Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Doroti ti-am lasat si eu un mesaj in pagina 1 referitor la listutza sa ne treci si pe noi ai vazut???

Neda iti multumim pt aprecieri.

Virgi drum bun si distractie placuta. Va invidiez voi mereu mergetzi pe undeva.Si da mie imi place uleiul de masline. Am incercat si fara si nu s-a atins.

Carmina iti uram bafta cu bebe 2 inca de pe acum.

Referitor la prietena mea si eu zic la fel nu este refacuta sa aiba o noua sarcina dar sa speram ca va fi bine.

Ella lasa ca la bebe 2 va fi altfel. Nicole a fost cumintzica, am fost norocosi si este in continuare.

la toata lumea.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Diana79

Doroti ti-am lasat si eu un mesaj in pagina 1 referitor la listutza sa ne treci si pe noi ai vazut???

Diana eu am vazut, ca de obicei adun mai multe schimbari o data, pentruca tre sa ma loghez cu mai_iun2006, dupa care iarasi cu doroti_5, deja am trecut.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

iaca fuse si se duse primul episod din serialul "marea diversificare". noi am inceput cu supa, era tare buna, am gustat si eu, dar copilu' s-a strambat si facea niste grimase ca am inteles ca nu prea i-a placut. si dupa, ilinca a sarit direct la ultima etapa din introducerea mancarii la pranz, care ne duce la inlocuirea mesei de lapte de tzitzi cu mancare solida, deci nu a mai mancat deloc tzitzi, a avut chef de tipat zdravan si extrem de sonor, de zici ca supa aia i-a modificat ceva prin interior, si pe urma s-a culcat multumita, doarme deja de vreo ora jumate.nu prea mai inteleg nimic, dar voi insista, poate maine va fi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Virgi disractie placuta la Singapore si sa vi cu poze multe .

Moaaama Carmina ma uimeste decizia ta ,esti hotarata nu gluma.Si eu mai vreau un bb ,dar acum e prea repede pt mine ,oricum cezariana nu-mi permite ,dar nici psihic nu sunt inca pregatita .Asa ca mai astept pana la anu pe vremea asta .Spor la treaba ,sa fi cat mai repede daca iti doresti asa de mult.

Ralucis multa bafta la facut bb2 .Poate vei fi colega de odisee cu Carmina din nou.
Ar fi interesant ,sunt curioasa daca eu ma voi nimeri cu cineva la anul . Mi-ar placea mult de tot.

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

si noi tot la anul mai pe vara vrem sa ne apucam de bebe2
azi i-am facut vaccinul de 6 luni si vad ca doarma mereu, se mai trezeste din cand in cand si bea apa (de bunavoie ). Cam peste o jumatate de ora ar trebui sa mancam para. Sa vedem daca mai are chef.

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Doroti multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Maama, ati scris de numa numa! Si mie imi pica ochii in gur de somn si pruncii mei n-au chef de somn!

Iuly multumim de aprecieri!

Virgi, drum bun spre Singapore si distractie placuta!

Doroti, felicitari ptr. mama!

Adela si tie felicitari, am vazut si pozele cu Andrei! Un scumpic!

Carmina, oho, esti hotarata rau! Vezi sa nu ramai din prima ca mine cu Timeea, dupa ce la Vladut incercasem vreo 7 luni...

Ralucis, dar cat a mancat de n-a mai vrut lapte?

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ella, pai asa cred ca-s toti parintii normali...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Diana exista si posibilitatea asta, dar imi asum riscul. oricum vreau sa fac niste analize inainte, sa incerc sa ma organizez putin, imi este teama oricum ca nu ma voi descurca cu 2 si cel mai rau ca il iubesc atat de mult pe Mihnea ca nu vad cum as mai putea iubi pe altul. In fine, nu oi fi singura mama cu 2 copii, nu?
Asta voiam si eu sa intreb, cam cat piure sa-i dau copilului ca sa consider ca e o masa care sa-l sature? Care este cantitatea recomandata ca oricum apetitul lui poate varia de la o zi la alta .
Si la pranz, cand i-am dat legumele cu branza i-au placut. Ma intreb daca datorita branzei a mancat tot si cu pofta sau e doar o intamplare? Oricum mai e si maine o zi si o sa vad...

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna seara, razaciosi, razacioase si mamicile aferente
Multumesc pentru urari Virgi, Steluta, Cami, Miti ( e vorba de un an de casnicie, ca tot ai intrebat)
Pup si fetele care si-au dat cu parerea si m-au sfatuit ref. la diaree ( Diana, DianaR), Cami, Mihaela.fMihaela.f, nu eu lucrez 9 ore, ci Doroti, din care imi amintesc. Eu lucrez doar 4 ore pe zi, lipsesc cinci de acasa si mai lucrez seara tarziu dupa ce adoarme razaciosul. Nu concep sa nu petrec cateva ceasuri bune pe zi si cu bebelusul meu.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput