LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 28
ela27oana spune:
buna si de la noi,
bad ca vb de programul bb-ilor
hai sa vi-l zis si pe a-l nostru
8.30-trezirea (de cateva zile se trez la 7.30
)
papat laptic 200 ml imediat ac se trez cu o foame rea de tot
10.30-100-120 suc de fructe si apoi nani pana la 12
12.30 fructe cu branza
15.30-16 lapte 200 ml
16-19 nani
19.30 legume
22.oo lapte 200 si nani
exceptie aseara cand era rupta de somn si brusc era fresh,si a cantat si jucat pana la 23.30
Ela si Oana-Daria
Noki_Lara spune:
Vecinico- dupa cum constatzi socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea...tot de acasa, asa ca NU am mai iesit afara cu Titi. O culc in casa in jur de 17, papam iaurtul si vin afara.
La noi nu poate fi vorba de mic-dejun, ca la ora la care ii dau io laptele nu se scoala de tot, ci se culca la loc pana pe la 9.30-10. Lucru care mie imi convine de minune!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ela27oana spune:
o sa ziceti ac e tarziu pt legume dar am 2 motive :unul ca nu manaca iaurt,smantana apoi la 16 acnd ar treb s apape leg iie ste asa de somn incat adoarme la bibe,am incercat sa-i schimb progr dar nu am reusit decat sa fie maraita si sa nu mai vrea sa manancede cand a fost bolnava nu mai vrea deloc legumele mai incercam azi poate am succes
am si eu o intrebare FOLOSESTE CINEVA SCUTECE HAPPY>????DACA DA CUM SUNT CA MA O SUPER OFERTA DAR NU STIU DACA SA IAU SA U NU
Ela si Oana-Daria
dordia2000 spune:
si eu ii mai dau dupa lapte cate o felie de almete sau cascaval dar numai atunci cand se duce la Masa din Bucatarie si urla Papa,Papi!!! Atunci e clar ca ii e foooame. Nu ca daca i-as da fara sa urle nu ar manca dar...nu vreau sa il umflu fara rost.
Melku nu i-am luat si motzul ca Nasa noastra e la Brasov(acolo locuieste si e sor'mea mai mare) si ne-am gandit ca il vom lua de srbatori ca poate ne ducem la munte sau poate vin ei in Buc. Oricum de sarbatori va fi iar ziua lui ca e si Stefan si cristian si...avem suficiente motive de sarbatoare!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Ela- le-am incercat io la Baby Exposi sunt o porcarie din punctul meu de vedere. A iesit kk urat de tot prin toate partile!
Mai am o intrebare pentru cine stie: cum e preferabil de facut: pasaport in care sa trec si plodul sau pasaport simplu separat pentru Sarah? Ca trebuie sa mi-l schimb dar nu sunt in bani...asa ca as vrea sa stiu varianta mai ieftina. Daca este vreuna.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Morgano spune:
Nokiutza, nu te-am uitat, forma de la care e cumparata se numeste Maros Bike, e in Marasti, pretul cam 150 RON, nu am gasit pe net nimic similar.
Ela, eu ti-am zis ca Happy nu mi-au placut absolut deloc (din cauza elasticului inexistent in jurul coapselor), si s-au mai plans de ele fetele.
Si eu m-am gandit la mic dejun, dar nu stiu ce sa-i dau.... sa evit painica, ca ea papa 1 felie la pranz cu supica, 1 seara.... si mi se pare cum multa deja. Ma rog miezul de painica, ca lungime si latime cat un pachet de tigari, si evident subtire :)
Dordia, eu zic ac decat 5 masuri de cereale care sunt totusi concentrate si produc celule grasoase de care nu mai scapa veci, mai bine o painica cu ceva. Parerea mea
La noi cerealele se baga in iaurt, 2 masuri la 11 dimineata. Nu mai tin teoria mea cu cerealele in bibe care ingreuneaza digestia nocturna si deci si somnul copilului, o stiti toate si multe ati fost de acord cu ea.
Tot Dordia: super-pozele voastre, acum am apucat sa le vad si eu. Ce flacau mare si dulce s-a facut ex-ginerica.
Ina a intrebat de faza cu tavita: la noi in Ardeal nu se practica nici turta, nici mot, nici tavita. Asa ca nu am facut nimic din toate astea. Preferintele Anei pt carticele sunt evidente, asa ca sunt sigura ca asta ar fi ales :))
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
ela27oana spune:
NOKI parca tu ma intrebai de bani,da banii de indemnizatie au fost dusi la of postale inca de joi ,de pe data de 9,mi-a zis sotul.Nu stiu de ce nici al mine nu au venit,a venit alocatia miercuri si postasul mi-a zis ca vin luni,ca nu au venit,si i-am zis ca stiu sigur ca au venit,el zice:da asa ete dar eu treb sa-mi iau 2 libere si ii aduc luni,dar iata ca a trcut si ziua de azi si nu au venit.POSTA romana..........mai practica chestii de genul duc banii inbanca si isi ia dobanda la ei9ca sa va faceti o idee numai azi in buc au fost livrati la posta 500 miliarde lei)
Ela si Oana-Daria
Noki_Lara spune:
Woooow, super pret si super afacere ai facut, Ripley, cu tricicleta. S-o amortizeze sanatoasa si plimbacioasa!
Poate ii zic si cumnatei mele sa-mi cumpere, ca ea ne-a dat banii pentru tricicleta, desi vroia sa i-o cumpere direct, cand a venit din Cluj pentru petrecere, dar io i-am zis un "stai draga linistita, nu are rost sa cari de acolo asa ceva, ca doar e plin Bucurestiul de ele". Si cand sa caut...ce sa gasesc...

EDITEZ: Ela- saru mana de raspuns..eram sigura ca s-au livrat. Culmea e ca i am fost chiar la posta. Magariii!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
Morgano spune:
Noki, e cadoul nasilor ![]()
O poate cumpara din Cluj si trimite cu un curierat rapid, se dezasambleaza pana la ultima pedala (eu uram alea din piata de se duc cu maner dar asta nu seamana deloc si se vede ca-i de calitate), e fte usurica, asa ca nu poate costa mult.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
ela27oana spune:
diana si ripley- super poze si super copii,sa va traiasca si s ava bucurati de ei
ripley-tortul e facut de tine sau e cumparat????ca tare frumos mai e
eu nu ma stresezcu tortul ca il cuparat mama asa ca sa ia ce ii place ei
Ela si Oana-Daria