Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
neda spune:
Referitor la al 2-lea bb dupa nastere- parerile sunt impartite.Eu am nascut cu cezariana si taietura e vertical, dar dr meu mi-a zis ca e ok , pot sa incerc pt al 2-lea bb oricind. Asa ca eu deja ma chinui de 2 luni si inca bb 2 nu apare...
Fetelor, nu stiu ce sa mai fac cu Mihai.Nu vrea sa bea laptic aproape deloc.Bea cam 50 mil.Dar mancarica maninca binisor...sa zicem acceptabil.E inca micut saracutul.Dar nu mai stiu ce sa fac.Chiar asa niciodata nu-i e foame, intotdeauna ma chinui sa-l hranesc.Chiar si azi dimin dupa o intreaga noapte a papat cam 70mil.
uf uf
Nici nu stiu ce sa fac sa ii scot legumele sa-i dau mai mult lapte in felul asta.Avem programre la dr abia la sfirsitul lunii, dar dr nu ma ajuta prea mult.Adevarul ca il inteleg si eu daca nu vrea ce sa-i faca si el.
neda
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
Angelica_g, inca o completare.
Super faza cu leacul pt "vai cat is de grasa" - adica trezit pruncii ca sa-ti ia gandul.....
parca nu ierea leacul angelicai..
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE
ralucis spune:
sa va zic ce a patit o prietena cu care tocmai am vorbit, asteapta de multi ani un bb, a ramas acum insarcinata, ea e din provincie, a fost la un eco la dr ei de acolo, i-a vazut bb-ul, avea 5 sapt, si de vreo doua zile a avut o mica sangerare. ii spun si eu sa mearga de urgenta la dr, dr ii zice dupa o alta eco ca are o sarcina atipica, adica fara embrion si ca daca nu se mai intampla nimic pana vineri sa vina la chiuretaj. prietena mea disperata merge la bucuresti la dr meu care, bineinteles, ii spune ca nici pomeneala de asa ceva, ii da o explicatie pt snagerare+ tratament si concediu medical, dar bb e ff bine, vioi, ii bate inima, deci e bine. pai sa nu-ti vina sa-l iei pe ala de gat? adica faci chiuretaj cand habar nu ai daca bb e bine sau nu? mai ales cand viitoarea mamica a luptat atat pt sarcina asta. sunt f revoltata!
ILDI25 spune:
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by OanaRusu
Angelica_g, inca o completare.
Super faza cu leacul pt "vai cat is de grasa" - adica trezit pruncii ca sa-ti ia gandul.....
--------------------------------------------------------------------------------
parca nu ierea leacul angelicai.. dar poate ma insel.. Si eu m-am distrat citind postarea respectiva
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
sotul Dianei r a zis treaba aia cu usa
Ildi
ama_kaly spune:
Carmina tu folosesti chestia aia de iarna pt picioare la carucior? Incape Mihnea in ea? Ca lu' Seb ii atarna picioarele..acum ne folosim de caruciorul de la abc ca e bun cand e vant, celalalt nu are maner reversibil, fir-ar sa fie!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
OanaRusu spune:
[quote]Originally posted by LYLY809
parca nu ierea leacul angelicai..
dar poate ma insel.. Si eu m-am distrat citind postarea respectiva
SCUZE!!!!
Aveti blandete ca am citit atata azi ca am incurcat borcanele!!!
Abia cand i-am povestit la jumatatea mea mai buna (sotul care va sa zica) mi-am dat seama de greseala!
Asa ca-mi cer scuze de la DianaR pe care am "vaduvit-o" de leac 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor
21 iunie 2006
mihaela.f spune:
Mea culpa! nu stiu de ce am retinut ca lucrezi 9-18 :-(
quote:
Originally posted by LYLY809
Buna seara, razaciosi, razacioase si mamicile aferente
Multumesc pentru urari Virgi, Steluta, Cami, Miti ( e vorba de un an de casnicie, ca tot ai intrebat)
Pup si fetele care si-au dat cu parerea si m-au sfatuit ref. la diaree ( Diana, DianaR), Cami, Mihaela.fMihaela.f, nu eu lucrez 9 ore, ci Doroti, din care imi amintesc. Eu lucrez doar 4 ore pe zi, lipsesc cinci de acasa si mai lucrez seara tarziu dupa ce adoarme razaciosul. Nu concep sa nu petrec cateva ceasuri bune pe zi si cu bebelusul meu.
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
mihaela.f spune:
Carmina,
inteleg ca in cele din urma a papat Mihnea si legumele. Branzica sa traiascaaaaaaa! Azi am vb si cu Irina si ii povesteam succesele in arta mancatului lui Mihnea.
CamiM spune:
Salut livada voioasa!!
Virgi drum bun, distractie placuta si.. spor la cumparaturi!!
Asteptam sa te intorci cu povesti si poze frumoase!!Ai grija de Luana mica!! Si da
de la noi.
Ughhh urata treaba cu "curatatul uterului".. yuch!!
Carmina si Neda .. pai spor la treaba!! si sa va vedem curand la 
Mihalea.f eu am vrut sa fac tort dar cum sufar grozav de lipsa de timp am facut o rulada cu crema si gem de guava.
Uau Doroti dar ce mult lucrezi
!!! Pai cand mai ai timp si de altceva? Tot respectul!! Felicitari pentru Natalita vorbareata!!Asa-i ca ti-a crescut inima cand ai auzit-o?
Cami &
Sofia
poze Sofia
Diana79 spune:
Carmina si Lyly va multumim pt urari. Azi am sarbatorit la restaurant.A fost frumos, din pacate nu am ajuns sa luam si tort.
i-am luat cadou o pijamalutza si atat. Urmeaza sa-i iau o rochie f frumoasa zic eu de Craciun de la Disney.
Neda multa bafta si aiparte de cel mai frumos cadou de Craciun--bebe2.
Oana eu nu stiu daca ti-am urat bun venit printre noi. Asa ca o fac acum.
Ralucis asemena medici trebuiesc impuscatzi sunt niste nemernici.
Numai bine tuturor.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)