Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 15
Hildegard spune:
buna seara,
intru repede sa va zic ca petrecerea a iesit super. A fost numai in familie.
poze vedeti aici.
stef a primit si cadouri si bani.
noi i-am luat un calut.
a fost cuminte. muci din fericire nu mai avem si iaca asa acus il insor pe blondinu cu ochi fermecatori
.
tortul a fost cu fructe muuulteee.super bun.
daca mai vreti sa stit despre party intrebati.
nu-mi vine sa cred ca a trecut 1 an......moama, parca as mai face unul![]()
gata merg la nani ca sunt obosita rau de tot.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05
Anya20 spune:
Vero, frumoase pozele. Cred ca v-ati distrat foarte frumos. Ai grija ce-ti doresti, ca circula un aer "de insarcinare" pe-aici.
Daca-ti vine vreo idee te asteptam.
M-as baga si eu in afacerea cu gradinita. Particip si eu cu 2 copii personali si cu bruma de cunostinte. Si cu mult suflet, desigur.![]()
Alina
6+, mamica d-rei Anya (1 an)
Ioana75 spune:
Uitati aici cum scrie Miruna, aici cum ii sta cu cornitze, aici cum cara gantera de 5 kg si aici cum invata sa faca menajul
.
Anya20 spune:
Ioana, e o scumpa Miruna. Pare mai matura decat varsta ei, o adevarata domnisoara. Poza cu cornitze imi place cel mai mult.
Alina
6+, mamica d-rei Anya (1 an)
Ioana75 spune:
Dr Alina, multumesc si de uitat la poze, si de inscrierea pe lista
. Nu numai ca pare matura Miruna, dar chiar este
. Stai sa ma lamuresc cum e treaba cu afacerea, si te anunt - momentan am gasit doar articole cu cit de rentabil e, ca iti scoti banii in 2 ani.
Veronica, m-am uitat la poze, frumoase. Si ce tort
.
Carmi spune:
Hihi, ce fata brava e Miruna, basca scriitoare si sportiva
.
Vazut si pe d-ra Anya, ce scumpa !
Si pentru ca mi-ati facut pofta de poze, iaca, avem o voluntara pt. mersul biped, cam obraznica, de-mi dau lacrimile. Bine c-am scapat !
Alte foto aici. Pupici.
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Tonnia spune:
Ioana, daca te apuci de cumparat case, nu mai recuperezi in 2 ani! Parerea mea e ca iti trebuie un "finantator" sa vina cu locatia care trebuie sa fie o vila, sa aiba curte, ca altfel nu poti sa pui preturi mari. Foarte frumoasa Miruna, si mie imi pare mai mare!
Despre Kg, si eu tot ca Anya, am pus 11 data trecuta, de la 55 la 66, am dat 12 in primele 3 saptamani. Acum, sa vedem, mananc mai multe dulciuri.
alexuta2005 spune:
Diana, multumesc de urari . Cum se mai simte Mihnea?
Ioana buna treaba cu afacerea asta.
Karmenutza , Catalina stie sa danseze pe muzica lenta?Oau!Trebuie sa fie tare simpatica!
Jadi cum se simte Vladut?
Anya eu nu stiu ce am caci dupa ce am nascut nu mai pot sa mananc mai nimic.Partea rea la mine e ca rezerva de calciu si magneziu e la cota de avarie caci nu mai scap de nicte crampe musculare, la fel ca in timpul sarcinii.Felicitari Anyei pentru progrese!
Hilde am admirat si eu pozele, foarte frumoase!
Am vazut si pe Miruna, ce haioasa e cu cornite!
Carmi am vazut si eu pozele.Mie imi place ultima poza cu Fabiano zambaretul!
Casiana si Alexia
codruta_grg spune:
Ioana, nu vroiam legea "mota-mo", deci oricum m-ai lamurit
. De unde ai creioanele alea? Sunt cerate? Ca si Petra are dar nu prea scrie pe hartie normala si asa i-am luat creioane normale, dar parca sunt prea periculoase.
Petra bea apa cand cum, uneori numai 50 ml/ alteori si 200 ml/zi. Cred ca depinde de ce mananca.
Diana, sanatate la puiut. Mai am o prietena cu bebe deodata cu Petra internat, dar el a facut ceva bronho-pneomonie...brrrr.
Hildi, nu-mi functioneaza messengerul asa ca iti scriu aici. Acuma vizionez pozele si vad ca a fost minunat. Felicitari! [ppup] (astept detalii oricum
)
Carmi , deci din astea face bebe Fabiano...
-
de la noi pentru voi..
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi