Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Dar ce-i aia 125 de grameeeee??? Nici pe-o masea

Numai vreo 15 pralineeeeeee

Janino cred ca tu m-ai blestemat de ma doare asa capul

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

JG,ia fugi matalutza si i-ati o cutie de praline de 500 de grame,sa-i faci in ciuda monicai.si sa nu fie cu lichior sa nu te doara capul

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

March Ca parca tu intrebai de piscoturi, daca nu esti tu...mea culpa. Nu stiu daca e neaparat vorba de piscoturi. S-ar putea sa fie vorba despre biscuitii Nestle sau Hero special pt bbi, dar care sunt in forma de piscot.

Mi-e foameeeeeeeeeeeeee! Terminati cu piscoturile, pralinele torturile, micii etc ca nici putere sa le mai scriu denumirile nu mai am.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Hai mai JANI chiar asa,pune-te si baga ,ce naiba, ca oricum esti, numai grasa nu! Pai io am iar 60 in talie ,dar eu sunt slabanoaga,asa am fost si voi fi ... ce daca ai 10-15 cm in plus? Inseamana ca esti un pic mai normala! Intreaba-le pe fete cat au ele si te convingi!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Anooo si pe tine cine te opreste sa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

VORBOTHEN PARCA SE SCRIE OARECUM CORECT, NE LAMURESTE MARAKI, AR INSEMNA INTERZIS IN GERMANA.
Anasebe pupicei la Tiberica bolnavica:))
Monico unde naiba gasesti tu bomboane asa ieftine? cate erau, 3?

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

DANIELO cum dracu sa fie trei ca ii dadeam in cap cu ele lui Ghitza,n-am scris ca erau vreo 15 bucati in cutie? Lasa naibii limbile straine si citeste cu atentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Mirela, sper sa va treaca raceaal o data.Saracutul Dani, pupici de la noi.Ai incercat sa ii dai vit C, in ceiut?In Ro nu se mai gaseste....
Moni, cu preturile pe care le gasesti tu (sau Ghita ) distrugeti concurenta draga
Ioana, in legatura cu dr Vasilut sunt de aceeasi parere.
Ali, Anasol???pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Vorbiden-se scrie mai, asa stiu eu de la germana.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Si inca ceva ... am camara plina cu ciocolatzi duse de fratelo din Germania ,am vandut si la servici din ele 20 000 bucata de lapte si cu alune mici si 30 000 bucata cu alune maaaari Tare as mai ataca una acum Mai avea si sapun lichid 40 000 lei,gel de dush 50 000 lei ... mai zic? Asa ca saptamana asta in paralel cu controlul de la finantze ,la birou am facut si contrabanda

Mergi la inceput