Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 16
dana_lucia spune:

si de la noi azi!In primul rind,multa sanatate copilasilor bolnaviori,tinem pumnii sa va faceti cit mai repede bine!
Ne-am delectat okii uitindu-ne la pozici superbe cu Nuka, Stefan Peter, Miruna, Fabiano si inca mai vizionam asa ca vom reveni cu pareri pe acest topic!
Ce idee buna cu gradinita, va tin pumnii si daca credeti ca v-as putea ajuta cu ceva la capitolul idei sau financial planning, nu ezitati sa ma intrebati, OK? ![]()
Am citit ca ati intrebat despre cita apa beau copilasii pe zi, Alberto bea si apa dar si suc, apa cam 100-200 ml (depinzind si de meniul avut) si cam tot atit suc (sucul care il bea e de la Nutrilon). Nazdravanul e in aceiasi verva, activ si fara nici un fel de problema in continuare. Aseara aici a fost "Sf.Martin" si copiii au venit cu cintece (e o traditie locala, Sf. Martin fiind ocrotitorul regiunii) iar Alberto a intimpinat copiii cu mare drag si le-a oferit dulciuri nu inainte de a se autoservi.....a fost foarte haios mai ales ca a incercat sa imite si el cum cintau copiii....distrindu-ne ca de obicei!
Va dorim o duminica cit mai palcuta si toate cele bune,
Dana Lucia si
Alberto
nanadana spune:
Buna dimineata la fete
gata fetelor au inceput nebunelile si_a prins antoine degetele in usa
Hildi sa va fie de bine petrecerea ,tare scumpic Stef 
Diana sanatate lui Mihnea 
Ioana draguta Miruna
si gasesc ca iti seamna tare mult
,cit despre matura nu stiu dar toti copii sint atrasi de ea
Antoine primul lucru cind vine din camera se duce direct la matura o ia si incepe sa se plimbe prin toata casa cu ea si este asa de madru ![]()
Carmi dulce tare
chiar si cind este suparat
sanatate la bebei bolnaviori
cit despre kg puse eu nu mai vorbesc ,eu am dat si am luat inapoi ,asa ca .........
poze
kristinutza spune:
of, diana, sanatate multa lui mihnea si toti piticotilor bolnaviori, ca vad ca sunt multicei... ![]()
ioana, discutiile cu gradinita nu au ajuns nicaieri. dar cred ca daca ne hotaram 2-3, facem ceva-ceva. fiecare cu ce poate. eu, de ex, sunt intr-un pom absolut cu banii, asa ca nu-mi mai pun problema de investitie. 
veronica, ce masa mare ai pregatit!
felicitari pt petrecere. si radu are un calut identic.
suuuper pozele cu miruna!!! 
pana aici am ajuns cu cititul. va parasesc. pt moment!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Anya20 spune:
Carmi, ce dulci sunt amandoi. Cred ca Fabiano se facea doar ca plange, caci asa o domnisoara trebuie putin impresionata ![]()
Alina
6+, mamica d-rei Anya (1 an)
kristinutza spune:
vreau sa multumesc public lui miflore, care a dat o mana de ajutor mamicii de triplete din spitalul polizu

.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
catush spune:
Fetelor 
si pt bbeii bolnaviori ca noi....
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu viroza asta nenortocita
....
Muci avem la greu...febra revine daca nu-i dau antitermic,si azi ar trebiu sa terminam antibioticul...,dr e plecata si uite asa 

si sarbatoritilor din ultimele zile,in primul rand sa fie SANATOSI caci toate celelalte vin de la sine
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
miflore spune:
Buna zanelor!
Am reusit si-am citit tot.![]()
Bianca, multumesc mult mult mult de tot!
Le vreau pe toate baby-urile, eu n-am nimic; si ne-ntalnim cand poti tu! Mie mi-ar fi bine in fiecare zi pe la 4 si ceva, direct de la servici, eu pot trece prin Crangasi in drum spre casa. Oooo, de-abia astept sa vad reactia Anei!
Merci inca o data!
Ioana, daca le vrei si tu, vorbim si ne-ntalnim!
Ruxandra, pe tine te-astept in meletauri!
Sanatate multa puiutilor bolnaviori c-am vazut ca sunt ceva!
Sa va faceti repede bine!
Si eu m-as baga la gradi, eu am vrut de mai demult dar n-am facut nimic. Hai ca poate ne mobilizam!
Mai naspa e cu locatia ca investitia e f. mare. Vorbim pe mess?

In alta ordine de idei, Codruta, tu ai fost in Tunisia? Ca parca asa mi-amintesc.
Ma bate un gand de iarna.![]()
Vorbim pe mess?

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Nanadana,
pentru Antoine care face curatenie! Ferice de Ana!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Diana30 spune:
Buna amiaza si pofta mare!
Va multumesc de sprijin,n-a mai facut febra,sper ca drumul spre bine sa fie fara statii sau intoarceri.
Anya-i dansatoare de dansatoare,s-o manance Diana pe ea.
Am vazut poze cu Stefanut,ii urez inca o data sa creasca mare,sa fie sanatos si norocos.
Tanti mama lui Miruna,ai o fata bestiala.Pe langa ca-i frumoasa ,ii si fortoasa(poza cu gantera mi-a placut cel mai mult),ii si scriicioasa si maturacioasa.
Carmi,zambaretu tau iti seamana leit,mi-am dat seama uitandu-ma la poza in care sunteti voi doi in tandreturi.Da leit,leit.
Carmen,Kid,Jadi,Catush,sper ca s-au facut bine puii vostri sau macar sunt pe drumul cel bun.Va pupa colega voastra de suferinta
catush spune:
Si colac peste pupaza.....
ieri cand ne duceam si noi la cumparaturi ne-a lovit un "nene"
frontal la iesirea din parcare,venea pe sensul nostru de mers si se uita in stanga dupa loc de parcare, acum "silver" al meu e varza....
Si cat avem de umblat,numai la politie ieri a stat sotul 4 ore....,plus ca masina nu mai functioneaza si a trebuit sa fie remotcata......
Stiti cue vorba aia "La oamenii saraci nici boii nu trag"![]()
![]()
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos