Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nanadana, mersi pt incurajari, .

Am vazut si eu filmuletul cu Anya, e foarte dulcica cum danseaza si cum se da jos de pe masa, cu volanasele alea pe chilotei, iti vina s-o mananaci, nu alta.

Si pe Miruna scriitoarea, gospodina si sportiva, am admirat-o, ptiu, ptiu.

Sa-mi laud si eu comorezul, prinde curaj sa paseasca singurel si rade, e fericit cand reuseste sa faca cativa pasi, e tare dulce.
Iar printre obiectele casnice de care e indragostit mentionez pubela din bucatarie, care e inalta si din inox, o iubeste de nu mai poate, am crezut ca mor cand l-am vazut ca o pupa.

Intrebare: mai e vreun piticot/piticoata cu un singur dinte?

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Anto stai linistita, mai sunt copii fara dinti.Alexia inca nu are dintuci, cred ca-i singura!

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Carmi, faine poze.
Antonia, nici nu-mi imaginam ca imi recuperez banii de casa; dar casa oricum imi ramine, nu isi pierde valoarea, e alt gen de investitie.
Diana lui Mihnea.
Catush, lasa ca se repara masina, bine ca sinteti voi intregi.
marinela, uite o pentru destresare.
Gabi mama lui Martin Tudor, bine ai venit la noi! E simpatic piticotul.
Anto, bafta multa la examen.
Ruxandra, nu am scris de rau despre gradi; o sa zic mai incolo, la forumul despre gradinite, sa vada toata lumea.
Oana, pupici lui Andrew, si sanatate multa!

Deci sintem multe interesate de gradinita. Nu ma grabesc, vreau sa adun toate informatiile inainte. Cica 85% din gradinitele particulare nu au falimentat; deci tre' sa fim ghinioniste rau sa nu scoatem bani.

Mergi la inceput

Oana, nasol ca e asa greu dupa operatia lui Andrew, pupici, sanatate multa si insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Anto ce indragostit este Victor

Ioana cind scri la gradinite ,sa ne dai si noua linkul sa vedem ce bila ii dai

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Si pt ca vorbeam de rabdare...Milan a vrut sa manance la pranz mazarea BOB cu BOB....si singur! pai l-am filmat sa ii arat lui tati cand vine ce idei are fiul sau...plus de asta se uita la camera si spunea "tata papa"...lua un bob, se prefacea ca mi-l da mie apoi il baga el in gura!!!!

mai si pe mine a vrut sora-mea sa ma sufoce, tot cu o perna...si e tot cu 4 ani mai mare ca mine!!!

oana, ne bucuram ca mai avem vesti de la voi. Totusi de ce vomita laptele in fiecare seara? poate ai mai spus dar nu am retinut?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Victor pupa pubela?
Oana, sanatate multa lui Andrew si bafta cu casa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

o pupa, o linge, ceva pe acolo, cred ca din cauza ca e rece, fiind din inox, plus ca-si vede reflexia in ea. si o impingea priun toata bucataria, ne bloca usa de la intrare cu ea.
acus de cateva zile vad ca o mai lasa in pace, dar sapt trecuta m-a exasperat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Gabi, bine ai venit! Felicitari pentru primii pasi. Ai un nazdravan tare frumusel.

Tonnia si eu am avut insomnii la prima sarcina; adormeam uneori si la 6 dimineata, mai ales in ultimele luni. Tu cum te mai simti? Mai bine zis cum te descurci si cu Dinu? Nu te simti obosita? Hai ca te-am intrebat destule .

Ruxi, nu pare sa fie o problema daca secretia este clara, daca nu se trezeste cu ochisorii "lipiti", daca nu sunt rosii sau umflati. Oricum e de urmarit.

Oana, prin cate ati trecut cu Andrew. Sanatate multa.

Multumim pentru vorbele frumoase la adresa "dansatoarei".

Alina 6+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana lui Antoine, sigur.

Gradinitele astea sint ca si job-urile; pe unii ii deranjeaza ca sint platiti la negru, pe unii nu; etc. Pe mine ma enerveaza ca nu am un contract legal semnat cu gradinita, si daca miruna isi rupe o mina nu pot sa-i dau in judecata.

Mergi la inceput