Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Intreba cineva daca avem voie sa le dam vitel . Eu i-am dat, dar nu stiu ce era , vaca sau vitel. Dar a mincat si n-a avut nik.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Mirela, Anasol nu mulge vaca. E plecata la Sovata numai cu sotiorul. Incearca probabil sa vada daca iese o Davida.

poze Sabina

Mergi la inceput

Ingrid, vad ca te imbuibi si tu cu mincare buna, friptane si alte cele. Bravo ca poti sa tii post. Pe mine ma apuca toate poftele chiar in ziua in care vreu si eu sa postesc.

poze Sabina

Mergi la inceput

Vad ca toate ati plecat acu. Probabil sa mincati. Ma duc sa pap si eu niste dulceata de caise sau de gutui. sa vad pe ce pun mina.

poze Sabina

Mergi la inceput

Vad ca de vreo doua zile s-a smecherit strumfa mea. Cind nu mai vrea sa pape nu mai pot s-o pacalesc asa ca altadata. Daca nu mai vrea scuipa pe bavetica. Si face asa pina ma satur eu sa tot incerc. Nici azi n-a prea papat. Sa vad diseara cit lapte o sa pape.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni tu iar ai gasit un subiectsa le starnesti pe fete :praline la 25.000
Janina, cum te impaci cu nenea Monti?Jena decate ori ma vedea mancand ceva "interzis" imi zicea ca il suna pe Monti sa ii zica
Ingrid, aveti un meniu...yamiiiii
Daniela, scuze ca am uitat sa iti raspund la faza cu carnita de vitel, eu stiu ca e ok sa-i dai carne de vitel, e nerecomandata doar cea de vitel de lapte, care e taiat la 6 saptamani, deoarece nu stiu ce toxine are carnea respectiva in rest e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Silvi- hai ca te-ai razbunat pe sotz ca nu te-a sunat 2 zile si acum e 'Jena"
Moni-eu le-am chemat la chef pe fete, si tu pt ca nu ai zis ca dai praline, de aia sunt cu bata pe tine
Nu mi-ai zis ce coktail si alte chestii sa-tzi pregateasca Dragos pt miine.
Mirela- sanatate multa lui dani- da-i ce crezi tu ca ii face mai bine, lasa doctorii ca ei nu stau zilnic cu dani sa il vada ca se chinuie- ca doar esti asistenta si nu i-ai dat prostii copilului-pupici!
Irinutza- si voua pupici.

Emma azi a vrut sa o impresioneze si mai mult pe buni- dimi a bagat 2h de somn exact cat sa termin noi treaba la bucatraeala- a mincat si spanac si budinca, cantitatzi potrivite si acum doarme ca sa fie fresh de mers la aeroport peste 1h.Pupa mama fetitza de comitet

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Silvi si de unde naiba stim noi daca este vitel de lapte? scrie pe eticheta? Ioana mea mananca destul de bine carnea de vita, cel putin asa s-a intamplat ultima data. Eu ii dau sa pape pe rand vita, ficatel pui, piept pui, ou...si apoi o iau de la capat, combinate cu legume normal.
Moni, poate facem cumva si-mi mai trimiti si mie cate un pachet, faci contrabanda, ma mai scot si eu macar cu 25%.
Ioana mea este la culcare, a baut 110ml de lapte(atat i-am facut)si a continuat cu tzitzi. Pe mina ma cam doare capul, am obosit firar al naibii sa fie. Ce as mai pleca putin de acasa!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana s-a trezit de 15 minute,lihnita de foame ,asa ca a bagat rapid legume bucatzi (morcovi,tzelina,conopida,cartofi) si inca o lingura cu produse scoase din ciorba noastra (varza,morcovi,rosie etc. + carnitza) si dupa aia a bagat si o prajitura cu crema facuta de buni Si cu ce pofta a mancat-o,nu vretzi sa stiti! A culminat cu cca 50 ml de suc de piersici si acum canta si danseaza,din pacate inca e cam ragusita....dar tot o bag peste putin timp la ratzuste
IRINUTZA vad ca si tu vrei de la Janina
Chiar unde bantuitzi?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai gagici,nu vreu sa incep iar ,dar acum m-a clarificat Ghitza! Bine am intzeles eu prima data.Apa aia e 35 000 lei la 5 litri si 50 000 lei la 10 litri. Si acum a luat si un bidon Izvorul Minunilor asta e 36 000 lei al 5 l.Deci cum lua el 10 l apa din aia,iesea la mai bine la pret ....

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput