Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ma stradui de 2 zile sa mai postez ceva detalii despre noi:
Nu prea ne diversificam inca - adica papam suc de morcov, incercam cu mar din cand in cand da' ne face luuuuung de tot chiar si in combinatie cu suc de morcov. Si la linguritza deocamdata suntem experti - Paul sa pape si mama sa nimereasca cantitatea si pozitia optima. Vedem noi ce va fi mai tarziu, la chestii mai serioase.

Guritza merge toata ziua - descopar mereu ca pot sa scot si alte sunete, am conversatii tare interesante cu botoseii - pe rand, desigur - si uneori mai discut si cu altii - mai ales cu parintii si cu orice musafiri.

Ne lipseste tare mult plimbarica - asta e, la vara ne luam revansa.

Si mai ales am vazut o multime de bebeline si bebei tare dragutzi in livada noastra.

Va pupam si va dorim noapte buna

Ne place pe burta asa mult!! Si deja ne deplasam tot mai binisor zi de zi - numai ca la oboseala e jale daca nu-i cineva sa ne intoarca pe spate sau, mai bine, sa ne ia in brate sa ne odihnim.

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Cocutica, am o prietena medic dermatolog, care mi-a zis ca baitza bebelusilor ar fi mai bine sa fie facuta la 2(3) zile o data, decat in fiecare zi - cica pielicica lor e mai fericita asa. In rest, cand se murdaresc pe la gushulitza, pe fata si pe manute, e bine sa fie stersi cu o carpa inmuiata in apa curata si calduta. Asadar, ii faci un bine Elei lasand-o fara baie in seara asta!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Intra-n scena-un BOBOCEL
Incadrat de-un ...balonel si...
RAZACIOS, dragul de el

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

quote:
Originally posted by LYLY809
EU NU VOI DA COPILULUI MEU SA MANANCE CEVA CE NU AS MANCA EU.[/teal][/b]

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

mmmm...la noi deja s-a intamplat. Laptele Milumil mi se pare de-a dreptul oribil, dar Ela il savureaza de fiecare data.
Despre iaurt n-am inteles nici eu care-i faza, dar o sa mai cer detalii...sa fie de vina laptele praf care se adauga la iaurt.Dar, chiar, branza din comert nu are si lapte praf?

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

EllaX, iti multumesc de pont...e prima veste buna in seara asta.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

quote:
Originally posted by EllaX

Cocutica, am o prietena medic dermatolog, care mi-a zis ca baitza bebelusilor ar fi mai bine sa fie facuta la 2(3) zile o data, decat in fiecare zi - cica pielicica lor e mai fericita asa. In rest, cand se murdaresc pe la gushulitza, pe fata si pe manute, e bine sa fie stersi cu o carpa inmuiata in apa curata si calduta. Asadar, ii faci un bine Elei lasand-o fara baie in seara asta!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mi-a mers la inima mesajul acesta... De cand a fost racita si am reluat baitza, i-am facut la 2 zile, si parca mi-era si mie mai usor, insa eram nefericita ca nu mai beneficiaza fata-mamii de binefacerea baitzei zilnice! Sar-na de pont!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Recunosc cinstit ca nu am citit decat ultimile mesaje (promit ca recuperez, dar, iar sunt single fara barbat, doar cu cel mik, si am o gramada de chestiuni de facut...

Oricum, raspund la ce am citit...
Ella, nu am ratat pozele tale..si vreau sa iti zic ca:
1. eu dorm fix la fel cu Nic, am chiar si poze facute, zici ca sunt identice!
2. Nici tu nu prea apari in pozele cu bebe? Nici eu !

Gicutza,
Da, si eu cred ca suntem mult mai iubite decat vedem noi. Recunosc ca uneori imi folosesc mintea si ambitia pentru a despica firul in 16 cu barbatimiu, care oricum de abia vede firele de par intregi d-apoi despicate, cum imi place mie...

LyLy,
Super!Uite ca a primit si Alec hainute! Deci, dar din dar se face rai, ai vazut?

Carmina,
Felicitari pt patutz! Eu intentionez sa nu-i iau saltea la pat, nu mi se pare necesara, plus ca la patutul nostru mi-ar trebui pe comanda speciala, are o dimensiune atipica.

Noi am inceput diversificarea cu dreptul. Deocamdata am mancat dovlecel cu cartof, para, suc de mere (mixat cu multa apa) si cereale bio cu lapte. I-au placut toate, are o perioada se pare in care ar manca orice.
Inca nu m-am prins eu ce cantitati ii trebuie respectivele legume/fructe, dar m-am mai linistit. E clar ca e mancacios. Kk variaza in schimb extrem de mult, de la foarte moale-lipicios, verziu la normal ca si consistenta si culoare. Cred ca e un efect al diversificarii...

Gata, ma duc sa strang prin casa. Urasc sa fiu singura, si cred ca un efect negativ va fi ca o sa il invat pe Nic cel Mic sa doarma cu mine in pat, pt ca mi-e urat sa dorm singura.

A, Amonar, de la ce varsta ti-a recomandat pediatrul tau introducerea carnii?

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

PS:
Ella, ce bine ma simt! Eu ii fac baie lui Nic la 2-3 zile, din varii motive. Uite ca am nimerit-o.

Eu am o cadita de baie care seamana cu un lighean din plastic (imaginati-va o burtica de gravida transpusa in plastic, asa arata).
Eram necajita ca o sa imi fie greu singura cu baia lui Nic, pt ca nu i-am luat caditza de bebe mare, de obicei il bagam la dus cu mine si il prelua taica'su la sters. Singura sa ies uda de la dus cu bebe mi se pare complicat. el urla la sters, nu-i place deloc.

In fine, azi i-am facut baie in ligheanul respectiv (pana acum nu am avut curaj, mi se parea extrem de ciudata ideea) si e excelent! Mai ales ca eu am o crema de baie de la weleda care nu necesita clatire, practic il pun, il las sa se joace, il inmoi bine si gata. Supeeer!

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

SOFIA ALEXANDRA -CAMIM - 5luni10zile - "MAMA"
MIHNEA ALEXANDRU - CARMINABULINA - 5luni2zile - "TATA"
NATALITA-ELENA -DOROTI_5 - 5luni - "BABA";6luni - "MAMA"

FELICITARI!!!

Aaaa! Doroti, daca se pune si rostogolitu' de pe burta pe spate, iar pe burta, iar pe spate, iar pe burta, iar pe spate ... pana se termina patu' sau ajunge la perete, cand e lasata pe jos, iaca si bb Sara de pe la vreo 5 luni!

Cu statul in funduletz e mai greu, ca nu stiu cand se pune ca progres! Ea sta de multisor, da' oboseste repede si se inmoaie ca o inghetata pe timp de vara: floshc intr-o parte, sau in nas, sau pe spate... Deci asteptam pana ne jucam in funduletz, ca AlexSupertar!

Ellax, super Ana-Comoara! Ce-mi place cand faceti nani amandoua!!! Mi s-a facut o poftaaaa, desi mai vroiam sa mai scriu vreo-doua 3 mesaje unor persoane dragi, care nu m-au uitat nici astazi! Lasam pe maine, ca daca m-or iubi, m-or ierta!

Sa aveti somn usor! Si numai bine!!!

Mergi la inceput

Magghy, asa de variat dintr-o data?! Si Nic e ok?! Hm! Noi am ramas doar la cereale... se pare ca am invatat si chiar ne place sa mancam cu linguritza. Aziv DianaR: noua ne-au trebuit cam 5 zile pana sa-i dam de capat! Azi mi-a spus mama ca nu se mai tinea de ea cu bagatu' linguritzei, ca-i era fomitza si stia "cu ce se mananca" cerealele...

Sa aveti o diversificare usoara si placuta!!!

Mergi la inceput