Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

O si un pt. toti puii mici bolnaviori.

Gabi, bine ai venit! Daca nu te-a adaugat nimeni pe lista o s-o fac eu acum.

Simona, sper ca e mai bine Alex. Vroiam sa te sun sambata dar mi-a fost teama sa nu deranjez, asa ca am lasat-o balta.

Antonia, mai bine fixeaza-ti 38 ca target. De ce ai insomnii?
Apropos de copii si frati mai mici, eu cand s-a nascut sor'mea am fost destul de rea, aveam 3.5 ani. Nu la modul de pus perna pe fata, dar faceam scandal monstru daca mama se ducea la ea seara, cand trebuia sa-mi zica mie povestea si sor'mea incepea sa planga. Nu-mi aduc aminte, asa zic ai mei, ca era cu cantec mult.

Alina, esti tare draguta ca raspunzi la toata lumea. Multumesc pt. tabelul cu proteine, chiar ma macina chestia asta. Indraznesc sa te bazai si eu cu o intrebare, nu stiu daca e cazul sa ma ingrijorez sau nu. Am observat ca lui Matei, cand da sa planga, ii apar mai repede lacrimi in ochiul drept decat in stangul, iar acum la frig afara parca dreptul e tot timpul mai umed. E o secretie curata, lacrima. Cand era mic nu am avut probleme de-astea. E nasol?

Vad ca si Matei e mucios de azi dimineata si sper din tot sufletul sa se opreasca la stadiul de muci.
Si cu somnul iar avem probleme. Nici nu mai stiu ce sa cred, or fi maselutele de vina, ca e cam umflat, dar iar s-a trezit de 2 ori azi noapte urland. Da' urlete de-alea de infarct. Nu mai pot, vreau si eu sa dorm, sunt in urma rau de tot, trezitul asta des ma termina.

Apropos de dormit singur, al meu doarme singurel in camera de dinainte de a implini 2 luni. Eu nu am putut sa dorm langa el cand era mic, se foia atat de mult ca ma stresa ingrozitor, credeam ca nu doarme, ca il chinuie ceva, aprindeam lumina doar ca sa-l vad pe junior ca doarme dus. Asa ca l-am lasat singur, mai intai cu usile deschise.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Am vazut poze si filmulet.
Anya e mortala cum danseaza. Noi inca exersam datul jos din pat civilizat.

Am admirat-o si pe Miruna. S-a facut o domnisoara mare, frumoasa si desteapta. De ce te-au enervat asa de tare educatoarele, Ioana? Poate ai zis, dar nu am fost pe faza.

Gabi, Martin al tau e dulce foc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bine-ai venit Gabi!
Nazdravanul tau e nascut in aceeasi zi cu nazdravana mea La ce ora ai nascut? eu la 10.05 dimineatza.
Sa-ti traiasca si printul si printesa, sa fie sanatosi si cuminti!
A mea inca nu merge singura
Anto, bafta la examen, tinem pumnii!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Locca, de la masele trebuie sa fie, pe Dinu l-a turbat premolarul care da sa-i iasa, n-a facut niciodata asa de urat.

Unde e Anya dansand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Cucu-bauuuuu
Buna dimineata.
Eu tot bu hu huuuu pe aici, sa nu ziceti ca sunt nebuna ca gatesc pentru Andrew la ora asta..
Iara suntem intr-o pasa mai putin buna. Luni l-am operat pe Andrew de polipi, a fost groaznic. Ultima masade lapte de vaca afost la 12- noaptea-defapt atunci s-a culcat,apoi nu a mai avut voie nimic sa manance, decat lapte praf pe care l-a prestat la ora 7 dim, si pana la 2 cand l-au dus la operatie-nimic. Acolo a mai fost hidratat cu perfuzii, dupa operatie nu a putut bea nimic.. plangea, plangea, cu toate ca i-au facut anestezie totala, a mai plans inca vreo 2 ore aproape continuu- cu pauze de cateva zeci de secunde in care atipea epuizat si iar se trezea ca suspina f puternic si tragea aer pe nas, probabil il durea, si iara totul de la inceput. Pana la urma i-au facut o injectie si a reusit sa doarma aprox o ora,timp in care mai plangea in somn sau deschidea ochii brusc si se uita in gol. A cerut saracul apa dar cand a vazut ca il doare cand inghite, a renuntat sa mai bea. Desi a fost operat al doi-lea in ziua respectiva, am plecat ultimii acasa, desi trebuia sa ne dea drumu numai daca reusea sa bea niste apa, altfel nu-i scoteau perfuziile, s-au gandit ca poate este stresat de perfuzii si de mediul necunoscut si ne-au dat totusi drumu acasa. Am inceput sa-i dam fortat cu seringa niste apa, apoi dupa tylenol (paracetamol) l-a mai lasat putin si a baut niste lapte si s-a culcat in bratele mele.3 zile nu a mancat nimic, decat a baut lapte, si apa si alea cu calmante, a fost mai bine cand i-a recalculat medicul doza(adica pentru varsta de peste 2 ani, la cele 13.760kg care le avea atunci). Intre timp a inceput sa saliveze abundent din cauza maselelelor-zicem noi, dar cine stie,poate si de la operatie.Vom afla mai multe cand vom lua legatura cu medicul cand vom merge la control.
Tot avem probleme cu mancarea, mananca putina mancare solida, f bine maruntita, la blender daca se poate,sau trecuta prin sita. Altfel nu vrea sa manance, cum simte vreo bucatica, o scoate afara. E f mofturos, reusesc sa-i strecor mancarea daca isi face de lucru cu vreun pufulet sau vreo grisina sau biscuite, dar nici din alea nu-l las sa muste prea mult ca deobicei se ineaca si vomita si e pacat de ce reusesc sa-i dau, sa se piarda-s-a mai intamplat. De aceea ii dau mancarea sub forma de puree.
Nu se culca decat daca bea lapte. si la prans, si seara, si in timpul noptii daca se trezeste,tot asa. Am incercat sa-i dau apa..nici gand sa scap asa usor, iar ceai nu bea. Nici sucuri, decat cateva inghitituri de suc de portocale.
Nu mananca fructe decat o data/zi de la cutiuta, cu cereale, altfel nu reusesc sa-i dau. Sa tina el in mana felia de mar?Sau de castravete? Sau Rosie? Nici pomeneala. le impinge cu limba ca deh,sunt reci si ude.Daca ii dau in schimb un cremvursti sau cartof prajit, e f incantat. dar mai mult de o bucatica nu primeste-oricum nu mananca mai mult pentru ca se ineaca si vomita. L-am pus cu noi la masa.. sa vada cum semesteca, cum se inghite. Este f incantat si nu mai mananca mancarea lui, vrea ce mancam noi. Si asa ajunge copilul nostru sa muste din cremvursti prajiti, sau sa culeaga cu varful buzelor varza dintr-ul egg-roll sau sa alerge prin gura boabele de la fried rice (mancare asiatica) Ar fi mancat si niste mongolian beef dar era prea sarat sosul ala de soia si nu i-am dat.
Adoarme f greu seara, la-1-2-3 ore de la ora initiala de incercare de adormire a micului terorist,mananca f prost- si sunt zile in care vomita si de 2 ori/zi si nu neaparat ca se ineaca cu mancare. De ex ii dau sa manance de seara, si in 1-1 si 1/2 ore ii dau laptele de seara. Bea laptele si vomita. Decand incepe sa bea laptele si pana il termina si vomita este deja inchegat, ca un iaurt fff gros. Am un lighenus de plastic la capul patului si am capatat dexteritate sa nu se mai murdareasca si pe pijamaluta. Cum il vad ca isi tuguie buzele,deja este deasupra lighenusului . Ce tare sunt..
Ca progrese: spune mama,tata, ava (apa) ca ca ca(telefon),ada (cand vrea sa-i aduc lapte la culcare),aide cand vrea sa mergem...a invatatsa mearga in 4 labe-pana acum se deplasa pe fund, intr-un dans haios, merge bine tinut de 2 manute, binisor tinut de o manuta, si face si cativa pasi singur intre 2 obiective (de obicei persoane). Stie sa apese pe buton sa deschida telefonul, iar zilele trecute a reusit sa o sune pe cumnata-mea, ba inca a pus-o si pe speaker s-a auzit in toata camera. Mi-a intins telefonul foarte incantat, sa vorbesc eu. Sunt constienta ca a telefonat intamplator dar eu sunt f mandra de reusita lui.
Felicitari lui Jadi ca este iar graviduta, de dataasta natural,sa fie sanatos bebelusul si sa fie ce vreti voi-surioara sau fratior pentru Vlad.
La multi ani mamicilor serbate sau aniversate, La multi ani de asemenea si copiilor care au mai implinit 1 anisor.
Bine ai venit Gabi,tare dragalas baietelul tau.
Mult succes cu gradinita celor care se gandesc sa realizeze acest proiect, sa gasiti un sponsor generos si binevoitor.
Eu nu am mai reusit sa citesc decat ultimul capitol, dupa cum se vede viata mea este f palpitanta, plus de asta cand stau la calculator rascolesc internetul, vrem sa ne cumparam un apartament.
Maine avem intalnire cu o tipa care se ocupa cu asa ceva,asa casa ne tineti pumnii.
O sa pun si poze curand si scuze de greselile de ortografie facute, sunt f obosita, nu mai pot sta cu ochii in calc sa corectez, plus de asta am probleme cu tasta "space".
Va pup si va imbratisez, multa sanatate copilasilor si mamicilor bolnavi(e).

Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto si iaraFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ruxandra, ca tot ai adus vorba...pe mine era sa ma sufoce sor-mea cand eram mici, au surprins-o cand punea perna pe fata mea ; sor-mea e cu 4 ani mai mare decat mine;
Dar mi-am scos parleala ca eu o bateam tot timpul cand am mai crescut!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata

miflore asta da poate sa stea linistita Ana ca il invata mama sa fie gospadar,nu ca ta-su cind are timp liber tv si ziarul ,multi pupici Anei de la Antoine

Gabi si Martin bine ati venit este tare dulce Martin

Antonela pt incurajari ,o sa il iai sigur carnetul

Marinelanu iti mai fe atatea complexe asa cum a spus si Bianca toate ne mai pierdem rabdarea

alexuta mersi de cafea

poze

Mergi la inceput

Oana soon-soon, imi pare tare rau ca ati avut asa aventuri cu operatia aia nenorocita. Ufff. Tin pumnii maine cu casa.

Mihaielo, deci diferenta de 4 ani nu e buna. Io nu am sufocat-o si ea tot porcarii imi facea cand a mai crescut. S-a prins imediat de smecherie, ca ai mei ma certau daca dadeam in ea, asa ca imi facea tot felul de magarii si pe urma facea pe mimoza. Dar tot ii mai scapam si eu cate una .

Mergi la inceput

oana sanatate lui Andrew si bafta pt gasitul casei

poze

Mergi la inceput

tonnia anya este pe adresa comuna

poze

Mergi la inceput