Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 19
monica70 spune:
INGRID eu i-am dat odata brocoli de proba cand era mai micutza,acum ii dau des conopida,ca noi din asta mai consumam.Brocoli am macat si eu doar de vreo 2 ori doar si parca mai mult imi place conopida la gust.
TEOLINDA
Dar filme noi cu Nicolas pe cand?
MARAKI pai ziceaiu ca la 35 % e valabil doar studiul
Asa am retinut.Trebuie sa ia si ei bani pe cercetari,nu? ...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Ingrid S spune:
Gata, mi-am amintit. Deci, Maraki eu zic sa nu-i faci baitza lui Angelos daca e bolnavior, ii curg mucii etc. Nu se intampla nimik daca sta vreo 2 zile fara baie, il stergi cu un prosopel ud pe fata, sub brate si la funduletz si gata...ca nu-i murdar !!!
Acum parerile sunt impartite, eu asa am facut cu Diana, si nu mi s-a parut ca a suferit ingrozitor..![]()
Ingrid S si
Diana
T_Ioana spune:
Ziua buna!
Mai eu sunt terminata de oboseala ca iar am stat pana tarziu.......dar am dormit si eu si piciul pana la 10..eu stiu ce o fi, poate din cauza foamei sunt asa somnoroasa si obosita.
Ana eu ma bucur ca a erupt ceva si ca febra a fost cauzata de o boala a copilariei si nu de o viroza/bronsitartc. Pupici multi lui Tiberiu si sa treaca repede petele/bubele!
Eu nu i-am facut baie lui Razvan de vinerea trecute
. Il spal in fiecare seara cu carpita uda asa cum faceam cand era bb mic si nu ii cazuse buricutul. La mine in baie e mult prea firg si e un curent de mori din cauza de lipsa de masca. Abia astept sa vina Cristi si sa facem si noi masca la baie! In dormitor nu mai am curajul sa duc cadita sa-l imbaiez ca ma inunda![]()
Liliana ma bucur ca dati semne de viata, acum ca tot ati venit la ap poate intri si tu mai des. Pupici papanasului!
Of Mirela, saracutul Dani. Doamne ajuta sa-i treaca repde si sa scapati. Multa sanate tuturor bebeilor bolnaviori.
Maraki, cum e Angelos? Ca Razvan tot are muci si tuseste. Din fericire se aude ca e o tuse cu expectoratii si nu din aia uscata. De papat papa foarte bine. Aseara iar mi-a
antibioticul. Saracul, asa de mila mi-a fost de el ca era pe burta goala si practic a
doar suc gastric. Bine ca dupa aia a papat 300 gr de mamailguta+branza+smantan............eu pana la 1 am tot spalat covorul, scaunul de masa, canapeaua si hainutele lui...off1!!
Moni am vazut-o pe Diana facand nani n patul de dormitor (filmul n-l pot vedea ca a sters Cristi nu stiu ce program). Eu nu-l pot lasa pe Razvan in patul mare ca desi nu cade, se duce pana la margine si vede ca se termina patul asa ca nu mai inainteaza, in schimb, la capat de traseu, se pune in fund si de obicei face intoarcere la 180 grade si se aseaza chiar unde se.termina patul!
A, sa nu uit sa raportez si eu:63,5 kg[batcap[
![]()
Fug sa imi fac omleta aia si sa-i pregatesc piciului ostropel de pui,sper sa si pape![]()
Revin........
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Aseara vorbeam pe mess cu prietna mea de care va spuneam mai demult ca e
in 4 luni cu bb 2 iar fetita are 9 luni
. Era distrusa saraca pt ca i-a iesit toxoplasmoza la analize si cam toata lumea ii recomanda intreruperea sarcinii
. Eu i-am dat ex nasei mele care a facut toxo la bb 2 si e ok bb (atat ca i s-a recomandat sa pape NanHA) dar ea a facut in timpul sarcinii, ca la analizele initaiale nu i-a iesit ci doar la alea de 6 luni. In schimb prieteneii mele i s-a spus ca are toxo demult (a avut pisica acum cativa ani) si ca se pare ca si la primul bb avea. Stiu ca era internata in spital cand l-am nascut eu pe Razvan. Voi stiti cazuri de genul asta, ca eu nu stiu ce ex sa-i mai dau sa o incurajez. Eu am sfatuit-o sa fca si un 3D la Cluj sa vada cume bebe. E si necajita pt ca e baietel si ei si-au dorit mult un baietel dupa fetita![]()
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
Mai ce m-ati enervat ca nu ma credeti cat a costat jucaria
ca cica e ieftina ,zic hai sa ma uit pe cutie sa va demonstrez ca atat a fost 250 000 lei si cand colo a fost mai putin ... 240 000 ( 24RON)
ia priviti cutia cu pretzul ca se vede bine:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20061111&ctime=143130
ANASEBE cica a gasit identica dar cu 350 000 lei
.
Eu zic sa cautati in magazinele de cartier cum am facut eu,nu in centrul oraselor unde chiriile la spatiile comerciale sunt mai scumpe si pretzurile la fel!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
IOANA nu stiu ce as zic,uite la vara-mea care vrea sa faca in vitro i-a iesit pozitiv toxoplasmoza si cica trebuie sa o trateze intai si numai dupa aia sa incerce sa ramana
.Parca stiam ca se poate trata si
fiind.Stiu ca pana la 3 luni poate duce la avort spontan,dupa aia,daca scapa la orbire,daca nu e tratata...Poate mai dai un google si afli mai multe...
MONI
de
Ingrid S spune:
Moni, eu ma feresc de conopida, nu ca n-ar fi buna, dar e un pic cam grea pt stomacelul lor. Cand facem conopida, eu arunc prima apa, apoi o mai fierb o data...broccoli mi se pare ok, plus ca are fier si am eu asa un fix cu fierul asta, fiind prematura s-a nascut cu deficit, in concluzie bag in ea tot ce contine fier.
Gata, te cred ca a costat atata..![]()
Ioana, ce sa-ti zic? Am avut 12 ani pisica si n-am facut toxoplasmoza, depinde de persoana, prietena mea care e gravida in luna a 7-a, la test i-a aratat doar ca e imunizata, dar nu bolnava, asa ca a fost f. fericita. Cu toate astea, eu zic ca prietena ta sa faca un 3D si acolo se vad eventualele probleme, mai ramane varianta punctiei abdominale si aceea e sigura, doar ca nu stiu de la ce luna se face, ca exista riscul sa faca avort spontan.
Rau imi pare de Razvan, cat mai trebuie administrat antibioticul ala? Nu poti sa il dai in ceai sau cu putin lapte sa nu fie asa de rau la gust?
Diana, mai nou cand o adorm in patul meu, isi pune o manutza dupa gatul meu sa fie sigura ca nu plec...dar eu tot o fentez si o pun la ea dupa ce adoarme...imi place ca s-a smecherit.
Ingrid S si
Diana
maraki spune:
Ioana mai bine se trateaza prietena ta si face bb2 cand nu sant riscuri, stiu pe cineva care a trebuit sa renunte la sarcina in luna 6 . Angelo de astazi are tuse cu expectoratii, a inceput sa curga nasul la greu, cred ca o sa faca buba la nari, totusi ma bucur ca a reusit Giorgos sa cūmpere sirop de tuse fara reteta!La control dr. a spus ca urechea stanga este putin rosie inauntru dar ca se va face bine cu antibioticul care il dau, ca sa nu uit: contine cefpodoximproxetil
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki
monica70 spune:
Eu n-am auzit de conopida ca e grea la stomac
,o fi,dar vad ca n-are nimic gagica si eu i-am mai pus in piureuri destul de des. Ieri i-am dat si fasole uscata cum ziceam,un piculetz, dar cred ca azi o sa ii mai dau (parca a mai ramas - nici nu stiu ce am in casa
,ca mai imi aduce mami una alta si de pus le loc le pune husbandu') ,ca parea ca ii place.Pai asa am citit,pana la un an ar trebui sa pape de toate deja.
MONI
de
monica70 spune:
A si cu matzele si toxoplasmoza,nu e neaparat de la ele! Si eu am stat 7 ani la socrii,cu 5 matze (stateau si afara si in casa si prin paturi urcau
) si rezutatul la toxoplasmoza a fost negativ...Poate de la carne sau legume infestate a fost.
Uite IOANA:
http://www.eva.ro/sanatate/articol335.html
MONI
de