Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
miti2004 spune:
neda si al meu de cand cu cerealele a devenit un mofturos la laptic...eu cand nu termina tot laptele ii dau restul cu cereale si il mai pacalesc...
fetelor, eu intru in criza de timp cu plecarea asta a mea in tara ! ( peste 3 saptamani ) Nu am cumparat nici un cadou si am multe obligatii...of, si saptamana viitoare ii fac vaccinul de 4 luni ( o sa aiba 5 luni , dar i le-am decalat putin din cauza caoncediului )si 2-3 zile iar il tin in casa.
maine sotul e acasa asa ca o sa-l las cu Alex si o sa plec mai devreme dupa cumparaturi...sper sa am spor si sa nu pierd vremea degeaba !
va 
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
miti2004 spune:
mai fetelor, voi cum stati cu dantura ???
eu tocmai am mai descoperit niste carii pe langa niste plombe destul de noi ( 1 an, 2 ani vechime ) iar una din ele cred ca o sa devina masea de portelan
...asa ca iar o sa cheltui o gramada de bani in tara pe masele ...
...ca aici oricum nu-mi permit...
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
carminabulina spune:
Mihaela, chiar asa, irina pe unde umbla, de ce nu mai intra pe aici?
Si da, Mihnea a mancat si legumele datorita branzei, cel putin asa cred, ar fi pacata sa fie doar o coincidenta.
ai vazut vreun episod?
Si sa va spun ce am patit acum 15 minute inainte de a-l adormi pe Bambucea.
Statea Vlad (adica sotzul) si manca o para. Il rog frumos sa o decojeasca intr-o parte ca sa-i rup si eu o bucatzica lui Mihnea ca prea se uita copilul cu pofta la para aia. Ta-su o decojeste si nu a inteles faza cu ruptul unei bucatzele ci a inteles sa-i dea para cu totul copilului. Copilul a luat-o si ca orice obiect care ii ajunge in mana il baga in gura. In prima instanta se stramba, noi ne amuzam si dam sa-i luam para...As, credeti ca am mai putut sa-i smulgem para din mana? Sub nici o forma. Si saracutzul cu gingiile de sus freca para aia pana facea ceva suc dupa care sugea si tot asa, bne ca s-a si facut ca porcul si pe fata si pe maini si pe oki dar era atat de amuzant...partea nasoala era cu coaja, ca trebuia sa-i controlez mereu guritza si sa-i scot de acolo bucati de coaja di para.
Intr-un final, cred ca a obosit sa tot stranga fructul in manutza si cand a mai slabit un pic stransoarea i-am luat para buclucasa, l-am sters si s-a dus l-am pus la nani. Practic nu cred ca a juns prea multa para in stomacul lui, insa faptul ca a mancat singur e un inceput. Oricum am ras cu lacrimi de seriozitatea lui si pofta cu care sugea din para aia si de determinarea cu care o facea.
Bine a zis cine a zis ca.....copiii sunt minunile lumii, si daca nu a zis-o nimeni o zic eu acum
, ca tare dragalasi mai sunt.
Lacramioara, multumesc frumos pentru reteta. Pot sa scot stafidele din toata povestea asta?![]()
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
ama, nu i-am pus aparatoarea de picioare. Am incercat o data dar m-a scos din sarite ca atarna aiurea si nu mergea pusa decat cu manerul dat pe spate, adica in momentul ala manerul inceteaza de a mai fi reversibil. asa ca nu stiu ce sa-ti spun...cred totusi ca nua r fi nici o problema cu picioarele prae lunigi ale lui Mihnea, ca aparatoarea este destul de larga.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
DianaR spune:
Oana, nici o problema de fapt oricum e leacul lui barbata-miu. Multumesc Ildi si Lyly, multumesc, wow ce pe faza sunteti!
Carmina, pai depinde de la prunc la prunc, unii se satura cu 120-150 astia mai nemancaciosi gen fiu-miu, altii cu 200-250
. Dar eu zic ca la varsta asta cam 150-170 ar fi o masa intreaga, fara sa-i mai trebuiasca lapte dupa. Tot ce se poate sa fi acceptat legumele din cauza branzicii, fiu-miu manca piureul doar daca era cu iaurt.
Mai era ceva dar am uitat. revin.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by ralucis
DianaR, pai 2 lingurite, cat ne-a zis dr ca e bine pt inceput, da' dupa ce-am scris ultimul mesaj s-a trezit si ilinca si a stat pana acum la san, deci aproape o ora, cred ca ii era cam foame, saracuta!
Cred si eu ca-i era foame saracuta!
Ieri si astazi a mancat mai bine cerealele cu laptic de-al meu, doar ca evident ca nu stim inca sa ne descurcam cu lingurita, nu stie cum sa inghita si da afara ca are in gurita, eu adun si iara bag si tot asa. Dupa un sfert de ora de munca a mancat 30 ml de lapte cu o lingura de orez. Fas.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
gicutza spune:
Buna seara mamici, pitici si tatic...
Hop si eu pe fuga... recunosc ca am mai scris intr-o seara un mesaj lung cat o zi de post si fix cu 1 secunda inainte de a apasa pe Trimite mi s-a resetat calculatorul si nu am mai avut puterea sa o iau de la capat...
Era un mesaj in care le "trageam de urechi" pe carmina, vivighe si pe toate fetele care trec printr-o perioada mai... hai sa-i spunem delicata... si in care povesteam cum, dupa ce l-am nascut pe Vlad, am avut exact aceleasi trairi si angoase si, daca nu aveam motive de gelozie, le inventam eu...
...
Acum la Ana mi-e mult mai usor, in primul rand pt. ca am ajuns sa ne cunoastem mai bine unul pe celalalt, in al doilea rand pt. ca o avem pe mamaie!!!!! Si avem mai mult timp doar pt. noi doi. Desi e relativa si chestia asta cu timpul pt. noi doi. Pentru ca, eliberati oarecum in timpul saptamanii de ritualurile de seara cu baita, papita si nani, muncim ca nebunii amandoi pana la 1-2 noaptea!
Si tot citind mesajele voastre cu flori, mi-am adus aminte de cel mai recent episod din categoria "daca nu-ti da motive de gelozie, gaseste-le singura"
. Acum vreo 2 luni, intr-o dimineata, mi=am rugat sotul sa se duca la farmacie inainte de a pleca la serviciu sa-i cumpere lapte Anei. Nici nu stiu de ce l-am trimis pe el, pt. ca oricum la 10 minute dupa el am iesit si eu cu Ana la plimbare.. si vad masina noastra parcata in fata farmaciei... imi spun OK, stau sa-l astept aici sa iau laptele ca sa nu se mai intoarca acasa... si stau... si stau.. si sotul nu mai venea.. ma uit in farmacie, nu mai era acolo.. si mai trec 10-15 minute si nu mai venea... In cele din urma apare sotul meu cu un zambet satisfacut pe buze.. cu un buchet maaaare de flori in mana... nici nu ma vede.. se urca in masina... eu fug repede spre casa ca sa nu-si dea seama ca l-am vazut.. convinsa fiind ca buchetul de flori era pt. cine stie cine... nicidecum pt. mine... si probabil a intarziat atat pt. ca a vorbit la telefon cu persoana careia ii erau adresate florile.. si aveam lacrimi in ochi si ma gandeam ce ma fac eu singura cu 2 copii pt. ca imi era clar ca nu mai pot ramane cu el daca ma inseala... si ajung acasa cu nodul in gat.. si acasa ma astepta sotul cu buchetul mare de flori in mana si cu zambetul ala larg pe buze pe care-l zarisem, pt. ca era bucuros ca-mi face o surpriza si nu intelegea de ce eu plang ca proasta
...
Si sa va mai povestesc din ciclul "rau cu rau, dar mai rau cu... mai bun"? Pe 26 octombrie am implinit 3 ani de cand ne-am casatorit.. si eu, cu amandoi copiii acasa, nu am avut prea multe posibilitati de facut surprize.. dar am incercat sa-i indeplinesc ultima dorinta exprimata... asa ca i-am cumparat un borcan cu unt de arahide pe care l-am ambalat f. frumos
. Toata ziua am fost convinsa ca EL nu o sa-mi aduca mie nimic... nu stiu de ce, dar asa simteam eu... asa ca am plans ca proasta toata ziua, cu untul de arahide langa mine.. si m-am mai si enervat ca a intarziat 1/2 de ora gandindu-ma oare cu cine a fost el in ziua aniversarii casatoriei... si ma trezesc cu sotul la usa cu un buchet superb de flori... si cu un parfum Gucci... ca de asta si intarzise. Si iar am inceput sa plang... ca el a cheltuit atatia bani pt. mine si eu ca proasta i-am luat doar unt de arahide
...
Concluzia: sotii nostri ne iubesc.. totul e doar in mintea noastra.. si cand veti invata sa treceti peste asta.. va veti da seama cat de mult ii iubiti si voi pe ei si nu va veti mai dori sa divortati din 2 in 2 zile
.
Mai scriu...
Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)
August-Septembrie
Sa traim bine!
gicutza spune:
Si pt. ca am promis ca "Mai scriu..."
...
Am inceput si noi diversificare.. oarecum...
Avem 1 saptamana de cand papam mar... si cereale...
Pt. inceput a primit cate 1 lingurita... apoi 2 si tot asa.. de mar.. iar acum a ajuns la un mar intreg.. Crud, dat prin razatoarea de sticla.. si amestecat cu 1 lingurita de cereale...
Tot pt. inceput, ca cereale, i-am luat o cutie de orez fara lapte de la Milupa. Si in afara de lingurita amestecata cu marul, mai papa acum 3 masuri de cereale in 120 ml de lapte, cu biberonul cu gaura mare.
In weekend i-am pus si un sfert de para in piureul cu mar si cereale, iar azi i-a amestecat mamaie si 2 lingurite de suc de portocale in cereale si le-a primit f. bine..
In weekend vom incepe si cu supica, dar pt. moment sunt f. multumita ca papa bine si, in plus, si-a marit si cantitatea de laptic bauta!!!
Asa ca eu ma declar multumita de inceputul diversificarii si sper sa fie la fel de papacioasa ca si Vlad...
...
Mai scriu...
Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)
August-Septembrie
Sa traim bine!
Diana79 spune:
Gicutza tare faza cu cadoul. Unt de arachide nu? Si el parfum fi flori..pai treaba-i asta? glumesc. pana la urma e important gestul, ca va iubitzi si ca avetzi 2 copiii minunatzi.
Multa bafta Anei cu diversificarea.
Miti tu mergi in Romania? Cat stai? Cu ce companie mergetzi?? (te intreb de curioasa). Mergem si noi dar plecam pe 18 dec pana pe 27 feb. Bafta la gasit cadouri.![]()
Carmina super tare faza cu para.![]()
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
gicutza spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Gicutza tare faza cu cadoul. Unt de arachide nu? Si el parfum fi flori..pai treaba-i asta? glumesc. pana la urma e important gestul, ca va iubitzi si ca avetzi 2 copiii minunatzi.
Multa bafta Anei cu diversificarea.
Miti tu mergi in Romania? Cat stai? Cu ce companie mergetzi?? (te intreb de curioasa). Mergem si noi dar plecam pe 18 dec pana pe 27 feb. Bafta la gasit cadouri.
Carmina super tare faza cu para.
Dianade
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Pai daca ma batuse la cap 2 saptamani ca vrea unt de arahide.. unt de arahide i-am luat
. Si, culmea, el a fost f. incantat.. ba chiar mi-a spus ca eu tot timpul il "nimeresc" la cadouri... pe cand el imi ia ce cred el ca mi-ar place... dar nu si neaparat ce mi-as dori eu... ca sa vezi ce sucite suntem
!Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)
August-Septembrie
Sa traim bine!