Bucurii de sept - oct 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 27
adinazot spune:
Draga mamicilor,am un stres ,fetita mea are azi 12 zile,ea s-a nascut cu 2900 kg,iar in spital a scazut pana la 2,645.Dupa care a inceput sa creasca iar putin cate puti.De doua zile imi arata cantarul 2900 ,deci greutatea cu care s-a nascut,dar ar trebui sa creasca in fiecare zi cate putinn ,nu?Insa noua ne arata cantarul aceeasi greutate de doua zile.Oare nu o fii destul de consistent laptele meu? Vi s-a intamplat lucrul asta cand era bb asa mic?Ma stresez de nu mai pot.Ar trebui sa-i dau completare in fiecare zi?
Pediatrul a zis ca da,eu voiam sa merg numai cu laptele meu,dar daca nu o hraneste suficient,nu stiu ce sa fac.
Poate ma sfatuiti din experientele voastre!!!
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
CamiSol spune:
Mamici mai am o mica-mare problema. Luca se uita cateodata stramb, cu ochii crucis. Cam asasau asa. Trebuie sa imi fac probleme sau cu timpul nu o sa se mai intample???
Merci!
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut 
Cresc intre-o zi cat altii intr-un an... 
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
priviti o printesa
raluca![]()
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
Raluca o adevarata printesa !

_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

_Ralu_ spune:
fetele, multumim de aprecieri!
cami, eu stiu ca la bebelusi sunt normale 3 lucruri, mai exact cei 3 s: starnut, sughit si strabism! deci, normal!
adina, stiu ca bb trb sa ia in greutate sau macar sa stagneze! ca sa-ti dau un ex, alexia la 9 zile avea greutatea de la nastere! deci cam ca la tine! s-a nascut cu 3300, a scazut la 3090, si la 9 zile avea 3300gr!
si acum, o surpriza!
sa-mi ziceti cu cine seamana alexia!
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
gripo spune:
ADINA, eu zic sa mai incerci daca doar stagneaza, pentru ca eu ii dau completare si tot are zile intregi, nu numai 2 cand stagneaza, asa ca lupta numai pentru tzitzi.
CAMI, si eu stiam ca muschii ochiului nu se dezvolta toti odata, si se intampla sa para ca sufera de strabism sau altele, dar nu e nicio problema.
RALU, seamana cu amandoi, fetita voastra, are ceva din nasucu' si atitudinea mamei, dar si de la tati.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
CamiSol spune:
Ralu, Gripo ma gandeam eu ca asa este. Dar niste rau voitoare (cred) ma tot bateau la cap : "Vaaai nu e bine...copilul meu nu s-a uitat niciodata asa!" 
Ralu si eu zic ca seamana cu amandoi !
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut 
DiaB spune:
Raluca, si eu zic ca seamana cu amandoi. Oricum, e dulcica foc fata ta.
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
inni spune:
Buna seara.
Am venit.
Am inceput sa-mi mobilez casa ca tare multe mai trebuie in ea...uf.
Am spicuit putin din ce ati scris.
Ileana...iti demonstra copilita ta ca stie sa doarma si mai mult
. Cred ca s-o fi saturat de cat ai bodoganit-o pe forum ![]()
![]()
![]()
Amarantina...Hexa are in plus fata de Penta...hepatita B...eu asa stiu. Nu mi-a venit sa cred cand am citit ce ai patit cu Irena .
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

_Ralu_ spune:
multumim pt pareri si aprecieri!
diana, maia e o dulcica deasemenea! mai ales in costumasul cu ratze! imi place mult! si mai avem si carucioare la fel! si cata_adr are! ar trb sa facem un club!
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
_Ralu_ spune:
apropos de vaccin!
inni, cred ca am gasit vaccin undeva aproape de noi! multumim mult oricum pt sprijin! e bine sa ai pe cine te baza!(tu lucrezi la dona?) cand ai tu timp zi-mi si mie pe pm ce anume avantaje mai are infanrix-ul asta! si ce mai stii despre el! daca nu-l mai gasim tot pe asta la 4 luni...? chestii d-astea! da' numai cand ai timp! aaaa, si stiu ca se pastreaza la frigider intre 2 si 8 grade, dar daca-l ia sotu' maine de dimi, pana seara nu are unde sa-l tina la frigider! cat timp se poate tine la temp mai mari de 8 gr?
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare