Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Da petrecere ca fu ziua lu` hazbantu

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

hai ca mai am putin si se trezeste Ioana si iara trec la leagan.
Ma ia spuneti-mi si mie odata: dati carne de vitzel la copii? Eu stiam ca ni trebuie si sa dau de vaca, vitel mi-ar conveni mai mult ca se fierbe mai usor.
Si alta chestie, am vazut ca dati piscoturi la bebelusi, aste nu contin ou? Implicit si albusul care este forbiden pana la 1 an?

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Gagici-multam de urari.O sa iau caietul lui mama si v-o scriu retzeta-maine sau luni- e bestiala-merge papata si rece si calda rulada!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ioana-eu nu ii dau piscoturi-exact din motivul spus de tine.
Vitel am incercat-nu vrea deocamdata,pt ca nici noi nu ne omora desi Stiu ca e bun.Am fugit acuma!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

IOANA eu i-am dat piscoturi si prajitura si un pic de albush pe langa galbenush Cu vitzelul nu stiu cum e,dar eu cred ca i-am dat din borcanele daca tin bine minte.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

mai ce ma mai inveseli pe aici
MONI,se vede ca ai luat-o rau pe ulei de ai uitat scopul petrecerii denisei.hai lasa ca trece...
MARAKI,hai mai iar cu muci si tuse si in timpul antibioticului?of ca nu -i mai trece odaat.noi nu mai mancam deloc bine.dimineta vreo 30 ml lapte,la 10.30,un borcanel de pire de fructe,la 1.30 un borcanel de legume,la 17.00 un iaurt si sper din suflet sa manance macar 100ml de lapte diseara...si asta asa indopat mai cu forta
IOANA,pupicei si la razvanel,ce nasol ca a vomitat mititelul,sper sa nu va mai imbolnaviti
ANAS,pai na ca daca a pupacit-o tibi pe anuka,cum sa nu fie solidar cu ea si la impartitul bubelor?pupici si sa nu va chinuie rau
ANAM,mai astia nu au auzit de lapte hipp,zici ca-i adus de pe luna nu fabricat la ei...nasol cu regimul asta...sper sa nu fie asta cauza iritatiei.mai bine va duceti in romania la dr.na,ca incepe filozoafa de mine...
CUSCRAAA,felicitARI pt nora umblareata,pupici si la cati mai multi km
MARCH,sa se hatzaie frumos ioana in hinta si sa gasiti unde sa o atarnati
SILVI,cred mai ca ai avut o mie si una de motive sa te plangi desi nu ai facut-o.tre sa-ti fie super greu fara jean,dar esti o super mamica si te descurci.eu eram de mult in butoiul cu depresie
ANYMONI,pupicei la fititza dulce
TEOLINDAAAAAA,ce zici mai ca-i puradelul urat?pupe mama pe el de frumos si dastept.ma bucur ca ai mai dat si pe la noi
INGRID,astept reteta de papa
la gravidutze
si va las cu bine ca tre sa mai strang si eu prin casa...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Monicoooooo daca mai spui o data PRALINE

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

BAIII DANIELO profitizi ca azi sunt si faci misto? Ce forbiden? Mai vorbeste si tu Ro ,ca o iei pe Denisa la puncte daca o tzi tot asa
MIRELUSH pai ce sa fac si io,citind la birou printre telefoane si inerfoane si adeverintze si salarii mai incurc borcanele ... sau ratez aniversrile husbandurilorrrrrrr Pupici la Dani mucos,dar frumos!

Mergi la inceput

JANINO nu-tzi potzi imagina ce erau ...in forma de oua ... si pline cu lichior
Mai vreau PRALINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ...
Si au costat fix ... 25 000 lei
Le-a adus Ghitza azi ... asa ca azi e iertat si daca injura

Mergi la inceput