Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Azi se pare ca avem doar o singura sarbatorita: Nicole a Dianei79 si implineste 5 luni.
La Multi Ani, Nicole!!!

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

DianaR, pai 2 lingurite, cat ne-a zis dr ca e bine pt inceput, da' dupa ce-am scris ultimul mesaj s-a trezit si ilinca si a stat pana acum la san, deci aproape o ora, cred ca ii era cam foame, saracuta!

Mergi la inceput

Lacramioara, vad ca ai aparut prin zona...poate iti faci timp pentru o reteta de tort si pentru mine, ceva simplu si gustos, ca miercuri e musai sa srabatorim .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Multumesc si lui Dolcebaby pentru urare

La multi ani fericiti alaturi de sotul tau si Gugutza, draga Doroti!

Carmen, dupa ce adoarme Alec iti scriu o reteta de tort.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

La multe lunitze, Nicole Jucausha!

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Multumesc si lui Dolcebaby pentru urare

La multi ani fericiti alaturi de sotul tau si Gugutza, draga Doroti!

Carmen, dupa ce adoarme Alec iti scriu o reteta de tort.

ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

Saru'mana, astept cu nerabdare...Alec, hai mami fii cuminte si treci la nani .

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Carmina da Ioana are net? Ca daca are atunci nu se accepta sa nu treaca macar sa faca prezenta! Daca nu are.....atunci ii uram sa-si puna iute!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Mergi la inceput

Camelia, Ioana nu are net si nici timp, pentru ca lucreaza de dimineata pana seara, dar o sa revina ea in curand.

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Azi am citit pe putin 3 ore - noroc ca am ajutor cu bebe, altfel....

Si am descoperit ca e mult mai captivant decat sa urmaresti un serial - ma refer la "Lost" nu la altceva...

Adica, Adib m-a surprins cu raspunsul la dezbaterea "is grasa, urata - si restu'" - am crezut ca numai in mintea mea un barbat poate raspunde asa. Asta fin'ca eu sunt optimista din fire si am avut acasa mereu 2 barbati grozavi, tatal si fratele meu - insa vad ca modelul asta e in mai mult de 3 exemplare!! al treilea exemplar e sotul meu - ca de aia am cautat atatia ani de ma tot frecau diversi la cap cu texte de genul "ce tot cauti, nu-i nimeni destul de bun pt tine"... adevarul e ca nu erau.. (modesta tare sunt )

Apoi, m-a dat pe spate angelica_g cu descrierea modului de intretinere a masinii complexe numite "casnicie" - e super explicatia, si dovada clara sunt cei trei urmasi.

Angelica_g, eu am invatat ca relatia in doi (+ x urmasi) se intretine in fiecare zi pt ca am avut multe tentative pana mi-am gasit perechea. De aceea admir la tine grija pe care o ai pentru jumatatea ta. Si ai tare multa dreptate cand spui ca atunci cand unul cade celalalt trebuie sa fie aproape sa-l ridice
Mi-a placut tare-tare mult sa-ti citesc dezvaluirile - iti doresc mult noroc in viata, ca asta nu-i niciodata de prisos.

Concluzia: da, "desprecopii" da dependenta... aviz amatorilor!!!

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Angelica_g, inca o completare.

Super faza cu leacul pt "vai cat is de grasa" - adica trezit pruncii ca sa-ti ia gandul.....

Am destule momente in care vreau sa sparg oglinda - macar ca e asa de faina!! oglinda zic - insa am avut in viata vreo 2 momente in care azi m-am disperat ca-s grasa (si ma stresau 2-3 kg... ha-ha, acuma am de dat jos 15 din zonele "dragutze" - solduri, burta&Comp...) si dupa cateva zile am trecut prin experiente cu adevarat cumplite in care nu numai ca am slabit ingrozitor, dar slaba fiind nu m-a mangaiat absolut deloc - aveam avantajul ca aratam cu adevarat stafie slaba fiind.

Deci... Multumesc pentru optimism mamicilor&taticilor - chiar daca uneori e greu sa fii optimista vad ca totusi se poate

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput