LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ia uitati ce am gasit rasfoind iar dupa pozele Anutzacheului in spate:
scris de IONIKKA

quote:
Buna fetelor!

In perioada asta se implineste un an de cand petreceam zi de zi pe forum...doar citind si tragand cu ochiul la voi...Vremea de afara, muzica pe care o ascult ma fac foarte melancolica si imi aminteste de voi "prietenele mele" carora m/am adresat o singura data (fara succes) si alaturi de care am trait emotiile nasterilor lor, si emotiile cu care au primit ingerasii lor in familie.

Acum cand ma uit ce frumosi sunt copii nostri si cata bucurie ne aduc nici nu imi vine sa cred ca a trecut un an.
Va spun foarte sincer ca au fost luni foarte multe cand nici macar nu am intrat pe DC, asta pentru ca eu si cu Aron am fost singurei tot timpul, ma rog...aproape tot ca il avem si pe tati cu noi...dupa 6 seara...

Noi suntem foarte bine. Avem in 20 11 luni!

suntem tareeeeeee prapaditi!

Noki Lara, Ripley, Joy, Madau...aveti niste copii superbi. Doamne! Toti sunt frumosi...
Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei! Noi sa fim sanatosi sa le oferim ce se poate mai bun!

De acum trebuie si noi sa ne pregatim de prima zi de nastere, si de....CRACIUN! Craciunul care pentru noi va fi intotdeauna magic pentru ca de ajun eram acasa cu cel mai frumos cadou...
Am vazut pe la voi niste party/uri, torturi, copilasi...superbi(/e). Si ne sunt de mare inspiratie! Pupici

Doamne, chiar ma apuca damblaua!

Ok, hai ca mai povestim!

Gasiti aici poze cu noi...sa ne cunoasteti mai bine!

Va pupam cu drag

Ionikka si Aron

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aron.cristian/my_photos

ultimul album e cel mai interesant

Ionikka, ai o frumusetze de baiat. Si cat de expresiv e...super, ce mai! Intra mai des si mai povesteste-ne de voi! Mai baga 3 mesaje si scapi de moderare!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am sosit de la analize.....si sunt OK, nici picior de bazdaganie. Multumesc fetelor ptr pumni (cei stransi bineinteles)

Ripley stiu ca nu e taman Ok cu culcatul la ora 24, dar nu e chip sa adoarma mai devreme. Am incercat sa o tin treaza dupa masa de la ora 16 (ea de obicei mai baga un somnic pe la 19 pana la 20,), si tot la 24 s-a culcat.

Catutza vad ca mai avem o pasare de noapte in grup...pupici Biencutei

Ela ti-am spus si pe mess, noi de la scutecele Happy ne-am umplut de bubite

Ca veni vb de CIC, la noi a venit postasul azi doar cu alocatia, cica banii de CIC au fost trimisi dar n-au ajuns la Posta, s-au ratacit pe undeva..sper sa-i gaseasca pana maine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Ionikka multumesc ptr aprecieri, si tu ai un baietel frumusel foc. Mai ales poza asta mi se pare foarte expresiva.

pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MELKU eu i-am mai facut piticului cateodata un mic de mic dejun.
se intampla sa pleca cristi la servici si sa-si puna pachet si cu toate intinse pe masa sa-i dau si lui una alta si sa si pape.
asa i-am dat sunculita de aia.

RIPLEY credeam ca-i dai sunculita de asta normala, din comert.
tocmai de asta am intrebat ca eu inca nu vreau sa-i dau, s-a intamplat sa fie pe masa (am zis mai sus cand isi facea cristi pachet) si sa-i pun pelimba si el chiar sa manance.
eu voi incerca sa ma feresc de astea pana hat hat mai incolo.

programul nostru ( al lui vladu de fapt) este cam asa:
- 6.30-7.00 trezirea
- 8.30-9.00 bibe si nani (cam 170-200 ml)
- 10.30-11.00 trezire, joaca...(sau maraiala, depinde)
- 11.30-12.30 papa, apoi iesire afara, pana in jur de 15.00
- 15.00-15.30 ori ne prinde afara si bagam bibe si nani ori in casa si daca a mancat bine la pranz doar bea restul de suculet de fructe si nani
- 15.30-17.30 nani...
- 18.00-18.30 papa...
- 20.30-21.30 baita, bibe si nani
nbu am scris ce papa inafara de bibe ca nu-i dau acelasi lucru ci inventez pe loc cate ceva, numai sa manance.

ionikka mai aveti si voi putin pana la 1 anisor.
de ce nu ai mai intrat sa ne spuneti ce faceti?
sper ca de acum nu ne ocolesti si macar din cand in cand mai bagi cate un post cu vesti.
vazut pozele, superb baiat.
si mi-au placut la nebunie ultimele poze din ultimul album.
la botez zici ca era fetita, asa frumos era in albul ala stralucitor(hai ca vb ca la reclame)
va pup si pe ARON plimbaret si sa ne aauzim cu bine.

RIPLEY[/red] interesant de cereale in bibe seara. eu ii pun cam 1-1/2masura ca altfel se treseste la 2.5 ore
de fa[t de 2 nopti are iara 2 treziri pe noapte, prima la 3.5-4 ore de la culcare...si nu merge fara lapte!!!! am incercat sa-i dau apa, ceai, nicio sansa, pana nu bea 200 ml lapte nu adoarme.

am varsat biscuitii pe jos asta asa, ca sa scot iara aspiratoru'

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Madau- yuuuuupi pentru good news! Ti i-am strans si io ..pumnii, dar in gand!

Aha, deci nu sunt singura ne-platita. Of, inseamna ca mai ai putintel de asteptat din punctul meu de vedere, Anda77. Care apropo, alooooooo, pe unde umblii??? Bahamas, Honolulu?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Noki mersi ptr pumni
Chiar don'soara Anda pe unde o umbla?????

Tocmai a fost tati pe acasa, mi-a adus pozele Mirunicii, in sfarsit dupa aproape 1 an avem si noi ce pune in album. Sunt 172 poze, asa ca am ce face zilele astea. Plus ca trebuie sa fac lista care, ce poze vrea, bunicii, matusicile, etc.

Si am mai primit o veste, tati azi se duce sa joace fotbal, deci suntem singurele pana la 22.30-23. Sper sa fie cuminte maimutza, ca altfel, ma gaseste spanzurata de limba. Glumesc desigur

Gata ca s-a trezit inamica, fug la pregatit papa

pozici la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

asheeea, am terminat treaba, am terminat si corespondenta DC unde eram in intarziere, am trimis si pe mail si pe pm raspunsuri, ia sa vaz ce-ati facut in ultimele 2 zile, ma duc sa citesc.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ina aparatoarea am luat-o cu leaganul de la buburuza.com. E Bebeconfort. Acum, la ce magazine smecherite aveti voi acolo, e imposibil sa nu gasesti ceva asemenator.
Ela noi am folosit Happy si nu am avut probleme. Sunt ok.
Madau chiar ca se culca tarziu Mirunica. II place viata de noapte
Bafta cu analizele.
Ripley eu ii dau bibe de 250 ml cu 2-3 masuri de cereale. SE satura iar mai nou nu mai vrea decat 150 Asta e, isi revin ea.
Camelia bafta si tie la doctor!

Tineti-i pumnii si lui Doru, la 7 si-a facut programare la Medsana sa vada ce e cu bila

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Brado, iacata galerie: Tinem pumnii si sa fii cuminte, sa nu fugi de la doctor!

Ando- taman intrebam de tine.

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki dar de ce te plangi tu de Sarah, cat mananca ea? Daca sunt macar 150 grame tot e bine.
ionikka bine ai revenit!
Madau acum vad ca te-ai intors: bravo, ai scapat!

Si acum intrebarea zilei: Credeti ca imi mai da cineva alocatia Ilincai pe primele 6 luni?
Ca a venit la posta mai demult, nu am ridicat-o, mi-au zis sa fac cerere la nu-stiu ce oficiu etc. Asta se intampla in vara, am avut alte probleme. Care e parerea voastra, am pierdut banii?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput