Bucurii de sept - oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

referitor la cond de pastrare am gasit eu ceva, tot pe dc. e ceea ce a gasit o fata pe un site australian! asa sa fie?

"Treaba statea cam asha :ideal e sa le pastrezi intre 2-8 grade (asha, tin 3 ani). Interzis e sa le congelezi (potzi sa le arunci). Dup-aia, intre 22-25 de grade pot fi tzinute 4-6 luni, cea mai putzin stabila fiind componenta pertussis, care ar rezista doar 2 saptamani la temperatura asta (deci asta ar putea deveni ineficace, in nici un caz toxica). Pana si la 35-37 de grade vaccinurile ar putea fi stabile, insa doar pt. cateva saptamani. Componentele DT ishi pastreaza stabilitatea chiar si la 45 de grade, insa pt. celelalte componente nu se cunoaste daca rezista sau nu."

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Am intrat cu inima indoita pe acest topic in care ar fi trebuit sa scriu si eu acum cu fetita mea in brate. Din pacate, soarta cruda a facut ca ea sa nu mai fie printre noi.
Nici n-am indraznit sa sper, in schimb, ca iubita mea fetita, Alexandra Sonia, va mai fi trecuta in listuta de bucurii de sept-oct 2006! Mi s-a luminat sufletul cand i-am vazut numele alaturi de numele celorlalti copilasi. Va multumesc din suflet ca nu ati uitat-o pe fetita mea si ati trecut-o si pe ea in lista. Va multumesc foarte, foarte frumos!
Va si va doresc sa fiti fericite si sa va bucurati de minunile voastre de copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Chantal, nu doar ca am trecut-o pe fetita ta pe listuta, dar ne rugam pentru sufletelul ei si pentru voi, parintii, sa dea Dumnezeu multa putere!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa a venit pe lume Maria

Mergi la inceput

Ralu, Alexia e SUPERBA, intr-adevar ca o printesa cu bentita aia. Maria ii transmite un pupic dulce!

www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa a venit pe lume Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

Chantal dumnezeu sa-i odihneasca sufletelul in pace, iar voua parintilor putere sa treceti peste acest moment dificil.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DiaB
[
A auzit careva ca daca mama bea ceai de chimen si anason ii mai trec copilului colicii? Pediatra mea mi-a zis sa beau si eu ceai. De azi trec si eu pe ceaiuri, sa vedem daca da vreun rezultat.
Mi-e tare mila de ea cand o vad cum se stramba si se face grena la fatza, si asta doar sa dea un amarat de partz si apoi iar incepe...

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

eu am citit asta la parintii intreaba si cum Matei nu a vrut sa bea ceaiul de colici ce i l-am cumparat am inceput sa-l beau eu.de asta nu o fi avut fiu-miu colici??!!

poze matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb ralukutza

priviti o printesa

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!

raluca, micuta ta este o dulcica mica.sa va traiasca!o pupam!

pe matei iar l-au apucat crizele de plans ca aseara.bine ca macar a dormit azi vreo 3 ore cu mine in pat si m-am odihnit ca omul.acum il arunc la baita si poate se calmeaza.

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Chantal..niciodata nu va fi stearsa de pe aceasta lista, micuta ta ingeras. Ne rugam sa iti trimita cat mai curand un alt ingeras care sa fie alaturi de tine toata viata.
Raluca...n-as risca cu vaccinul. Roaga farmacia sa-ti dea niste doze din acelea care merg la lada frigorifica..pt. ca asa se livreaza in farmacii, de catre depozite, vaccinurile. La 4 luni trebuie Penta. Iti dau si PM imediat ce ma mai eliberez...lasa-ma sa ma aranjez un pic cu noile achizitii ca mor de nerabdare sa le asez.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Ralu, mie mi se pare ca Alexia seamana cu amandoi, dar cred ca va face ochii verzi, ca ai tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by Chantal

Am intrat cu inima indoita pe acest topic in care ar fi trebuit sa scriu si eu acum cu fetita mea in brate. Din pacate, soarta cruda a facut ca ea sa nu mai fie printre noi.
Nici n-am indraznit sa sper, in schimb, ca iubita mea fetita, Alexandra Sonia, va mai fi trecuta in listuta de bucurii de sept-oct 2006! Mi s-a luminat sufletul cand i-am vazut numele alaturi de numele celorlalti copilasi. Va multumesc din suflet ca nu ati uitat-o pe fetita mea si ati trecut-o si pe ea in lista. Va multumesc foarte, foarte frumos!
Va si va doresc sa fiti fericite si sa va bucurati de minunile voastre de copilasi!

Chantal, Dumnezeu iti va darui puiutul mult asteptat. La mine s-a intamplat dupa 2 ani.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput