Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

JANI sper ca ai supravietzuit macelului
Acu mi-am amintit ca esti la alta cura

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

SILVI,i-am mai pus picaturi de lamaie in ceiut ,sau de portocala in piureul de fructe.parac e mai rau,mi-e o mila de el ca nu poate respira cand vrea sa doarma...as renunta la picaturile de nas cu antibiotic in favoarea vibrocilului care-l desfunda cat de cat.ca amandoua odata nu-i pot pune
ANAS,sa nu spui ca esti si tu la cura.laSati mai fetelor curele ca sunteti frumoase si acum e perioada dulciurilor si bunatatilor.ia uite ce aprovizionata e moni,are camara plina.arunca si tu pe la surate...
CHiar pe unde or fi fetele-ali,anasol(a,e cu joiana,o mulge),bianca...etc,etc'

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=5905 HUOOOOOOO! Vrem pretzul corect!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

MIRELA e camara plina .da nu-s pe moaca ,sunt de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

verboten-in germana
forbidden-in engleza

Nu mananc ca nu-i manacarea gata, inca.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

ANA si ce frast mai cautzi in vagauna aia? Tu trebuia sa fi cu Anda la Luxemburg acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni Daca ai stii cati m-au batut la cap cu chestia asta. Problema e ca nu vreau sa plec din Ro, asa ca....asta e. Mi-a aratat si Anda testele si mi s-au prut superok, desi erau in franceza (pe care n-o mai stiu chiar atat de bine), dar....nu e ceea ce-mi doresc.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Pai poate deschid astia un birou si in Ro la fel de bine platit evident ,poate nu te inscri prima pe lista ca te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ano, bine ca ne luminasi ca m-am incurcat in limbi.
Ai vazut Moni ce preturi au altii? Nu stiu unde le gasesti tu pe alea asa mici.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

BAI DANIELO ai auzit de nehalitzi?
Asta sunt astia cu pretzuri mari.Si crede-ma ca stiu, ca ai mei fac comertz legal din '95 - nu zic nimic de cel dinainte,ca suntem langa granitza nu? Si frate-meu are doar 5-15 % max adaos,nu vrei sa stii cat au altzii ,asta la alimente,ca la jucarii,haine,etc sunt de la 30% in sus minimum ...

Deci totul e sa-i cautzi pe cei care nu-s nehalitzi ca mai sunt si din astia.

Mergi la inceput