Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata'!
Dana Lucia ce simpatic trebuie sa fi fost Alberto cand impartea dulciuri copiilor!
Nanadana pentru Antoin pt degetel
Catush cum se simte Briana?
Nasoala treaba cu accidentul, bine ca nu ati patit nimic!
Diana bine ca se simte mai bine Mihnea.
Carmi eu am tuns-o pe Alexia in somn ca altfel nu am avut cum.
Marinela te inteleg perfect, si eu imi mai pierd rabdarea cand Alexia nu vrea sa stea sa o sterg la fundulet, crede-ma uneori ma enervez asa de tare incat trebuie sa ies un pic din camera ca sa ma calmez. Nu vrea sa stea deloc si pleaca prin pat maurdara la funduc.
Eu am aplicat tactica asta cu mancarea de la inceput.
Acum a inceput si ea sa faca mofturi.Nu vrea mancare gatita de mine, decat piure de cartof cu ou, in rest numai borcanase.
Ege,mai aveti febra?

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Fetelor ce faceti?Nu beti o ?

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Buna tuturor sa va traiasca puii ,si eu sunt mamica de sept-oct,am mascut pe 22.09.2005 un baiatel-Martin-Tudor care acum este un nazdravan,si de 4 zile merge singur in picioare.Ne primiti si pe noi?
Va pun si 2 poze cu primii lui pasi aici si aici.
Multumesc mult.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

marinela, cred ca toate ne mai pierdem rabdarea din cand in cand...eu cand face figuri ii dau ignore in ideea ca daca ma enervez si eu chiar ca nu ne mai intelegem. Poate sa urle sa faca ce vrea, daca nu are un motiv serios, ii fac ce am de facut si apoi il linistesc! ma pregatesc oricum pentru vremuri mai rele...el deja se oftica cand scapa mingea din mana

casiana, am baut cafeaua, de la 6! dar multumim de invitatie...la cat de chiauna sunt nu mi-ar mai strica una.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata printeselor,

Sper ca ati petrecut un weekend placut.
Pe aici a fost f frig, chiar daca era soare din cand in cand.
Pe mine a inceput sa ma jeneze morcovul cu examenul de conducere, m-am programat pe 22 noiembrie si nu ma simt pregatita, mai ales cu manevrele, sunt cam stresata.

In rest, si piticul nostru e mucos si tuseste un pic, i-am dat aseara sirop de muguri de pin adus din Rom, voi folositi? Toata lumea mi l-a laudat ca e bun.
Deocamdata nu m-am panicat cu raceala lui Victor ca nu are febra si e bine dispus.

Multumim pt urarile de Sf Victor, Casiana, Cristina Cge, Alina, Jadi si Diana (sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da, scuze).
Le uram si noi celorlalti Victori si Victorii numai sanatate, fericire si bucurii, cu mentiune speciala pentru comorile Cristinei cge.
Nu mai stiu daca v-am spus, cand i-am ales numele lui Victor nu stiam ca are sfant, de aceea i-am pus si Andrei.

Gabriela, bine ai venit in grup, e foarte dulce baietelul tau. Vad ca mai ai si o fetita, sa-ti traiasca puiutii si sa fiti sanatosi cu totii.

Pupici la fete,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Bine ati venit Gabi!
BiuMil si eu sunt cheauna de somn,nu reusesc sa ma odihnesc deloc.Tot la 6 m-am trezit si eu.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Antoanela am facut si eu sirop din muguri de brad.O sa-i dau si eu Alexiei.
Tinem pumnii pt examenul din 22.

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Casiana, mersic de sustinere, .

Ioana, nu mai stiu nici eu de ce v-am pupat, a trecut aproape o sapt de atunci, batranetea, deh...cred ca pt felicitari adresate lui Victor.

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bine ai venit, Gabi!E frumos foc baiatul tau!

De la 4 sunt treaza, m-au lovit insomniile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Bine ai venit gabi! sa ne scrii cat mai multe despre puiul tau si despre tine! felicitari pentru primii pasi!

Tonnia, adica te-ai trezit de bune voie si nesilita de nimeni???!!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput