PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

La Multe luni si multi ani bebelusilor nascuti astazi! Sa cresteti mari, sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

larissa felicitari pentru "rostogolire". Si sa invatati cat mai repede si in directia inversa

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

La Multi Ani tuturor copilasilor care se sarbatoresc azi!
Larissa felicitari pt Alexia si rostogoliri placute in continuare!
Si noi vrem sa ne uitam dupa un highchair pt fata. Ala de la Chicco, Polly zic astia ca e super nu stiu cum si e bun pana la 3 ani dar e cam 100 de lire, cam scumputz.
Monicutza_bb tu care l-ai luat ala al lor, adik asta: http://www.toysrus.co.uk/Product.aspx/bruhome/brufeeding/brufeedinghighchairs/brufeedinghighchairsaccessories/711179 . Ca mie mi-a placut cum arata asa in realitate ca l-am vazut in magazin.
Monica exact asa papa si Arianna si doarme f bine noaptea. Pupici multi pt tine si bebe de la noi!
Tweety vai ce imi place cum faceti cu Alba ca Zapada imi aduce aminte de cand eram eu mica. Abia astept sa vedem rezultatul final, va fi superb! Asa ca eu si Arianna te asteptam cu poze!
Katm noi i-am luat niste ghetutze mici rozalii cu un pic de blanitza de aici de la Next, am sa pun poze sa le vedeti, si zic ei ca sunt bune de la 3 la 6 luni. Ca de acum suntem fetitza mare si ne vom imbraca si mai modern nu numai cu haine de bebe si aveam nevoie si de ghetutze.
Si noi i-am luat atatea haine de 3-6 luni ca sincer nu stiu cand o sa le poarte pe toate.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Of ce bine ma mai simt io singura fetita intre 5 baietei sarbatoriti toti azi!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Mada se pare ca suntem niste fericite ca avem copii cumintei. asta vb si cu sotul meu ieri ca ce copil cuminte avem. Si doarne cu galagie, daca-i este somn si avem musafiri face nani in bouncer langa noi fara sa se sinchiseasca Si de la noi pupicei si sa le tina Dumnezeu asa obiceiul piticutilor nostri

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Larisa felicitari si de la mine si Clara!!! Asta a fost un cadou de ziua ei pentru tine. Vezi ce se gandeste scumpa de ea la tine si cat de mult te iubeste?

Apropos de progrese, mai scrieti si voi despre picii vostri. Clara a inceput sa se uite la manutze si sa apuce jucariile pe care i le tin mai aproape de nasucul ei. Se arata foarte incantata de treaba asta. Inca nu se intoarce pe nici o parte, desi am auzit ca unii bebei o fac deja la varsta ei. Mai avem rabdare.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Tweety de ex fata mea acum are 2 luni si 3 sapt si se uita la manutzele ei, se intorce de pe-o parte pe alta, daca ii pun o jucarie in manutza o duce la guritza si mai toata ziua isi papa pumnii. Si ieri cand am fost sa mancam in oras am scos-o si pe ea din carucior sa se uite in jur si o tinem in bratele mele cu spatele la mine aproape in funduletz asa sprijinita si dintr-o data a inceput sa faca abdomene sa se ridice. daca ii dau degtele se chinuie sa se ridice si cand ajunge in funduletz rade cu gura pana la urechi. De vb vb non stop in limba ei acolo dar uneori am observat ca incearca sa imite zgomotele care le facem noi de ex daca zic miau sau mama sau ceva se chinuie si scoate si ea ceva asemenator acolo.
Cateodata se enerveaza tare si maraie ca un catzelush. E asa caraghioasa si cand o schimb si vb cu ea se apuca de ras si apoi isi ascunde fatza in manutze, ceva asemanator, si apoi le intinde larg si iar rade. Si pedaleaza non stop creca face km in fiecare zi atata da din picioare.
Si mai e f fascinata de un glob din ala care canta, e cu Haloween si tare ii mai place sa se uite la el si daca il pun sa cante e super incantata.
Inca nu poate tine jucariile in mana dar se chinuie sa le apuce si tot ce prinde baga in guritza.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katm13 spune:

mada referitor la hainute, eu am luat in primavara (ca erau la reducere) pentru 6-9 luni. ma gandeam ca o sa-l imbrac cu ele la anul. da de unde: alea de 6 luni le imbraca acum, iar alea de 9 sigur luna viitoare. si de la colegele mele de servici am primit salopete tot de 6 luni, dar au inceput sa-l tina si alea...
cred ca masura nu e buna, ca Tudor nu e deloc un copilas mare.

tweety frumos desen. aveti un sablon sau foarte mult talent?

la Tudor pe zi ce trece vedem ceva nou: isi studiaza manutele, le baga pana la cot in gurita, "vorbeste" cu ele in gurita. acum, mai nou, cand se satura sufla in lingurita cu pireu. cand are chef "de vorba" si are saliva avem impresia ca face gargara...e smecher tare: daca vede ca e singur in camera incepe sa planga, cand ajungem in raza lui vizuala trage un chiot, tace imediat si rade... trage de jucariile din "locul de joaca" de-l deformeaza.(cadrul e din fibra) incearca si el intoarcerile, deocamdata ii ies doar de pe parti pe spate si mai rar pe burta. cand il tin sprijinit pe genunchii mei sau pe perne incearca sa stea in fundulet.

noi ne luptam toata ziua cu balute... si dintii nici nu se vad.

cristina+ bb Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

nu mai stiu cine intreba de cizmulitze. au la mother care imblanite si inaltute cu 600.000.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Buna ziua la mamimici!

Am lipsit 2-3 zile si am avut mult de recuperat la citit. Ce harnicute sunteti!

In special pentru : Am reusit sa decalotez putzulica lui Luca. Nu am mai ajuns la nici un medic, ci am facut-o cu rabdare la baie. Am avut noroc ca am surprins intr-o zi putzulica in erectie si atunci am reusit sa trag mai usor de pielicica si sa vad si eu capul. De atunci o facem in fiecare seara la baie. Fara absolut nici o durere sau vreun alt fel de disconfort. Sunt foarte fericita. Desi acest subiect a starnit o gramada de controverse in randul mamicilor de pe forum, eu ma inscriu la categoria "pro decalotare". Putea sa se decaloteze singura sau puteam sa ajungem la doctor cu alt fel de complicatii. Am vrut sa previn si ma bucur ca am facut-o. Nu mi s-a parut nimic barbar sau cu conotatii sexuale, asa cum am citit in parerile unor mamici de pe forum. Am discutat si cu sotul meu care imi spunea ca nu este afectat in nici un fel ca maica-sa l-a decalotat cand era mic. Bine cred ca unele discutii chiar erau exagerate...
Eu va multumesc celor care mi-ati raspuns atunci, pentru ca altfel dadeam rapid fuga la chirurgie pediatrica si sigur nu ar fi fost la fel de blanzi ca si mine.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Consi, ma bucur ca nu v-ati dus la medic, dar vezi ca tu ai aplicat metoda blanda si normala prin care ai dat putin in spate pielicica atata cat permitea. Pe forum e controversata ideea de decalotare fortata si brusca(prin care se trage de pielicica pana cedeaza de tot si de obicei sangereaza) sau decalotare chirurgicala in care medicul ii taie putin din pielicica aia.
Oricum ma bucur ca a ieist bine pana la urma

Mergi la inceput