Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Carmina,

incearca sa ii pui niste muzica(nu la tv) sau niste povesti, sau..muzica pentru bebe. La noi merge cu Depeche Mode. Ce-i drept...am inceput educatia de cand bebe Rado era in burtica. Si muzica data putin mai tare(dar suficient de incet incat sa il auzi din alta camera, daca plange).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ajutorrrr
Fetele care au patutz pliabil, voi mai aveti si alta saltea decat cea din dotare? Si daca da de care? de la firma?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Ajutorrrr
Fetele care au patutz pliabil, voi mai aveti si alta saltea decat cea din dotare? Si daca da de care? de la firma?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Eu i-am luat lui Andrei de luna trecuta saltea de la Miniblu din nuca de cocos( parca???),a costat 160Ron pt ca l-am mutat jos,altfel riscam sa cada cu tot cu pat,asa de tare se misca in el si patul sub el,fireste!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,Irina-Maria si Hora!
Amiss,multa sanatate lui Petra!Bine ca ati scapat nevatamate!Si mie imi plac animalele,dar parca maidanezii astia sunt mai salbatici pe zi ce trece!Si nimeni nu face nimic!
Revin,dar mai am de citit!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alda

Buna fetelor, ne mai tineti minte?
Eu intru foarte rar pentru ca timpul meu liber s-a cam epuizat.
Sa va mai spunem despre noi, Cosmina a facut vaccinul de 6 luni, Medeea nu, avea rosu in gat, mergem si sambata la clinica...poate i-o trece pana atunci. Avem 7 kg, respectiv 6.800 si 65 cm la 6 luni si jumatate.
Am inceput, teoretic, sa mancam si altceva in afara de lapte de pe la 5 luni, dar nu se prea inghesuie sa pape mancarea facuta de mine, de obicei, macar una papa cam jumatate de portie, dar azi nu au vrut deloc, nici Cosmina, nici Medeea si eu sunt plina de nervi si m-am gandit sa nu mai fac deloc, mai bine cumpar borcanase. Pierd si vremea frumoasa, de plimbare, ca stau in casa sa le fac mancare... si timp, iar ele nici macar nu mananca, isi baga mainile in gura sa-mi arate ca decat sa pape ce am facut eu...mai bine isi papa manutele, ca sunt mai gustoase.
Mai spuneti-mi si mie ce le mai dati bun sa pape, ca eu nu mai stiu ce sa le fac, chiar asa de groaznica sa fie mancarea pe care o fac? Eu le fac, de obicei, o supa de legume cu morcovi, cartof, albitura, orez, ardei, o rosie, ceapa, ulei de masline (poate nu le place uleiul asta, mie clar nu-mi place si nu-mi place nici mancarica lor deloc, se spune ca daca iti place tie le place si lor, dar daca nici mie nu-mi place?, of of of, mi-a mai trecut supararea pe masura ce am scris la mesajul asta...
Hai ca plec la ele sa le dau lapte si apoi poate iesim afara.

Tare ma oboseste o masa de-asta de-a lor in care mancarea ajunge peste tot, numai in guritele lor nu.
Va pupam,

Alexandra, mami de Daria (24 mai 2003), Cosmina si Medeea (22 aprilie 2006)

Eu am inceput sa ii fac mancarica numai la cuptor si o primeste cu mare drag.cand le fierbeam,urla de parca era la taiere si nu manca si pace,dar ii fac la cuptor combinatie de cate 2 legume si carnita(azi i-am facut copanel cu maorcov si conopida) si mi-au placut si mie pana acum.Au alt gust.Si am vazut ca si uleiul de masline nu prea ii placea si ii pun putin unt cand le mixez!E altceva.

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doroti_5

Fetelor eu tot ma jelui, ma jelui, dar nu vam zis o bucurie!!
Fata mea eri dimineata stiti cum ne trezit?Sa trezit ea, sa fitiit acolo in patut, vede ea ca nimeni nui atrage atentia si ea ar vrea putina titica, da mama nimic, si incepe a striga "mamamamamama"!!
Va dati seama!Am luato si am inceputo a pupa de numa, da ea inca si mai nervoasa, mama, pina ce eu miam dat seama ca copilu e flamind da eu o pup [:-))].

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Pupe mama pe ea de fat!Felicitari!
Fetelor sa nu va suparati ca scriu asa,dar sunt cam zapacita si uit de la mana pana la gura!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia.t

Pt cine are vreme de vazut poze, am pus cateva cu smecherila in albumul de Noiembrie.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Superrrr!Chiar ma gandesc serios la al 2-lea bebe,ca doar nu le las pe fete singurele!Si urez Bulinutzei sa vina repede-repede bebe 2

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gicutza

Buna seara mamici, pitici si tatic...

Hop si eu pe fuga... recunosc ca am mai scris intr-o seara un mesaj lung cat o zi de post si fix cu 1 secunda inainte de a apasa pe Trimite mi s-a resetat calculatorul si nu am mai avut puterea sa o iau de la capat...

Era un mesaj in care le "trageam de urechi" pe carmina, vivighe si pe toate fetele care trec printr-o perioada mai... hai sa-i spunem delicata... si in care povesteam cum, dupa ce l-am nascut pe Vlad, am avut exact aceleasi trairi si angoase si, daca nu aveam motive de gelozie, le inventam eu... ...

Acum la Ana mi-e mult mai usor, in primul rand pt. ca am ajuns sa ne cunoastem mai bine unul pe celalalt, in al doilea rand pt. ca o avem pe mamaie!!!!! Si avem mai mult timp doar pt. noi doi. Desi e relativa si chestia asta cu timpul pt. noi doi. Pentru ca, eliberati oarecum in timpul saptamanii de ritualurile de seara cu baita, papita si nani, muncim ca nebunii amandoi pana la 1-2 noaptea!

Si tot citind mesajele voastre cu flori, mi-am adus aminte de cel mai recent episod din categoria "daca nu-ti da motive de gelozie, gaseste-le singura" . Acum vreo 2 luni, intr-o dimineata, mi=am rugat sotul sa se duca la farmacie inainte de a pleca la serviciu sa-i cumpere lapte Anei. Nici nu stiu de ce l-am trimis pe el, pt. ca oricum la 10 minute dupa el am iesit si eu cu Ana la plimbare.. si vad masina noastra parcata in fata farmaciei... imi spun OK, stau sa-l astept aici sa iau laptele ca sa nu se mai intoarca acasa... si stau... si stau.. si sotul nu mai venea.. ma uit in farmacie, nu mai era acolo.. si mai trec 10-15 minute si nu mai venea... In cele din urma apare sotul meu cu un zambet satisfacut pe buze.. cu un buchet maaaare de flori in mana... nici nu ma vede.. se urca in masina... eu fug repede spre casa ca sa nu-si dea seama ca l-am vazut.. convinsa fiind ca buchetul de flori era pt. cine stie cine... nicidecum pt. mine... si probabil a intarziat atat pt. ca a vorbit la telefon cu persoana careia ii erau adresate florile.. si aveam lacrimi in ochi si ma gandeam ce ma fac eu singura cu 2 copii pt. ca imi era clar ca nu mai pot ramane cu el daca ma inseala... si ajung acasa cu nodul in gat.. si acasa ma astepta sotul cu buchetul mare de flori in mana si cu zambetul ala larg pe buze pe care-l zarisem, pt. ca era bucuros ca-mi face o surpriza si nu intelegea de ce eu plang ca proasta ...

Si sa va mai povestesc din ciclul "rau cu rau, dar mai rau cu... mai bun"? Pe 26 octombrie am implinit 3 ani de cand ne-am casatorit.. si eu, cu amandoi copiii acasa, nu am avut prea multe posibilitati de facut surprize.. dar am incercat sa-i indeplinesc ultima dorinta exprimata... asa ca i-am cumparat un borcan cu unt de arahide pe care l-am ambalat f. frumos . Toata ziua am fost convinsa ca EL nu o sa-mi aduca mie nimic... nu stiu de ce, dar asa simteam eu... asa ca am plans ca proasta toata ziua, cu untul de arahide langa mine.. si m-am mai si enervat ca a intarziat 1/2 de ora gandindu-ma oare cu cine a fost el in ziua aniversarii casatoriei... si ma trezesc cu sotul la usa cu un buchet superb de flori... si cu un parfum Gucci... ca de asta si intarzise. Si iar am inceput sa plang... ca el a cheltuit atatia bani pt. mine si eu ca proasta i-am luat doar unt de arahide ...

Concluzia: sotii nostri ne iubesc.. totul e doar in mintea noastra.. si cand veti invata sa treceti peste asta.. va veti da seama cat de mult ii iubiti si voi pe ei si nu va veti mai dori sa divortati din 2 in 2 zile .

Mai scriu...

Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)

August-Septembrie

Sa traim bine!

Bine ai revenit!Ce ti-e si cu femeile astea!!!Numai la nebunii se gandesc!Vezi ce barbat ai??Sa-ti traiasca!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Danutza, multumesc frumos. Azi i-am luat lui Mihnea pat de panza si ca fraiera i-am luat cu 2 nivele, daca stiam ii luam simplu si plateam si mai putin. Nu cred ca-l voi pune la etaj ca se misca ca naiba, iar cum puiul meu e o zvarluga cred ca ar avea multe aterizari fortate . Si zici ca-i luasi cu nuca de cocos? Si e misto? adica e o saltea dreapta sau e din aia cu bumbi de face numai dealuri valuri movilite?

uite cum cresc

Mergi la inceput

Doroti, mea culpa, ca iti felicit pe Natalia atat de tarziu pentru "mamamaaa" dar am avut multe pe cap...inca le mai am ca de-aia ma si doare asa rau.

uite cum cresc

Mergi la inceput