Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

No, ma bucur ca v-am dat o veste linistitoare de constiinte! Si eu m-am bucurat cand am auzit! Cand o sta ea frumos si stabil in fundulet si s-o juca si o sa-mi ajunga si mie cele doua maini, atunci poate o s-a spal in fiecare seara (cum ne facea mama noua). Oricum, baitza e sarcina lui barbatu-meu, cand e el acasa. El e mai inalt si mai puternic si au ei treburile lor, cu cantat cantece fara rima, ca li se uita versurile, cu chiuit si inotat. Si ne face placere la toti trei aranjamentul asta!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Eu am intrat sa scriu ceva dar am uitat. revin

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Gata, mi-am amintit, ca am recitit mesajele si am ajuns la cel al Angelicai si...asa
Acum o luna ma intreaba Mihaelaf in parc, daca aceste cuvinte"ma ma" "ta ta", "ba ba", trecute de altfel la progrese sunt considerate ca fiind spuse constient de bebei. raspunsul meu a fost gategoric "NU". dar acum va intreb pe voi: le considerati cuvinte spuse de bebei care sunt constienti de ceea ce spun? Ca daca da, sa stit ca Mihnea spune "Tata" si "da da" si "baba" dar habar nu are ce vrea sa spune. Sunt doar sunete si atat.
Asa ca lamuriti aici niste mame care nu sunt lamurite

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Eu am intrat sa scriu ceva dar am uitat. revinpoze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Carmina Sa stii ca mi se intampla si mie destul de des asta!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Carmina nu sunt constiente, mai incolo vor fi constiente.Adica ei nu realizeaza inca ca tu esti "mama" , acum doar incearca sa reproduca sunetele din jur..Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Magda, io mi-s grasa si nu prea ies bine in poze, de cand cu astea 25 kilograme care nu vor sa se dea jos de pe mine. De aia nu prea sunt poze cu mine...

Si apropos de poze, iata-le si pe cele din noiembrie:

http://new.photos.yahoo.com/iulicutu/album/576460762340443962

Asta ca sa vedeti ca incepem si noi sa stam pe burta.

Merg sa fac ceva treburi si dupa aia revin.

Aaaaa... dar inainte sa plec, vreau sa scriu ceva neaparat:

Virgi, medicina coreeana are si idei bune, dar asta cu curatatul uterului dupa cezariana mi se pare cam barbara! Sincer, nu am mai auzit sa se practice asa ceva nicaieri. Uterul se curata frumos cand se scoate bebe din el, apoi elimina in mod natural ce e de eliminat - iti da de veste prin dureri si febra cand nu reuseste singur sa elimine resturile. Eu cred ca poti linistita sa sari peste procedura respectiva, care este un soi de chiuretaj, de fapt. Evident, este alegerea ta. Orice ai alege, uite:

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Gata, mi-am amintit, ca am recitit mesajele si am ajuns la cel al Angelicai si...asa
Acum o luna ma intreaba Mihaelaf in parc, daca aceste cuvinte"ma ma" "ta ta", "ba ba", trecute de altfel la progrese sunt considerate ca fiind spuse constient de bebei. raspunsul meu a fost gategoric "NU". dar acum va intreb pe voi: le considerati cuvinte spuse de bebei care sunt constienti de ceea ce spun? Ca daca da, sa stit ca Mihnea spune "Tata" si "da da" si "baba" dar habar nu are ce vrea sa spune. Sunt doar sunete si atat.
Asa ca lamuriti aici niste mame care nu sunt lamurite

Da... Ideea e ca bb-ii au inceput sa pronunte silabele respective... Sara scoate un cuvant ciudat: "Cai - cai - cai", sau "gai - gai - gai", cand ai degetu'-n guritza, da' daca nu-nseamna nimik, nu se pune...

Acum, lasand gluma la o parte, Razvan a rostit "mama" pe la vreo 3 luni, dar stiti cum?! Maraia mai tot timpul si facea "mmmmmm-aaaa-mmmmmaaa" Adik un fel de mormait, care ii iesea involuntar pt ca lipea buzele de asa natura ca sunetele se compuneau... Pe la 4 luni i-a trecut, si apoi la 6 luni a zis "tata".
Asa ca, pt cine vrea sa creada in mitul primului cuvant al bb-lui pentru aflarea sexului urmatorului odor, poate sa se foloseasca de aceasta argumentatie! Robert a zis "tata" prima oara, deci, Carmina, tu, care erai cu logica, poate ne faci si o skema, sa o salvam pe desktop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

quote:
... cand are degetu'-n guritza, da' daca nu-nseamna nimik, nu se pune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Ella,
si eu, evident, din acelasi motiv nu apar in poze...

Angelica,
Nu dintr-o data i-am introdus alimentele, ci la fiecare 3 zile alt aliment nou... Ii mai adaug mazarea si piersica si pana la 8 luni ma joc cu ele...nu mai bag nimik altceva. Daca nu ar fi fost constipacios, i-as fi bagat doar cerealele, dar asa, nu s-a putut, asta e...am avut nevoie de fructe sa contracaram, iar dovelacul cu cartof (cel de la Hipp, de 4 luni) i l-am bagat ca sa nu aiba doar piure dulce din fructe (Nic e smecherutz, daca prinde un gust care ii place restul le scuipa, am patit-o cu laptele)...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Fetelor eu mi-am cam terminat bateriile...am spalat biberoane, blender si strorcator...asa ca va spun noapte buna si somn usor, sa va odihniti cu spor!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput