Cirese de Mai-Iunie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani cireselor Irina ai Hora cu ocazia primei jumatati de anisor!

Gicutza, felicitari pentru cei 3 ani de casnicie!

Arleena, ce voinicut e Alex! Super! O sa-si dea el drumul la mancat, pana atunci tzatza ii baza!

Fetelor, imi pare rau sa aduc vesti nu f bune de dimineata, dar din pacate lucrurile nu stau f bine ptr. Mariuca! Sa ne rugam ptr. o minune!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Adela eu zic sa-l tai si sa-l cureti de seminte(parerea mea, dar eu n-am facut niciodata ardeiul la cuptor).

Dupa amiaza asta mergem sinoi la doftor ca suntem supermucios. Am comandat batista bebelusului pe net si neseriosii astia nu au trimis-o nici pana azi. Mai astept pana joi ca am mai facut o data comanda ieri si daca tot nu apare voi merge la farmaciile Dona sa o caut.
Ni inca n-am inceput diversificarea astept sa vad ce zice dr. azi, ca n-am mai vizitat-o de 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Urez si eu La multi ani cireselor care au facut juma' de anisor.

Of saracuta Mariuca, atata de mica si fragila si cat are de indurat. Irinel multa putere si ne rugam pt. voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by CamiM
Uau Doroti dar ce mult lucrezi!!! Pai cand mai ai timp si de altceva? Tot respectul!! Felicitari pentru Natalita vorbareata!!Asa-i ca ti-a crescut inima cand ai auzit-o?
Cami & Sofia
poze Sofia

Mersi pentru felicitari, si mersi si fetelor care eri nu leam numit.
De alceva timp cind vin dupa servici, dar sati zic ca nu prea fac alteva, de spalat spala masina singura, de mincare face mamica(mincam la ea cind iau fata) sau soacra, de curatenie dimineata o leaca si simbata de tot.Seara hranesc copilu, spal copilu, ma joc cu copilu si tatsu cu noi, il culc, adica adoarme de la o vreme pe la vreo 1.00 ca sio stricat regimul(suspectam esire de dinti).Mai nou am si lectii de engleza, asa ca deja la 5.30 tre sa hranesc copilu si sa ma scol sa fac ceva curat, sa o duc la mamica si iar la servici.Sunt ramasa de tot in urma cu somnu, ziceam ca o sa dorm simbata si duminica, da de unde ca cuiva ii foame si ii a juca si la 7.00 se da trezirea.Ma mingii cu ceea ca de la asa regim poate oi mai da jos ceva de pe mine.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina
Si sa va spun ce am patit acum 15 minute inainte de a-l adormi pe Bambucea.
Statea Vlad (adica sotzul) si manca o para. Il rog frumos sa o decojeasca intr-o parte ca sa-i rup si eu o bucatzica lui Mihnea ca prea se uita copilul cu pofta la para aia. Ta-su o decojeste si nu a inteles faza cu ruptul unei bucatzele ci a inteles sa-i dea para cu totul copilului. Copilul a luat-o si ca orice obiect care ii ajunge in mana il baga in gura. In prima instanta se stramba, noi ne amuzam si dam sa-i luam para...As, credeti ca am mai putut sa-i smulgem para din mana? Sub nici o forma. Si saracutzul cu gingiile de sus freca para aia pana facea ceva suc dupa care sugea si tot asa, bne ca s-a si facut ca porcul si pe fata si pe maini si pe oki dar era atat de amuzant...partea nasoala era cu coaja, ca trebuia sa-i controlez mereu guritza si sa-i scot de acolo bucati de coaja di para.
Intr-un final, cred ca a obosit sa tot stranga fructul in manutza si cand a mai slabit un pic stransoarea i-am luat para buclucasa, l-am sters si s-a dus l-am pus la nani. Practic nu cred ca a juns prea multa para in stomacul lui, insa faptul ca a mancat singur e un inceput. Oricum am ras cu lacrimi de seriozitatea lui si pofta cu care sugea din para aia si de determinarea cu care o facea.
Bine a zis cine a zis ca.....copiii sunt minunile lumii, si daca nu a zis-o nimeni o zic eu acum , ca tare dragalasi mai sunt.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Carmina mamica tot asa ii da mar Gugutei, da il decojeste tot, si are o bucurie cind vede marul!!Pai daca ei incep sa devina sisestatatori desigur ca le place singuri sa manince, nu are importanta ca se face ca purcelusa, important e ca maninca singur si are placere din asta.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Iaca si eu, va salut si va ...respect!

Din pacate un salut trist, datorita Mariucai! Respectul vine de la faptul ca sunteti ceea ce sunteti, faceti ceea ce faceti si scrieti ceea ce scrieti! M-ati facut, inca o data, sa inving barierele neputintei si sa astern cateva ganduri.

Va multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salut!

Carmina WOW ma bucur mult de veste. Mesajele tale emana foarte mult optimism si bucurie si imi place tare mult! Te-ai indragostit de Mihnea ha? Si eu ma gandesc cum as putea sa mai pot iubi si alt copil asa de mult cat o iubesc pe Petra! Sunt curioasa!
Poate da domnul si vom fi colege de burtica. Noi vrem sigur sa incepem dupa martie.

Si eu ii mai dau Petrei cate o bucatica de mar mai mare sa o suga. Si este innebunita dupa ea. O suge pana se incalzeste.

Vom incepe si noi sa diversificam de la 5 luni jumate, adica peste o saptamana.

Vom incepe cu supa de legume, carnitza, fructe, cereale etc. CAm in ordinea asta. Asa m-am gandit. Mai cercetam.

Gicutza suupeer ! ma regasesc si eu in mesajul tau cu bocetele si cu "el sigur nu va face asa". Numai ca la mine mi se mai intampla sa am si dreptate .

arleena ee dragoste mare la voi acolo! Ce frumos! Abia astept sa faca asa si Petra! Sa fuga dupa tzatza>

La multi ani Hora si Irina!!

Am fost la analize cu Petra si i-a luat sange, coprocultura, urocultura. Sa speram sa nu aiba infectie urinara.

Va pup!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Uf! Doroti si timp pentru tine cand mai ai ?
Mai lasa din treburi si incearca sa te odihnesti mai mult. In stilul asta nu stiu daca vei rezista mult. Mai ia-ti o vacanta de cateva zile din cand in cand. Mai mergi la munte sau ...

angelica si cum spune AliG "restecp"- Respect!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

In primul rand, am cateva restante: La multi ani, cu multa sanatate si spor in toate pentru ciresele aniversare: Kailan, Natalia - Elena, Alessia, Irina - Maria, Hora - Lucia, Victor, Paul-Victor ... !!!

Apoi ... La multi ani, fericiti si intelepti, pt diversele evenimente sarbatorite de : Lacri, Gicutza, Adib, Doroti, Carmina, Steluta ...

Felicitari pt hotarare la bb2: Amonar, Carmina, Diana79, Virgi, Ralucis, Wapi, si cine mai doreste, cine mai pofteste!

Oana_Rusu

DianaR (suuper! Vladut cu Timeea: La mine Razvan nu prea e lasat sa se atinga de Sara): stai linistita, nu-mi asumam eu o lauda fara merit! Corectam eu eroarea!!!

Gabi25, si picii tai tari! Ramane valabila observatia de indrasneala la adresa intrebuintarii Dariei de catre Rares!

Mergi la inceput

Amiss , , La multi ani, Petrei pt 5 lunitze! (asta in particular, ca sunt muuuulte cirese caraora nu le-am urat LMA pt 5, 4, 3, 2 ... luni)...

Vivighe, ce mai face Ingrid?! Iaca, s-a facut si Sara bine, iesim afara, nu mai avem muci, nu mai tusim, si ne astepta in curand vaccinul! Ce-ai facut, te-ai inscris la cursuri?!

Mirage, nu ne mai servesti si pe noi cu o portie de umor-filosofal "a-la Creanga"?

Luana, nimic-nimic?! Nici timp, nici idei, nici kef?!

Ellax, ti-a trecut?!

Mergi la inceput