Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 25
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Danutza, multumesc frumos. Azi i-am luat lui Mihnea pat de panza si ca fraiera i-am luat cu 2 nivele, daca stiam ii luam simplu si plateam si mai putin. Nu cred ca-l voi pune la etaj ca se misca ca naiba, iar cum puiul meu e o zvarluga cred ca ar avea multe aterizari fortate. Si zici ca-i luasi cu nuca de cocos? Si e misto? adica e o saltea dreapta sau e din aia cu bumbi de face numai dealuri valuri movilite?
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Pana acum e super!Nici un val!!!Dar mai tarziu,eu stiu????
Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
camelia.t spune:
Carmina si eu am saltea din iarba de nuca de cocos. E foarte buna, dreapta, fara denivelari, o am de la o prietena, deci nu e la prima folosire si totusi e perfecta. E drept ca e cumparata din Austria....nu stiu daca e vreo diferenta fata de astea de la noi.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
cocutica spune:
Salutare mamici si ciresici!
Ieri si azi am fost tare rasfatate...Elena in culmea bucuriei ca a venit bunicul(adica tatal meu) si s-a jucat cu ea non-stop...asa am reusit si eu sa aduc casa cat de cat la "lumina" 
Dar acum suntem iara singurele si abia asteptam sa vina tati de la serviciu(aica al meu sot) ca sa ne jucam din nou![]()
Apropos, ieri am pus-o pentru prima data pe Elena in scaunelul pentru baie si in cada mare din baie ca sa ii facem baita cu dusul. La inceput a fost ok, dar apoi nu a mai fost, a inceput sa planga...cred ca din cauza ca s-au adunat prea multe lucruri noi...scaunel, cada si dus. Asta seara, sincer nici nu stiu cum sa-i fac baita...ca pana acum faceam in cadita ei(in care nu mai incape
) si nu era nici o problema.
Nu stiu daca v-am mai intrebat, dar de sambata vreu sa ii dau Gugustiucei mele branzica si nu stiu daca sa optez pentru cea facuta acasa sau pentru cea din comert?
Pupici
piticilor si piticutelor!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
EllaX spune:
Carmina, noi am cumparat de pe net saltea de durflex si am asezat-o peste salteluta aia mica si prapadita a patutului. Foarte multumiti suntem de ea, cel putin pana acum! A fost pana intr-un milion ROL, e facuta de Mondocarp.
Si asta vroiam sa iti scriu ieri, in completarea mesajului despre bebelusi cuminti si bebelusi... temperamentali (da' a obosit serverul desprecopii si n-a mai fost expediat mesajul:
Carmina, tovarasa draga de lupte pentru alimentat copilul, sa stii ca mi-s din ce in ce mai rare momentele de ciuda ca nu-i ci Ana mea o linistita si o mancacioasa! Cum ma indragostesc in fiecare zi de ea, mi se pare ca nici nu puteam capata un copil mai bun decat ea, pentru ca
nu exista! Eu si Andrei ne-am dorit un copil cu personalitate si fara probleme cu excesul ponderal (noi ne ingrasam repede amandoi, eu de obicei eram mai rotunjoara) - ce crezi ca am primit? Exact ce am cerut! E sanatoasa, e simetrica, e smechera (sa vezi cum ii stralucesc ochii), noua ni se pare frumoasa - nu crezi ca e un copil perfect?
Si sa vezi ce bine stie sa comunice ce ii trebuie!... Sa ne-o tina Doamne-Doamne si sa ii dea si un dram de noroc, ca noi acum nu mai vrem copil linistit!![]()
Cu perioadele ei de "mananc-nu mai mananc" ne-am obisnuit.
Noi avem un prieten care tot spune ca noi ne-am ales cum sa fie viata si ca tot ceea ce capatam este pentru ca avem nevoie de o lectie. Eu si Andrei suntem niste pofticiosi si mancaciosi si iubitori de plimbare si filme si somn, lenesi aproape prin definitie. Si eu sunt o dezorganizata, de multe ori (doar mintea mi-e organizata
). Avem un copil care nu doarme mult, nu papa mult, nu ne lasa timp de filme si de leneveala. No, nu ne capatam exact ce meritam? A, plimbarile ii plac, ca doar de sport avem nevoie!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
LYLY809 spune:
"seara,ciresici!
Cocutica, eu am optat pentru branza facuta in casa, reteta Ineiioana.Chiar si acum, am fiert laptele,il las pana maine dimineata cu iaurt si maine il fierb din nou la foc mic si "pescuiesc" branza. Prima data a iesit foarte bine, a doua oara am dat-o in bara pt. ca n-am stat langa lapte si s-a cam afumat, n-a maifost bun la gust. Am insa o nedumerire: in reteta Ioanei se mentiona lapte cu grasime 3.5% si iaurtul asijderea. Azi mi-a spus bona lui ca nepotului ii facea cu lapte grasime 1.5% dupa indicatiile unui medic de la Budimex(am uitat numele medicului). So, care o fi mai bun? Eu folosesc lapte Milli si iaurt Campina, iar branza a iesit foarte gustoasa asa.
Cica ar fi buna si aia din comert, unele mamici dau la bebei Fagaras... dar poti sa stii? Eu sunt o mamica paranoica si nu precupetesc nici un efort cand este vorba de sanatatea puiului meu scump.
Gicutza, grozav sot ai, dar si tu, ce figura poti fi...
Magghy, uite ca si Alec a primit niste lucrusoare azi, de la nepotul bonei, purtate ce-i drept, dar foooarte frumoase si ingrijite. Trebuie sa mai fac o triere, sa mai dam din cele ramase mici, Razacila creste, e tot mai voinic
La multi ani
dragelor razacioase Irinel-Zambocel si Hora-Nostimioara
Alda, trebuie sa ai RABDARE cu Cosmina si Medeea, nu primesc supica, mai incerci peste 3 zile... Cred ca am mai scris asta dar o mai scriu o data, mie Alec nu mi-a primit supa de legume strecurata, nici piureul, dar a acceptat supa-crema. Am mixat la bleder foarte bine legumele care se paseaza(vezi reteta Ineiioana) si am pus in bibe, apoi i-am dat cu tetina pentru mancare groasa. La inceput a mai facut si asa nazuri. Acum mananca zilnic supa-crema.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE
EllaX spune:
Cocutica, eu o sa prepar in casa branzica, pentru inceput (o luna? doua?). Dupa aia, cred ca o sa cumpar din alimentara - are Milli branza grasa de vaci. Si... cu dusul ai incercat sa o speli pe Ela? Poate i-a fost frig! Noi ii facem baie in cada anei, dar lasam sa curga apa in cada, apoi o potrivim la 37-38 grade (avem un termometru) si mama-mama ce-i place! Cand gresim temperatura, stim: incepe sa planga.
Lacri, stiu eu sigur ca trebuie folosit lapte integral - sau, ma rog, din ala cu 3,5% grasime. Bebelusii si copilasii au nevoie de lipidele alea, daca le dai lapte degresat poti sa ai o gramada de tulburari de nutritie.
EllaX spune:
Barbatu' mi-e plecat, fata a adormit inainte de orele 21
, mai am de: spalat vase, spalat biberoane, mancat, spalat propria-mi persoana, intins niste rufe, facut un pic de ordine. Ce fac eu? Ma dau pe net! Mi-am dat seama ca biberoanele le pot spala si daca mor de somn, dar nu-mi mai vine sa scriu nimic pe-aici cand sunt obosita.
Pentru cine are vreme si chef, am pus pozele din octombrie aici:
http://new.photos.yahoo.com/iulicutu/album/576460762339512815
No, trec sa mai citesc ce ati scris!
EllaX spune:
Camelia.t, ti-am vazut voinicii, inclusiv filmuletul cu lupta cu perna! Sa-ti traiasca barbateii!
Ai grija la ardeii capia din piata, multi sunt iuti. Probabil ca din supermarketuri sunt ok, dar aia sunt din Turcia, cei mai multi. Chiar, noi ce ardei putem cumpara peste iarna, daca toti sunt din tari straine si sunt tratati sa tina mult?
cocutica spune:
Lacri
. Este totul o varza in capul meu...si eu ma gandeam sa fac branzica in casa, dar mi s-a recomandat sa nu o fac cu iaurt(pe care cica sa il introduc dupa 7 luni), ci sa pun laptele la fiert si sa adaug cateva picaturi de zeama de lamaie si gata. Nu prea mi se pare ok, asa ca mai perpelesc un pic
pana ma hotarasc. referitor la lapte am tot citit ca nu este recomandat sa-i dai sugarului lapte degresat sau semi- degresat. eu probabil o sa optez pentru lapte 3.5% grasime.
EllaX
. M-ai bagat in ceata de tot, asisteneta Elenei mi-a recomandat branza de vaci la pachet Mili, dar cea mai slaba, sau OKe...asa ca pana sambata
pana ma hotarasc. referitor la
nu cred ca i-a fost frig, dar nici nu m-am gandit sa-i pun apa in cada, i-am facut numai cu dusul, si m-a mai si stresat faptul canu tin ventuzele si o sa se rastoarne cu scaunul...aveam nevoie de 4 maini care existau de fapt(cu cele ale sotului
), dar nefiind toate ale mele...iti imaginezi ce a iesit. In seara asta, pentru ca domnul Cocutel are un deadline la serviciu( si am fost anuntata in ultimul moment
) si nu a ajuns inca voi renunta sa-i fac baita Elei, nu de alta dar daca incepe sa planga ma apuc si eu si nu ma mai opreste nimeni...La cate mai am de facut...vase, biberoane, etc...m-as apuca de acum, insa voi, de fapt forumul asta nu ma lasa, si ma tine aproape![]()
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
LYLY809 spune:
Ellax, multumesc pentru raspuns
Cat despre ardei, eu am taiat fideluta cateva kilos si le-am pus la congelator. Sunt insa pentru supa, nu pentru copt... dar am si copti si congelati ca atare. Ma gandesc sa dezghet din aia, dar, din pacate, sunt in pachete mari... cand fac o salata pentru noi ii fac si lui Alec un pireutz
Cocutica, nu-mi dau seama care ar fi problema cu iaurtul cu care se insemineaza laptele... ca doar il fierbi dupa aia. Pai branza din comert cum crezi ca se face? Stiu si de varianta cu lamaia, dar DanaPuiu parca m-a avertizat ca pe Ochios la durut burtik de la lamaie. Iar branza cu calciu lactic e fada. EU NU VOI DA COPILULUI MEU SA MANANCE CEVA CE NU AS MANCA EU.![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE