Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 21
Roxana Claudia spune:
Diana79 - LA MULTE LUNI SI LA MULTI ANI pentru printesa Nicole! Imi pare rau ca am intrat cu intarziere. Eu abia astept sa vii in RO. Sper sa reusim sa ne si vedem.
Gicutza - esti tare, zau! Asa ni se intampla noua femeilor..avem o gandire care merge de multe ori spre scenariul gresit. Si eu am aceleasi surprize placute cu sotul meu. De f multe ori eu abia il astept sa-l tachinez iar el ma surpinde placut cu cate ceva. Parca ar simti momentul critic...
Carmina - cand am vazut postarea cu decizia ta de a face inca un bebe parca mi-a tresarit sufletul Si noi ne dorim inca unul si clar il vom face. Desi sotul meu s-ar pune pe treaba oricand
iaca eu sunt inca nedecisa. Adica sunt momente in care efectiv vad cat ma chinui singura si el sta la PC desi strig din toate puterile : "Aaaaaaaaaaaleeex, stai un pic cu bebe sa fac lapticul" sau "Ia-l in brate a plange",
ma rog sunt multe exemple. Crede-ma ca-mi vine sa-l
Si ma gandesc daca sunt pregatita sa iau totul de la capat, de multe ori sa simt pana in maduva oaselor singuratatea, iar el sa participe doar la partea buna a lucrurilor??!!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
arleena spune:
in primul rand vrea sa felicit ciresele care au mai ajuns la venerabila varsta de 6 luni

Kailan, Natalita si azi Irina si Hora

nici nu stiu cu ce sa incep....ca am tot citit in urma si nu mai stiu la cine ce am vrut sa zic.....poate imi amintesc pe parcurs....
incep cu mine
...am fost azi la doc....verdict ragade...fisuri minuscule

...am sfarcurile ff sensibile si piticul le traumatizeaza de la atata supt

alex a facut vineri vaccinul, asa ca am scapat pana la 1 an...a plans de ziceai ca-l taie, apoi a dormit 3 ore de nu-mi venea sa cred....in rest NU MAI VREA SA PAPE NIMIC INAFARA DE SAN

...azi, sotul m-a facut sa-l tin flamnd de la 9am la 3 pm...si vedeam ca ii este foame dar nu vroia nimic doar se tot agata de mine si cauta sanul....cand l-am pus sa suga ziceai ca avea orgasm asa fericit era si scotea niste sunete
de placere....
seara dupa baita i-am dat sa suga, a adormit si dupa 15 min s-a trezit..iar papa un pic....iar vreo 15-20 min somn si vroia din nou papa....am zis hai sa incerc iar ceva:orez-nu, para-nu,morcov cu mar-nu...da el vroia san...
(nici lapte de0al meu nu mai papa din bibe
)
de vreo 2 sapt intind bratele sa-l iau in brate...ma stange...ma pupa...ma mangaie pe fata...e asa de dulce....da' nu vrea sa pape altceva....nu stiu ce sa-i fac!??!!?cum sa fac????
io m-am gandit ca el daca suge noapte destul de mult poate ziua nu ii este foame tare(papa mai mult san noaptea decat ziua)
daca ne vede pe noi ca mancam incepe sa saliveze si daca incerc sa ii duc lingurita la guita se trage, indiferent ce ar fi in ea...si doar are 3 lingurite si cu nici una nu vrea. pare interesat de mancare dar doar sa se joace cu ea
vad ca lista cu progrese a tot crescut....dinti nu avem, la stat in fundulet vad ca suntem trecuti, cuvinte inteligibil inca nu a scos...doar ceva ce suna a mama si tata, so, nu se pune zic io..... de rostogolit o face cam de 3 sapt(5luni juma) si de abia mai pot sa-i pun scutecul(am trecut la huggies si sunt mai buni ca pampers), sta in 4 labe cam tot de atunci,si a cam inceput cam stangaci ce-i drept sa se deplaseze...isi misca picioarele i cand sa miste manutel e pica in cap si o ia din nou....si mai nou de vreo sapt incoa se ridica din fundulet in genunchi si apoi se pune in 4 labe
...is tot cu ochii pe el sa nu se loveasca cand il apuca acrobatiile.....
dianaR tare dulci pui tai 
carmina asta da atitudine pozitiva...bafta la conceperea lui BB2
gicutza si io vreau sot ca al tau...
nu mai stiu la cine vroiam sa raspund si ce anume....e tarziu...ma duc la
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
arleena spune:
roxana nici tu nu ai somn la ora asta??
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
Roxana Claudia spune:
Arleena - ce de progrese a facut Alex... Bravo voua dragilor! Noi inca n-avem tendinte spre acrobatie, sper sa inceapa curand. In schimb papam cu mare placere pireuri de la Hipp si Nestle. Iar cand e vorba de ce prepara mami in casa e cah-cah!!
Si ce sa dorm cand al meu Viezuroi toata noaptea a scancit. Si habar n-am de ce..dar zau ca cedez
. Mi-e un somn de adorm pe tastatura. Ma- apucat si sfadeala si am dar sfaturi la toate topicurile de pe forum
..ce sa fac??
Auzi dar incearca si tu sa-i dai piciului ceva sa-i placa. Poti sa-i dai si fructe, important e sa-l convertesti la lingurita
.
Cat despre Huggies, de o saptamana am inceput si noi sa folosim, si ne abonam pt todeauna. Pampers e super-naspa!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
Roxana Claudia spune:
Uitasem Arleena - eu mi-am tratat ragadele su Garmastan. Tie ce ti-a prescris doftoroiul??
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
miti2004 spune:
Diana79 plec pe 4 dec doar eu cu bebe, sotul vine pe 20 dec, si venim toti 3 inapoi pe 15 ian. Mergem cu KLM-ul. Noi mergem de obicei cu KLM sau Austriecii, dar austriecii nu mai vin in Montreal de anul trecut, noi am prins penultima cursa cu ei anul trecut. Mare pacat ca Taromul nu mai face Montrealul, ca nu mai faceam escala...
As fi stat mai mult, dar exact vin intre vaccinurile de la 4 luni si 6 luni ( pe care i le fac de fapt la 5 luni si la 6 luni, ca altfel m-ar fi prins ala de 6 luni chiar de Craciun in Ro si m-am interesat si cica e mai bine sa nu le amestec cu cele de aici ).
Voi cu ce mergeti ? Eu as vrea sa-mi iau apa fiarta la mine intr-un termos mai mare...ca al meu e pe lapte praf, si o sa-mi mai iau si niste pliculete cu cereale ( Nestle are si pliculete, ca sa nu merg cu cutia in avion ) si o sa i le dau cu biberonul, altceva nu ii dau. Ca cica sa le dam sa bea ceva cand decolam si aterizam sa nu-i doara urechile ( apica, lapte, ce beau ei ).
Aaaa, daca voi aveti escala mai mare de 3 ore parca cica este o intelegere internationala si cand cobori la escala sa schimbi avionul te duci la Informatii si ceri un bon pt breakfast sau lunch, si te poti duce la orice restaurant din aeroport si iti ceva de mancare, si platesti diferenta daca iti iei ceva mai scump.
Eu mai trebuie sa mai sun sa-mi rezerve un patut pt bebe. Cica sunt doar pana la 9 kg. Poate doarme mai confortabil bebele in el, plus ca te mai odihnesti si tu un pic.
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
ILDI25 spune:
quote:
Trimise - 13/11/2006 : 23:37:58
--------------------------------------------------------------------------------
Oana, nici o problema de fapt oricum e leacul lui barbata-miu. Multumesc Ildi si Lyly, multumesc, wow ce pe faza sunteti!
era imposibil sa uit ca m-a amuzat tare "leacul" sotului
tau .

Ildi
ILDI25 spune:
Carmina sa sti , ca Mihnea s-a speriat cand a auzit ca vine bb2 . Si ce s-a gandit el ,decat sa fiu pus pe locul 2 si mami sa nu ma mai iubeasca asa de tare mai bine pap si branzica cu legume, dar ca sa vada mami ca sunt baiat cuminte ma-nvat si pap si singur .Nu de alta dar eu o iubesc tare -tare de tot pe mami si vreau sa ma iubeasca si ea .![]()
Arleena felicitari lui Alex "acrobatul". In curand se va ridica el si-n picioare si-atunci vezi tu alergat prin casa .Eu pe deoparte de-abia astept poate atunci isi va gasi fiu-mio alta preocupare va umbla de colo colo si nu va fi nevoie sa stau tot timpul langa el ,ca acum nu pot sa merg nici la wc ca incepe sa planga ,si poate va dormi si mai bine ca va fi mai obosit.
La capitolul papat nu te pot ajuta ,pt ca David papa orice ii dau ,nu-i deloc mofturos ,ceea ce ma bucura foarte tare.
Zici ca esti multumita de Huggies ?
Ildi
camelia.t spune:
Fetelor care ati facut ardei copt in cuptor in folie de aluminiu, o intrebare: il puneti intreg in folie sau curatat de cotor si seminte?
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
iulyp spune:
Ha ha Ildi zici tu ca o sa te poti duce la wc singurica. O sa vezi ca daca dispari prea repede din raza lui de actiune si el nu te poate ajunge sa vezi urlete. Sau zici ca si-a gasit copilul o ocupatie cu vreo jucarie si abia reusesti sa-ti dai bikini jos si sa te asezi pe wc si de multe ori nici nu o sa reusesti sa termini ce ti-ai propus ca urla de iti da impresia ca si-a rupt ceva.
Sau poate o sa fie al tau mai cuminte![]()