Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 20
silvi_2005 spune:
Ioana si eu am avut test de toxoplasmoxa +, am ramas masca atunci cand l-am facut si am plans vreo 3 zile.Nu eram gravi, imi propuneam sa raman.Faza e ca sunt doua variante, toxoplasmoza in faza de infectie si purtator de toxoplasmoza(cum am fost eu) .Daca nu e infectie, sa stea linistita dar sa evite orice contact cu pisicile sau catelusii( eu asa am facut, am dat pisica mea si parintii mei au dat si ei pisicuta lor).Este IGM si IGG depinde care e+.In primul rand sa repete testul la Inter sa vada.Eu am dus sarcina ca purtatoare de toxoplasma si cu RH - cu teste facute la 2 luni la Centru de tranfusii asa ca stiu ce stress poti avea cu fazele astea......
T_Ioana spune:
Ingrid, mai avem de luat o doza de antibiotic diseara si gata!
Maraki, prietena mea a zis ca sub nici o forma ea nu face intreupere de sarcina.........mai ales ca e destul de mare sarcina si cred ca deja misca bebe.
Moni, asa stiu si eu, ca se trateaza si cand esti
(nasa a asa a facut).
Eu conopida nu-i mai da ca vad ca nu ii place deloc. Am facut de cateva ori supica pt noi si i-am dat si lui si nu i-a placut. Iar daca ii pun un piureul de legume, pe langa altele, nu mai papa deloc piureul. Eu zic ca nu e foc daca nu papa conopida, dar brocoli o sa incerc sa-i dau sa vad daca vrea!
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
IOANA din cate citesc eu acolo si imi aduc aminte e periculos doar daca s-a infestat cu toxoplasmoza in timpul sarcinii ,sau cu max 6 luni inainte...,altfel nu cred sa aiba ceva.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
silvi_2005 spune:
Ingrid, eu i-am dat brocoli dar n-a fost deloc incantat...dar el de nici o mancare nu e incantat.
Maraki, pupici si sanatate multa micutului tau.
Moni am vazut pozel si filmuletul, super simpatia Dia in leagan.
Ioana, vad ca nu mai scapati cu raceala asta, pupicei sa treaca odata, cred ca esti terminata.
Anasebe, sa ne spui cum e Tibisor.
Alain imi face si el 37,3 dar sper sa scapam.Astazi am schimbat bateria la termometru meu dar tot ca naiba e, mie imi arata 35 grade si mi-a adus cumnata mea inca unul la care imi arata 37 si la Alain 37,3. Ma gandesc ca dimineata termometru meu arata ca are 37 deci cred ca o fi avut 38 grade
, asta imi mai lipsea acum....
silvi_2005 spune:
Ioana nu cred ca se face tratament in timpul sarcinii deoarece e f toxic.....da din cate ai explicat tu cred ca e doar purtator si ea.Sa vina si la Cluj ca unii medici din Bistrita sunt
si crede-ma ca stiu ce vb.
monica70 spune:
Mai tot voiam sa va intreb ceva,acum mi-am adus aminte.
Voi ati auzit de asa numita "apa vie" ? A gasit Ghitza intr-un mgazin naturist niste "apa vie" numita comercial "ApaPI" e 50 000 lei la 10 litri si e f.buna la gust,de vreo 3 luni numai din asta a cumparat. Au si un site,vad ca in Bucuresti e ambalata.Eram curioasa daca mai consuma cineva asa ceva si cum vi se pare.Eu si Dianei i-am dat si i-am diluat sucurile tot cu ea.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
T_Ioana spune:
Eu sper din suflet sa fie bine si sa nasca un baietel sanatos. Cred ca nu exista necaz mai mare pe lumea asta decta sa ai un copilas bolnav!
Silvi, si eu i-am spus de Cluj si a zis ca va merge si la echo 3D si la anlize. Aici merge la dr Muresan (fetita tot cu el a nascut-o) si va naste la clinica lui privata, ca pana naste ea va fi gata clinica
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Iar uc raceala lui Razvan eu tot sper ca antibioticul asta sa fie bun si sa ne vindecam. Am vorbit mai devreme cu dr d familie si mi-a spus sa nu imifac probleme cu mucii ca va tot avea iar tusea este datorata mucsorilor care se strang si ii raman in gatut pt ca ei nu stiu sa ...scuipe ce au in gat. Mi-a zis sa-i dau in continuare Bronhexim si sa il aspir cu Batista. Mai mergem luni sau marti sa ne vada
A, si a zis ca dupa ce ne trece raceala sa mai facem o hemoleucograma sa vedem cum ii ies leucocitele pe organism sanatos!
Ioana si
Ingrid S spune:
Moni, eu am auzit de "apa vie" de la facultate, un profesor ne-a vorbit de ea. Spunea ca a venit acum cativa ani un tip la el si i-a propus sa se asocieze si sa vanda respectivul produs, ca sunt f. multe beneficii etc. El a renuntat, deoarece s-a dovedit ca nu prea are nici un efect, au venit oamenii ce au dat multi bani pe apa sa se planga ca nu li s-a imbunatatit nimik, renuntasera la medicamente si beau toata ziua doar apa...din pdv al profesorului meu care a analizat apa zicea ca e doar o sarlatanie. Acum nu pretind ca ma pricep, eu n-am facut analiza dpdv chimic, dar din nastere sunt foarte susceptibila fatza de basme ca "apa vie" si "apa moarta". Si cred ca si numele atrage, plus ca oamenilor le place sa creada..sperantza moare ultima
.
Ioana, atunci ati scapat, o sa-si revina si cu papa. Diana cand a luat antibiotic, a ramas dupa tratament cu rosu in gat
, deci la ea n-a avut efect...si acum sunt nervoasa ca nu am vrut sa-i dau pt un rosu in gat, dar toata lumea a insistat in jurul meu...de acum inainte nu mai ascult decat de instinctul meu.
Iar cu broccoli, nu stiu daca ii place, dar e musai sa-l inghita..
Acum se taraste dupa o minge, i-am cumparat una mica, sa vedem daca va merge in 4 labe, astept cu interes.
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
INGRID mersi,dar asta e chiar mai ieftina decat apele plate care-s in comertz si eram curioasa de unde e luata apa cu pricina,inainte de a o "invia"
ca mie imi place la gust. Eu preferam apa plata de Izvorul Minunilor,ca stiu de unde e apa (
de la Stana de Vale),pana a aparut Ghitza cu asta.Si am mai citit din astea,nici eu nu prea sunt credula,stai linistita ![]()
MONI
de