai si alea. Am cam plans si mi-a parut rau de tot, dar nu pentru imunizare neaparat(vad ca sunt copii care sunt alaptati exclusiv si tot racesc sau altele), ci pentru ca mi-e dor sa-l tin la san, sa-l vad cum intinde gurita dupa sanul meu, sa-i simt caldura sufletului, ce sa mai, e o intimitate extraordinara de care nu o sa mai am parte. Sufar teribil. Tot in brate il tin si cand ii dau bibe, dar nu e acelasi lucru, de altfel, ce sa mai explic, stiti si voi. Insa nu mai avea niciun rost, era chiar o picatura, si urla mititelu de foame, asa ca asta e, sanatos sa fie!

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

sunt intru totul de acord cu tine! exact la fel am patit si eu! cu deosebirea ca eu n-am avut niciodata suficient pt o masa intreaga. la mine la inceput a fost vreo 30-40ml/zi dupa care a tot scazut si acum nu mai e deloc! eu una zic ca nu are rost sa chinui copilu' si sa-l tii nemancat! pentru ce, pana la urma? alexia are 2 luni, hranita din prima zi cu formula si nu mi-a racit niciodata, nu bubite, nu iritatii...absolut nimic!

nu sunt impotriva alaptatului, doamne fereste, departe de mine acest gand! dar la noi a fost f bine asa! din toate punctele de vedere!

pozishoare

Mergi la inceput

ROXANAE, OSNA- Multumin frumos!

Fetelor, va multumesc tuturor! La cat de suparata m-am trezit, mi-ati incalzit sufletul!

uite cum cresc...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eloise
[br
Da, e ceva indescriptibil de frumos...cum papa ei cu pofta, tinandu-si manutza micutza pe san, cum ii auzi inghitind lacom si cum te privesc cu ochisorii aceia minunati! Offf...Si ideea ca il hranesti tu, din tine, asa cum il hraneai cand era in burta... Eh, dar asta e! E adevarat ca sunt copii alaptati natural care se imbolnavesc si copii alimentati cu formula care-s f rezistenti, depinde de organism.
Ce nu inteleg eu e cum de un act atat de firesc, natural, cume alaptatul, poate sa nu functioneze bine la un moment dat. Totusi vad ca sunt multe cazuri de mamici care dau completare sau numai lapte praf. Dar pe vreumuri cum era? La tzara cum procedeaza mamicile? La tzara femeile au mereu lapte... Sau tziganusii de exemplu sunt mereu alaptati fara probleme, nu stiu ei ce-i aia formula. La ei cum se poate si la mine nu ??? Unde gresesc?

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

eloise, imi amintesc ca am vazut mai demult la tv, o doctorita de la polizu, luminita dima, parca, si spunea cum ca de regula, o mare parte din femeile intelectuale nu au lapte! a zis ca nu-i nici o explicatie logica, ci pur si simplu din experienta, ea a sa a obs!

pozishoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alessia, si eu zic sa stai linistita. Visele sunt vise...nu au relevanta in viata reala. Parerea mea!
Ralu, ce zici de invitatia mea? Nu te tenteaza?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez Maria, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa a venit pe lume Maria

Mergi la inceput