Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor oricum apa este buna, daca bem 2 litri pe zi este totul super

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni eu discutam mai demult cu un medic de medicina alternativa si spunea ca s-a descoperit intr-adevar ce e asat cu APA VIe, ca toate basmele au un sambure de adevar....dar zicea ac procedeule extraordinar de complex la fel ca si pastrarea ulterioara a aie deci nu stiu zau cate de "VIE" o fi apap aceea dar daca iti place e ok. 500.000 lei 10 l? C afapt divers acel medic zicea ca si basmul tinerete fara batranete si viata fara de moarete de fapt o transpunere alegorica a teoriel relativitatii si a calatoriei in timp...f interesant.
Ioana, pupici sa va faceti bine.Dr Muresan stiu ca e bun ostetrician si ginecolog, preda si la liceu si era bine cotat.

Mergi la inceput

scuze pt greselile de redactare dar sunt cu un ochi la Alain care patruleaza prin camera....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI am scris eu gresit 50 000 lei nu 500 000 lei

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Moni scumpo in cazul asta sigur nu e "apa vie" dar se poate sa fie o apa plata buna cu vibratii pozitive daca e nocrobiologic pura nu are ce rau sa faca.
Am mai pus si eu 2 filmulete, sa-l vedeti pe Alain cum merge de manuta cu soacra mea si cum"mananca" pufuleti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni e chiar ieftina, noi bem apa de Lipova sau Perla Harghitei, oricum doar minerala, stiu ca e mai sanatoasa apa plata, chestie de gust. Iar cu credulitatea, sunt sigura ca esti cerebrala si nu crezi orice, am spus-o doar ca era foarte indignat profesorul meu, mi-a ramas in memorie povestea lui.
Silvi, nu stiu daca e asa complicat sa o obtii, acum imi amintesc ca era ceva cu ionizarea apei, mi se pare ca se schimba incarcatura ionica din pozitiv in negativ sau invers...habar nu am, a trecut atata timp de atunci..
Maraki e bine sa bei 2 l de apa pe zi, eu nu pot, la mine merge un l de lapte, restul e apa din cafea .
Diana e foarte maraita, nu vrea sa doarma, am pipait-o sus si e umflat la al doilea incisiv. Revin cu o reteta simpla pt bebelusi, pt masa de seara.
Ma duc, cred ca vrea si sotzul la comp..
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioana Sa stii ca si eu m-am bucurat ca a erupt si ca nu e vreo raceala nasoala.
N-are febra, e destul de vesel si miscacios, dar cuminte din cale afara, ciudat de cuminte. Ma bucur ca a mancat azi si a baut si compot. E pe drumul cel bun.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI unde-s filmuletzele? Iar apa e microbiologic pura tratata bla bla ... nu stiu cu ce filtre si carbuni de e "inviata"

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare!
Raportam si noi la 9 luni o greutate...avem 8.900 si 75 cm. Pediatra a fost incintata de cum se dezvolta. In rest toate la fel-nazbitii si iar nazbitii...I-am luat si eu o jucarie faina de la Playskool, ceva ce se cheama Ball pooper...are o suflanta prin care ies niste bile si bb le introduce inapoi printr-un fel de spirala . si e cu melodii..la incept cam sperioasa de zgomotul ventilatorului dar acum asa ii place si incearca sa puna singura bilele. o sa a pun poze cu ea. Acum doarme...ma mir cum de ca inca se mai bocane in pereti...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si de la noi,
Va scriu 2 randuri inaintr sa ma apuc de treburi ca si asa sunt cam pleostita ca pleaca mama, nu ca nu ne-am descurcat,dar Emma e asa de vesee si de innebunita dupa buni, daca o vede ca dispare si la baie, fuge dupe ea, dc eu plec, nu e asa de innebunita, ceea ce e bine
Nu va mai spun cum ii recunoaste vocea lui taica-meu pe skype si se bucura mai mereu la inceput, apoi isi vede de turele ei.ASeara a fost dargos cu e aun pci la shopping si nu numai ca o pune in cos din ala mare cu suport pt bb,din care vede tot si nu-i scapa nia, dari-a laut o masinutza faian rosie- truck cu telecomanda cu 9 cad, si cand au venit si a scos-o din cutie sa vezi chiote de bucurie si cum se jucau ei amindoi, am filmat-o un pic, dar nu merge drop-l si nu stiu unde sa descrac filmele, mai astept pina luni, ca stiu ca si Bombo a patzit asa cam vreo 6 zile, eu am doar 4 deocamdata
ANAS- tin pumnii sa nu fie bube.. ci pete... bine ar fi sa nu aiba nimic Tiberel. Sanatate multa si va pupam dulce!
Mirela-
Liliana- bafta cu gasitul de locatzie si pupciei!
Maraki- mai m-am distrat cu studiile alea, dar nu prea cred in ele pt ca dupa asta si calendarul chienzesc Emm atreb sa fie baiat si vezi ce mindretze de fata am-pupici si sanatate sa ii treca mucii lui Angelos!
Moni-- sa vezi faza cu fasolea la 6pm la Emma- de ce zic eu ca astea is surori-nu a vrut fructe, nici iaurt dupa amiaza si ta-su state asi el la masa si papa fasole-ciorba, mai i-am dat cu lingrua mare si intindea ea gura dupa si se lingea pe buze si dc nu eram rapida maraia- am scapat si cateva boabe ca era super fiarta de mama si cu zarzavaturi multe- a bagat cam 150 ml si apoi nu a mai vrut nika- si a dormit neintoarsa si a bagat si 380 ml de lapte,seara la culcare( 9pm).Asa ca emma va primi ciorba de fasole odata pe sapt macar
Si legat de cum papa -in scaun sau pe unde apuca. Noi papam 99% in scaun, nu fac exceptzii decat dc e bolnava, in vizite papa in carutz- nu ma intereseaza cat pap "legata", dar itzi dai seamma ca asta ar mai lipsi sa alerg prin casa dupa ea sa pape, cume fetizta mica a nasilor- pai ins ca eu la vara cand apare si bb 2, o iau razna si nu mai apuc sa ii crescA si am mai observat ca dc ii explic inainet s ao punins caun ca treb sa papam inetelge si e maiusor procesul decat d c pun acolo si ii dau jucari si vreau sa ii basculez papaica- asa ca inncearca si tu, mai stii de ce surprize e in stare.
Silvi- ce mai faci, cum esti, ai primit teefeon- pupici si sanatate lui Alain sa nu faca nika!
Miri-am avzut subiecttul- si o sa scriu parerea acolo!
Janina, Daniela, Ingrid,ANAM si restul- va pupam dulce si weekend placut!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput