Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Nu si daca exista Izvorul Minunilor la bidon de 10l.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA nu cred ca se gasesc vitei de lapte in Romania,doar italienii produc asa ceva. Si ai nostri cresteau,ii haraneau doar cu lapte si sunt scumpi in Italia.Eu am mancat des carne din aia cat am lucrat la ei si nu stiam ca ar fi toxica dimpotriva.Poate la bebelusi,dar ma rog.Oricum n-are nici un gust Mai bine porc - eu o bucatzica de porc i-am dat acum Dianei.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

DANIELA nu este Izvorul la 10 l,l-am intrebat pe comerciantul Ghitza Mai este ceva Zizin cica,dar nu stiu cat costa...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

MONICOOOOOOO! PORC
PRAJITURA???

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

scutec nou nout

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Da ce are? Pai nu a mai bagat si la Moneasa prajitura cu crema? A venit bucatareasa si i-a trantit-o in mana si n-am mai avut ce face,decat sa o bag la dush cand ma ajuns in camera...

Mergi la inceput

Noapte buna la toata lumea! Ma duc sa ma mai recuperez putin ca sunt vraiste. M-a rupt Ioana azi. Vrea numai in brate si vrea joaca non-stop. Si eu fraiera ma iau dupa ea.
Pupicei la toti bebelusii! sa aveti o noapte linistita mamici si burtici.
Chiar ma Nico, ce faci? Ai fost la eco? Cum te simti?

poze

Mergi la inceput