PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veragvm spune:

Avmaria am incercat si metodele astea.Rares e un copil foarte agitat, si somnul il are agitat, pana la 3 luni dormea doar 2 ore pe zi si astea in reprize de o jumatate de ora.Adoarme leganat in brate sau pe picioare, cand este foarte obosit ii mai cant si adorme repede , in rest nu vrea nimic decat sa auda aspiratorul si leganat adoarme. Cred ca-i place ca nu mai aude alte zgomote si e un zgomot continuu de aceeasi intensitate, practic ca si cum ar fi liniste. Mi-e teama totusi sa nu-l afecteze psihic de aceea vreau sa-l dezvat..Or sa fie niste nopti lungi si obositoare dar o sa incerc.

Muuh, Rares Cristian s-a nascut pe 3 iulie, 3000g si 48 cm
Va multumesc

Vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Crissa nu m-am suparat pe tine. Nu ti-am zis cu rautate, ma bucur ca ti-ai dat seama. Uneori trebuie sa ne gandim de 1000 de ori cand e vb de bebeii nostri, mai ales in faze asa de mici. Fereasca Dumnezeu dintr-o greseala stupida a unui medic pot fi consecinte pe viata. Ai grija de bebe cel mic.

Larissa ma bucur ca cea mica e mai bine. E tare haioasa.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Mada, Adas pictura pe perete o vom face noi. Deja sotul meu a trasat contururile in creion, iar eu am inceput sa colorez primul pitic: Morocanosu' . Uitati aici
Larisa m-au intristat vestile legate de prietena ta si de raceala Alexiei. fetele scumpe sa le treaca repede!!!
Miti esti super fotomodel la inaltimea si kilogramele tale. Ai toate felicitarile mele! Sa nu te prind ca te mai vaiti legat de subiect. Eu am tot 1,68m,dar 62kg. Inainte de sarcina aveam 54kg si eram foarte multumita de silueta mea. Tot catre acolo tind si acum. Practic tu ai cu un kg mai putin decat idealul meu.
Mamaluidavid, Adelapop vreau si eu detalii legate de dietele despre care vorbeati. Please, please, please!!! Vreau sa-mi revin mai repede ca nu ma mai suport asa.
Anasia, Gabitza ne simtim mult mai bine. Sunteti niste dragalase.
Codritu s-a discutat o gramada despre kk verde intr-unul din capitolele precedente. Concluzia mea a fost ca nu se stie de ce apare, dar ca nu-i nici o problema sa fie asa. So, don't worry!
Vera bine ai venit! Mult noroc cu a-l dezobisnui pe prichindel de adormitul cu aspiratorul. Eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar sper sa se rezolve cat mai repede!
Avemaria pentru Vladut al tau! Sa va faceti mari, voinici si voiosi!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

LArissa:La multi ani pt.Alexia!!Si tutror bebicilor nascuti azi!

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

hehe..Crissa multam'... pai sarbatorim azi...eu cu tortul, tati cu berea si Alexia...cu lapticul si spray-ul nazal!
Fetelor...pana termin eu tortul asta...va rog sa nu mai vorbiti de slabit....eu acum tin o dieta..cu.....ati ghicit! tort...dieta tine vreo 3 zile si se castiga sigur 1 kg la sf....GARANTAT!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katm13 spune:

muuh m-am gandit eu ca i-ar trage de glezne ghetutele! cand eram mica, intr-o iarna m-a ridicat un unchi in brate si eu aveam in picioare patine. si mi s-au parut asa grele si m-au durut tare gleznele. am ramas impresionata!
cred totusi ca o sa-i caut niste cizmulite mai inalte din material termoizolant! sper sa si gasesc.

intreba cineva de scaunul de masa. eu nu i-am cumparat inca, dar urmeaza cat de curand. pana atunci, il pun intr-un scaun de masina pe masa la bucatarie. convenabil pentru mine ca nu stau aplecata si pentru el ca-i place si se uita pe geam.

cristina+ bb Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katm13 spune:

si am uitat sa va spun experienta noastra cu Karvol: i se irita ochii de la uleiurile volatile. si nu i-am pus in apropiere... de, copil sensibilos!

cristina+ bb Tudor

Mergi la inceput

Alexandru al Mirunei
Eric al Corneliei
Alexia a Larisei
Razvan al Sarillei
Raul al Nicolei
Jonathan al Motzatei

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei

Mergi la inceput

Gabitza m-am uitat la poze. Sunt superbe. Ai niste copii extraordinari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Dragi bebelushi si mamici de bebelushi.am placerea sa va anunt...ca astazi de ziua mea...am reusit sa ma rostogolesc. Mai intai am ajuns de pe spate pe o parte...( incercam chestia asta de multa vreme ...dar abia zilele trecute mi-a reusit complet)...iar apoi am trecut la pasul urmator...de pe o parte pe burtica...si uite ca aici m-a oprit ca nu mai stiu cum sa revin la pozitia initiala. De cand am reusit acest lucru exersez de zor..si sunt cand intr-o parte a patului cand in cealalta spre disperarea mamei care nu stie cum sa ma mai aseze. In patutul meu e f f putin spatiu de manevra asa ca stau in patul cel mare.
Va pupic si ma duc sa mai exersez!

Alexia
P.S. Scrie mami ptr mine dar eu dictez tot ce sa zica....

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput