PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 27
Consi spune:
quote:
Originally posted by SimonaU
Consi, ma bucur ca nu v-ati dus la medic, dar vezi ca tu ai aplicat metoda blanda si normala prin care ai dat putin in spate pielicica atata cat permitea. Pe forum e controversata ideea de decalotare fortata si brusca(prin care se trage de pielicica pana cedeaza de tot si de obicei sangereaza) sau decalotare chirurgicala in care medicul ii taie putin din pielicica aia.
Oricum ma bucur ca a ieist bine pana la urma

Consi si
Luca meu (19.07.2006)Luca iubitu'
pozele noastre
botez
MissJJ spune:
Katm13 si noi tot asa am cumparat hainutzele ca erau la reducere si na fiind primul copil hai sa luam si aia, si uite ce frumoasa e aia si tot asa si acum are prea multe ca in 3 luni nu apuca sa le poarte pe toate.
Dar de acum ne-am invatat lectia si nu mai cumparam asa multe.
Si faza e ca difera marimile de la firma la firma aici este o firma pt copii Ladybird si alea sunt mai mari iar restul de 0-3 luni ii sunt fixe.
Fetelor chiar vroiam sa va intreb voi ati observat la copii vostri ca isi formeaza un program de somn? Ca am observat ca in fiecare zi de vreo patru zile Arianna doarme de la ora 1 cam o ora o ora jumate dar zilnic si parca e pe ceas cum se face 1- 1 si cinci minute gata ea doarme.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
katm13 spune:
sabana multumesc!
poate daca o sa ajung in Bucuresti... o sa caut pana atunci la noi la premaman.
cristina+ bb Tudor
Consi spune:
Tweety, Larissa ma bucur ca sunt ok fetitzele!
In ceea ce priveste progresele, noi ne "laudam" cu:
1. intorsul de pe o parte pe alta, mai exact de pe burta pe o parte
2. gangurit sau tipete
3. inghitim pumni
4. salivam foarte mult
5. tinem jucariile in mana, dar nu stim sa ne jucam cu ele. Incercam sa le inghitim, dar noroc ca sunt mari si nu incap in gurita.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
botez
Consi spune:
quote:
Originally posted by katm13
sabana multumesc!
cristina+ bb Tudor
Ai gasit ghetutze faine la Premaman, ca si eu trebuie sa-i iau lui Luca. Am fost doar la Miniblu, dar nu mi-a placut nimic acolo?

Consi si
Luca meu (19.07.2006)Luca iubitu'
pozele noastre
botez
Sabana spune:
quote:
Originally posted by katm13
sabana multumesc!
cristina+ bb Tudor
stiam ca e mothercare si in timisoara.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Tweety7 spune:
Cristina merci pentru apreciere.
Nu avem nici talent, nici sablon. Sotul meu a scalat desenul la dimensiunea peretelui, apoi l-a scos la imprimanta bucata cu bucata (pe coli A4 subtirele ). Desenul de pe fiecare foaie la imprimat pe perete folosind cuterul. Ultima lui operatiune a fost definitivarea conturului cu creionul. Urmez eu cu coloratul... E migalos, dar merita. Orice pentru fetitza noastra!!!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si
Clara
Tweety7 spune:
Consi si eu ma bucur ca v-ati rezolvat problema. 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si
Clara
katm13 spune:
o sa mai studiez in mall, ca in alta parte sigur nu e mother care.
consi n-am fost inca. saptamana asta caut. iti spun cand iau ceva.
cristina+ bb Tudor

pentru 1