Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 27
monica70 spune:
JANI sper ca ai supravietzuit macelului 

Acu mi-am amintit ca esti la alta cura 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
mirela10 spune:
SILVI,i-am mai pus picaturi de lamaie in ceiut ,sau de portocala in piureul de fructe.parac e mai rau,mi-e o mila de el ca nu poate respira cand vrea sa doarma...as renunta la picaturile de nas cu antibiotic in favoarea vibrocilului care-l desfunda cat de cat
.ca amandoua odata nu-i pot pune
ANAS,sa nu spui ca esti si tu la cura.laSati mai fetelor curele ca sunteti frumoase si acum e perioada dulciurilor si bunatatilor.ia uite ce aprovizionata e moni,are camara plina.arunca si tu pe la surate...
CHiar pe unde or fi fetele-ali,anasol(a,e cu joiana,o mulge
),bianca...etc,etc'
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=5905 HUOOOOOOO! Vrem pretzul corect! 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
MIRELA e camara plina .da nu-s pe moaca ,sunt de vanzare ![]()
MONI
de
anasebe spune:
verboten-in germana
forbidden-in engleza
Nu mananc ca nu-i manacarea gata, inca.![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
monica70 spune:
ANA si ce frast mai cautzi in vagauna aia? Tu trebuia sa fi cu Anda la Luxemburg acum....
MONI
de
anasebe spune:
Moni Daca ai stii cati m-au batut la cap cu chestia asta. Problema e ca nu vreau sa plec din Ro, asa ca....asta e. Mi-a aratat si Anda testele si mi s-au prut superok, desi erau in franceza (pe care n-o mai stiu chiar atat de bine), dar....nu e ceea ce-mi doresc.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
monica70 spune:
Pai poate deschid astia un birou si in Ro la fel de bine platit evident
,poate nu te inscri prima pe lista ca te 
MONI
de
marchplayer spune:
Ano, bine ca ne luminasi ca m-am incurcat in limbi.
Ai vazut Moni ce preturi au altii? Nu stiu unde le gasesti tu pe alea asa mici.
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
monica70 spune:
BAI DANIELO ai auzit de nehalitzi?
Asta sunt astia cu pretzuri mari.Si crede-ma ca stiu, ca ai mei fac comertz legal din '95 - nu zic nimic de cel dinainte,ca suntem langa granitza nu?
Si frate-meu are doar 5-15 % max adaos,nu vrei sa stii cat au altzii
,asta la alimente,ca la jucarii,haine,etc sunt de la 30% in sus minimum ...
Deci totul e sa-i cautzi pe cei care nu-s nehalitzi
ca mai sunt si din astia.
MONI
de