Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 28
Ingrid S spune:
Mai ce viteza aveti la scris, are dreptate Moni cu subiectele...ea starneste fetele la discutii...
. Eu sunt in vizita si am luat o pauza de tigara ca sa ma postez la comp, unul normal de data asta!
Diana e de groaza, n-a vrut sa manance aproape nimik asta seara, lapte doar 80 ml, stiu ca e de la dinti, am culcat-o ca era rupta de oboseala si am lasat socrella si cu mama sa o pazeasca.
Felicitari micutzei Jasmine 
, pt primii pasi! E o mare realizare, tare mandri trebuie sa fie mama si tata de ea
!
Mirela, draga de tine, tot cu problemele fara sfarsit, ofof. Lasa ca o sa-si revina si Dani, n-o sa fie vesnic bolnavior
.
Denisa, 

..esti o sadica, dar stii ce papam noi asta-seara la fratele meu? Mici, aripioare de pui si gratare cu cartofi prajiti, toate la foc afara...asta pt ca luni incepe postul si sa ne simtim si noi bine un pic.
Cu reteta: si eu ii dadeam la Diana branza cu banana, era buna la gust dar cleioasa, parca era aluat, papa putin si nu mai vroia, asa ca am adoptat o alta metoda. Amestec in blender o jumatate de banana, 3 biscuiti, 3 linguri de branza, lapte praf cam 70 ml si iese o crema super...bine puteti pune mai multa branza sau mai putin lapte, depinde de consistenta pe care o vreti. Tot asa fac dimineatza, in loc de biscuiti pun cereale, alte fructe, suc de portocale...mama ce as manca si eu! Merele cu biscuiti nu le fac la blender, ca de..avem 9 luni, sa mai mestece, dar restul da, si sa stiti ca papa muuult mai bine.
Nu-i cine stie ce inventie, eu am vazut ca functioneaza. Iar cu locul de masa, degeaba avem scaun de masa, isi pune fruntea jos si nu pot sa-i bag lingura in gura..ma dispera. Papa pe pat, aproape in fund si avem un arsenal de jucarii la indemana, prefera sa studieze ceva, iar eu ii bag mancarea...
AnaS, cum se mai simte Tibisor?
Am plecat, ca devin obraznica deja, ma astepta la papa..am si scris o tona.
si o noapte buna sa aveti!
Ingrid S si
Diana
anasebe spune:
Ingrid Tibi doarme deja. E rupt de oboseala. Sunt multumita ca a avut trei mese azi, evident ca nici un de legume sau carne, dar...il las in pace. Petele inca nu s-au raspandit pe tot corpul, vedem maine. Febra nu a mai facut.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
monica70 spune:
JANINOOOOOO nu fa discriminari da-le 
si denisei si lui Ingrid,sau numai de praline ti-e pofta? ![]()
Fug sa vad in ce stadiu e ciorba mea ..... sper ca nu s-a prajit osocul ala

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
marchplayer spune:
Ingrid pofta buna la fripturele!!! Misto reteta aia a ta, o sa o incerc si eu ca si asa fac scamatorii dimineata cu fructele!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
mirela10 spune:
MONI,mai m-ai omorat cu explicatiile tale comerciale,se vede ca actioneaza lichiorul ala.si zici ca nu ti-a ajuns nici pe o masea
INGRID,suna bine reteta,tre sa fie tare gustoasa.spor la gratare
ANAS,bine ca ai aparut sa dai verdictul la cuvantul ala groaznic.mai tu tre sa-ti pui in valoare talentul ca e pacat sa se piarda.vezi poate gasesti totusi si in romania o astfelde oprtunitate
de ANDA ce mai stiti?
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
marchplayer spune:
Somn usor la Tiberica.
Ioana mea alearga prin camera si papa pufuleti dupa ce a bagat o branzica topita si putin iaurt. mai stam putin si plecam la baita si nanita.
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
J G spune:
Sunteti niste bestii... eu lesin aici de pofta si voi turnati cu mancarea. Dar macar Ingrid si Denise au zis doar o data, dar tu MONI ai insistat frate, sa ma faci sa sufar, sa-mi dai la gioale!!!!
Bineeee..... las' ca vin peste tine si te sparg la nara!
Denise si eu astept reteta cu rulada de cascaval! Petrecere frumoasa si LMA lui Dragos!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
monica70 spune:
DIANA nu s-a trezit inca.Nici eu
![]()
Bre,Danielo,da de fapt ce ma mir eu de tine,ca la voi la mare, cand mergeam si hartia igienica era dubla la pretz fatza de Arad,va scoatetzi parleala pe spinarea turistilor amaratzi,ha? 
![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
JANI zi-mi data exacta cand vi
,sa stiu sa il trimit pe Ghitza dupa praline....sper sa mai fie la pretzul ala
macar sa fim satule,eu inainte de a da in primire
si tu inainte de
MONI
de
irinatunza spune:
Moni, fa poze cu cutia de la praline 
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina