Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 16
mihaela.f spune:
Uff! E tare greu! eu vreau sa ma intorc pe 6 ore initial. dupa care, daca va fi nevoie voi trece pe 8. dar vorba ta Doroti, cu ora inainte si una dupa...in Brasov pana la job fac maxim 30 min, dar nu intotdeauna reusesti sa pleci la cat iti propui. Plus ca mai intervine o sedinta mica...care se prelungeste...Va spun..ma gandesc cu groaza. Tu ai noroc ca o ai pe mamica ta langa tine. A mea va ramane in Bucuresti si ..trebuie sa imi gasesc o bona in Bv-asta va fi al doilea stress.
[/quote]
Mihaela eu sunt la servici de la 9.00-18.00 + 2ore drumul+1ora ca sotul incepe mai degraba serviciul, deci sunt l2ore departe de bb, uneori si mai mult.La inceput sunat la mamica(ca cu dinsa sta Guguta) la fiecare ora.Dar mam acomodat acum.Mii dor si vreau seara sa ajung cit mai repede sa o vad, tot drumul vb cu sotul aproape numai de ea.Dar astai situatia, decit sa aiba o mama smintita sau sa ramina fara ea, sau tata, mai bine merg la servici si o vad citeva ore pe zi si in we.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
[/quote]
mihaela.f spune:
Sa inteleg ca tu le-ai vazut deja, nu?
Deja incep sa ma manance degetele :-).
Saru' mana! o sa iti aduc dvd-urile(poate azi daca se face frumos afara). Momentan Rado doarme de n-are treaba. Am reusit sa ajung cu episoadele la zi pt ca le-am vazut seara. Cu vremea asta...
Ma bucur mult ca incepi deja al doilea bebe. Iti lipseste burtica nu?
[quote]Originally posted by carminabulina
Mihaela eu mai am episoadele 8,9, si 10 asa ca daca ne intalnim ti le aduc cu placere...am si ep. 6 din Lost. 
Si eu vreau sa fac un tort de 6 luni asa ca o astept pe lacramioara cu o reteta de tort rapid si gustos
.
Noi ieri ne-am hotarat sa mai facem un bebe. Asa ca termin pastilele astea si fac o pauza de 2 luni in care sa am un pic grija de mine...si la treaba.
mihaela.f spune:
Carmina, yupiiiiiii!![]()
Felicitari pentru decizia cu bebele! noi mai asteptam un picut. avand si cezariana...chiar trebuie sa astept.
vad ca afara s-a facut frumos. urmatoarea masa o vom avea la 15.30. incercam sa iesim dupa. Voi? Cum stati cu papa?
mihaela.f spune:
Super faza cu 2 in 1 :-)
quote:
Originally posted by doroti_5quote:
Originally posted by mihaela.f
Virgi,
multumiri pentru pumnii stransi.ne-am facut bine. dar mai dureaza putin pana ne revenim de tot. trebuie sa o luam de la capat cu diversificarea. cred ca de data asta incep cu legumele si ulterior cu fructele. sa protejam stomacelul lui Rado.
mamicilor cu jumatatea de anisor implinita: voi ati facut tortulete la bebei? mie mi-ar place sa fac unul mic, mic de tot.
Mihaela eu am facut tort, da a fost 2in1 ca am facut si noi un an de casatorie.Da oricum ii faceam.
doroti_5cu
BOTEZ
Asa de mari suntem
carminabulina spune:
Mihaela iesim si noi acum, ne imbracam si gata.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
OanaRusu spune:
Ziua buna la livada ![]()
LYLY809, multumim din suflet pentru inscrierea in albumul de comori, iar numele e super
doar toata lumea e la picioarele lui, normal ca-i printisor 
Multumim pentru urarile de nume - am citit cam in diagonala din pacate, inca n-am recuperat tot si tb sa plec la treaba - ca toate mamicile 
La progrese, ne laudam cu intoarceri de pe spate pe burta cu viteze fulgeratoare - ca aparatul nu-i destul de rapid sa surprinda
Asa ca am devenit cu totii detectivi, pe urmele fulgeratorului sa nu o ia la sanatoasa din pat spre podea...
Inca n-avem dexteritatea lui Mihnea, da' ne uitam la progresele lui sa luam model
Si talentatul Alex
ne inspira la muzica - cand am pus filmuletzul a fost ff atent la muzica macar ca era ocupat nevoie mare cu ceva treburi de-ale lui - adica jucarii...
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor
21 iunie 2006
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
A, Raluca si succes la diversificare....cu ce incepi?
Azi, mai exact acum 5 minute am terminat si noi masa. i-am dat mar copt cu branzica (170 gr) si mai fetelor, a mancat baiatul meu si ar fi mai mancat daca mai aveam. Cred si eu la cat de bun a fost, gustos, nu ca piureurile alea de legume...bleah
Ama eu vreau sa-i dau in fiecare zi branzica, daca se poate tinand cont ca voi scoate 3 mese de lapte. Ma bucur ca lui Seby i-a placut carnita, asta ma face sa sper ca in curand va manca si al meu asa cum a facut-o acum.poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Carmina baiatu o mincat ca teo auzit ca mai vreai un, ceas zis da sa nu fac nazuri ca so dus alintatul meu.

Virgi drum bun si sa ne aduci poze!!!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
Asa de mari suntem
EllaX spune:
Mamici (si tatic) de ciresici,
Inainte sa imi scriu si eu comentariile la ceva postari de ale vostre, trebuie sa va povestesc: intre prietenii nostri, e o adevarat "epidemie" de gravideala si bebici. Am fost ieri in vizita la o fetita nascuta in 19 octombrie. Mamica ei (prietena cu noi) avea un corp foarte frumos inainte de sarcina; s-a ingrasat putin si acum, la 3 saptamani de la nastere, mai are ceva burtica si tzitzi mari, in rest e "ca noua". Are lapte de nu stie ce sa faca cu el, fetita suge de rupe, apoi doarme... pana la urmatoarea masa, cand, de multe ori, o trezesc parintii ca sa pape. Cand e treaza, copila nu prea stie sa planga - la colici, scartaie putin si se strange si se stramba, atat. Eu chiar nu mai credeam ca exista si varianta asta de viata! Vorbeam cu barbatu-meu: noi suntem si cam despicatori de fir in saispe, nu in patru. Daca Ana a fost, in prima luna, unul dintre cei mai solicitanti copii din cati am cunoscut, ne intrebam daca nu cumva o fi ceva in neregula cu ea de-i asa de agitata (sa nu mergem la doctor?). Daca am fi avut un bebe cum e fetita vizitata ieri, ne-am fi intrebat: oare nu e ceva in neregula cu ea de e asa de linistita (sa nu mergem la doctor?)?![]()

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
carminabulina spune:
quote:[limegreen][font=Comic Sans MS]Carmina baiatu o mincat ca teo auzit ca mai vreai un, ceas zis da sa nu fac nazuri ca so dus alintatul meu.
doroti_5cu
BOTEZ
Asa de mari suntem
Tare faza Doroti

daca iti spun ca si mie mi-a trecut prin cap asta, ma crezi? Dar pe bune acum, chiar a fost buna combinatia si daca nu ar fi mancat as fi crezut ca ceva nu-i in regula cu paiplele lui gustative. Tin sa precizez ca a mancat 170 gr. mar si branzica si nu 170 gr. de branzica cum se intelege din mesajul anterior.
[b]Ella, noi ne cam luam de mana in ce priveste normalitate sau nu a copiilor nostri
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc

[limegreen][font=Comic Sans MS]Carmina baiatu o mincat ca teo auzit ca mai vreai un, ceas zis da sa nu fac nazuri ca so dus alintatul meu.