Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Diana, sanatate multa lui Mihnea, sa se faca repede bine!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Of, Catush, bine ca n-ati patit nimic!
Fierul se indreapta.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

miflore, ti-a pregatit sotul un DVD cu 5 Baby E...din pacate mai am doua dar sunt pe CD-uri originale si nu pot fi copiate pe CD, nu stiu insa daca merg copiate pe calcu, nu am incercat...pentru mine e ok ora de care zici tu, cu o mica rugaminte: maine, cum sunt singura acasa, daca doarme Milan la ora aia sa urci tu la noi...

cu gradi...hmmm, e groasa treaba...eu nu stiu nici un nebun care sa imi dea un credit de 150.000 -200.000 €, sau cat naiba o mai fi o casutza cu curte, in zona cat de cat buna bla bla...dar sunt sigura ca sunt si alte optiuni, asa ca sunt deschisa la discutii!

am fost la aniversarea unchiului de 73 de ani....hmmm am venit mai obosita decat de la petrecerea cu copii de ieri...atatea rude, care mai de care mai ahtiate dupa copii m-au stresat groaznic! data viitoare Milan cred ca se aliaza cu tati si ma trimit singura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Multumim de aprecieri!
Ma bate gandul sa tund copilul...lumea zice ca-s sonata, ca e iarna. Voi cum ati convins copiii sa stea la tuns?
Pupici

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Bianca, multumesc multttttttttttt!!!
Vin maine sa-l iau ; te sun eu inainte cu vreo juma de ora.
Cu gradi, asa e...pe noi nu ne sponsorizeaza nimeni pentru o cauza nobila?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Carmi, eu nu am ce tunde!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ok Miflore, te asteptam...

carmi, noi i-am tuns lui Milan doar bretonul ca ii venea in ochi, dar nu l-am convins sa stea! cand am vazut ca deja incepusem si el nu vroia sa stea linistit, nu am mai avut ce face si i-am suportat cateva minute urletele...oricum a facut niste ochi maari cand s-a vazut in oglinda cu noul look!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Voi veni negresit!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna seara lumeeeeee.
Sunt in urma rau cu ce mai faceti voi,dar tot am vazut niste pozici faine cu fabiano, caruia ii sta superok cu freza asta,lasa mami ca este vreme si de tuns,uite ce frumusel e..Iar de Miruna ce sa zic, ma omoara ochii ei si figura serioasa pe care o adopta in fata foii de hartie.
L-am vazut si pe Stefan, Vero, sa-ti traiasca.Am impresia ca e la fel de nazdravan ca akl meu, are el o figura de poznas care mi-e cunoscuta.
Bafta fetelor cu planul maret de a va deschide gradi, sa fie intr-un ceas bun, eu sper sa ma obisnuiesc cu garderiile canadiene.
Despre noi, cred ca ne iese un canin, jos in dreapta, ca e cu limbuta tot timpul in locul respectiv si saliveaza muuuult, mai mult ca niciodata.De mancat mananca super prost, nu ajunge nici la 100 g de mancare solida,dar bea cam 6oo ml lapte, apa putina, vreo 50ml la zi.O sa incerc sa adopt regula:"nu mananci,treaba ta, vei manca can iti va fi foame",dar asta imi da mie programul peste cap, devin haotica in toate....Da Doamne sa fie dintele.Imi pare rau ca de cateva zile l-am cam bruscat,i-am dat si cateva peste manuta, imi pierd rabdarea cand il vad ca ia doua linguri si apoi arunca cu mancarea peste tot, isi baga mana in gura, scotoceste si scoate ce nu-i convine si apoi arunca.L-am facut sa planga de cateva ori si stiu ca nu e bine.Vreau sa am rabdare, sa fiu calma,dar cand incep sa-l hranesc, ii vorbesc frumos, il alint, ii cant si apoi uit ca pot fi si calma si explodez.E rau ca nu prea am cu cine sa-l las sa imi revin si trebuie sa stau langa el si sa ma calmez in tensiune.Ati ajuns sa va enervati in halul asta?Ieri, era sa-si traga pe el o lampa uriasa, patrata, care se pune in beciuri.Are vreo 3okg pe putin ,am incremenit.Si ii spusesem ca acolo nu are voie dupa ce l-am vazut ca ii cam da tarcoale.Sunt intr-un stres continuu si simt ca ma lasa puterile..va las, sa ma duc sa dorm ca iar ma asteapta o saptamana.........

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor si ege are febra 39.2.stare generala bunicica,fara pofta de mancare.i-am dat 2.5 ml nurofen.acum o pazesc sa vad daca transpira...
multa sanatate bb bolnaviori!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput