LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ce-am vazut pana acum: dordia, e cool stafan in poza cu mana la frunte, zici ca sigur are 40 de ani, 5 copii de hranit, 2 ipoteci, o nevasta fitzoasa si inca alte 20 de griji pe cap:))
bine ca pozele lui ripley am apucat sa le vad pe messenger:)) ca nu mai pup[am nimic, vad ca acum nu mai sunt accesibile

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

maaama, ce poze frumoase are ionika cu al ei aron! superbe! treb'e sa fac si io pozele mai artistice, ca zici ca sunt pe picior de plecare mereu cand dau click la aparatul ala

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

ia uitati ce motz are Stefan al meu! Si inca persista ca nu poate sa si-l scoata ca l-am strans taaare!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

felicia tin pumnii stransi si pt Doru ca pt. Madau a dat rezultate buuune! Sanatate muuulta cuscrului!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feli- io nu ma plang CAT mannca, pentru ca in general mananca cate ceva. rar de tot papa infim, dar o las si papa mai bine la masa urmatoare.

Io ma plang ereu de MODUL IN CARE MANANCA: extrem de greu, cu fitze maxime, nu deschide gura, numai cu jucarii in jur sau si mai bine orice fel de obiect care ii poate atrage atentia, iar mai nou trebuie sa o apas lateral pe obraji ca sa-i pot baga in gura linguritza. Ceea ce e este extrem de enervant si risipitor de timp pretios.

Io cred ca ti se dau banii, da un telefon si iti explica mai bine ai de acolo ce trebuie sa scrii in cerere si orarul de depunere si unde exact depui. Daca nu ai numerele de telefon, imi zici si ti le dau.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Ripley la noi daca scoatem cerealele nu mai doarme asa bine si prefer cerealele decat painica cu ceva. Asta e! stefan arata chiar suuuperok. la 11 luni avea 11.300 kg si 80 cm. Nu e gras deloc si inca nu a luat-o in picioare de puturos ca asa se tine de pereti..de ce apuca si merge fara pb.

Multumim tuturor pt aprecierile la adresa noastra si dam cate o mamicilor dulci!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki mama, ce rabdare trebuie sa ai la masa Pai cat dureaza, o ora?
NUmerele de telefon nu le am, dar pot face rost d eele de pe net. Insa daca le ai tu ar fi mult mai usor. Daca vrei trimite-mi un pm.

Ultima isprava a mea: m-am oparit superficial la mana dreapta cand am facut azi piureul. De la farmacie mi s-a recomandat Oximed. E ok, dar sprayul are tetraciclina si hidrocortizon, ce ma fac, daca ating mainile lui chiti, apoi ea baga mana in gura.... N-o mai ating, nu? Of! Sper sa treaca repede. Iar la mana stanga m-am taiat (tot usor). Noroc, ca nu am decat 2 maini

Despre mers in picioare - mama, ce frumos e cand te trezesti cu copilul langa tine cand speli vasele, imi vine s-o mananc.
Ieri cand m-am trezit (v-am zis ca am dormit dupa-amiaza) era langa patul meu, nu vedeam decat un caputz

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Schimb scutecul!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

ce-am mai ras la filmuleytele lui madau...cam dezordine, madam, la tine in sertare! dar ajutorul de curatenie pilise ceva inainte, un spritz? ca se cam balanganea... vai, ce haioasa e!

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Of, sunt de belea. Traiam cu bucurie la gandul ca ies afara, cand colo, ma duc in bucatarie si in timp ce infulec o felie cu smantana imi arunc privirea pe geam si ce vad: PLOAIE!!!!E clar, azi putezim in casa.

Feli- fff bun pentru arsuri e si Bioxiteracorul si natural de tot - a functionat super la mama cera avut ditai arsura de nu stiu catelea grad - miere peste arsura! Vindecare rapida!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput