Bucurii de sept - oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Inni, am zis ca-i las pana la botez, dupa botez gata, pun piciorul in prag ca nu se mai poate! La mine se vine cu urmatoarele argumente: copiii soacra-mii au fost infofoliti si nu au racit deloc cat au fost mici, eu n-am fost infofolita si am facut bronsita asmatiforma la 4 ani. Degeaba le spun eu ca am facut bronsita de la altceva, n-am cu cine sa ma inteleg
Am facut si cateva poze fara caciulita
Fug sa pun rufe la spalat!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Eu zic ca ar trebui s-o faci treptat, sa nu-ti raceasca daca o lasi mai dezbracata deodata si ai incurcat-o cu ai tai...

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

LA MULTI ANI Anais, Mathea, Andrei, Mihai si Irena!!!! Sa fiti sanatosi si cuminti!

De vreo 3 nopti Maia mea nu stiu ce a patit. De fapt cred ca e de la burtica, da face tare urat. Nu mai stie ce inseamna sa doarma in patutul ei. In pat cu noi, eventual pe burta mea sau a lui tati. Azi noapte ne-a tinut de la 2 la 4.30 intr-o simfonie continua; pana la urma cred ca a obosit si a dormit langa mine in pat pana la 8.30. Uf. Eu sunt beata de somn. Asta pentru ca pana la 2 nu apucasem sa dorm deloc... Mama ei de de burta. Azi i-am luat si Bonissan. Asa ca acum ii dau Simplex combinat cu Bonissan, iar in caz de urgenta mai administram si un Baby Drink,ca sa mai uitam de tzitzi.

A auzit careva ca daca mama bea ceai de chimen si anason ii mai trec copilului colicii? Pediatra mea mi-a zis sa beau si eu ceai. De azi trec si eu pe ceaiuri, sa vedem daca da vreun rezultat.
Mi-e tare mila de ea cand o vad cum se stramba si se face grena la fatza, si asta doar sa dea un amarat de partz si apoi iar incepe...

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI ANI micilor sarbatoriti de astazi!

Mirabela, nu stiu... Ciudat, o fi puiul tau o exceptie. Eu asa am citit prin carti si asa am si auzit de la o pediatra celebra din Bucuresti invitata intr-o emisiune informativa pt mame. Vladut nu plange deloc cand sughite, e o "activitate" care il amuza si-l tine "ocupat", se uita pe pereti, gangureste... Intreaba si tu un medic, dar unul bun (ca-s destui si pediatrii nasoi, de ex cei care pompeaza antibiotice in copil), daca ti se pare ca se chinuie. Oricum zeama de lamaie nu e o solutie

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Si sa va mai spun o faza cu mucii. Acu cativa ani am mers la vara mea si trebuia sa-i scot fetita la plimbare. Avea vreo 3-4 ani copila. Si cat o imbraca maica'sa tot scotea si manca cate-un muc.Scuze de detalii picante. Lenuta nu-i voie, nu-i frumos, etc., etc. La un moment dat scoate fata un muc si nu-l mananca - bravo fetita, cuminte fetita, la care Lenuta zice- pe asta mi-l las sa am ce manca pe drum

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

La multe lunite puiutilor nascuti azi!

Eloise eu stiu ca nu-i face rau sughitul, nu are rost sa ma ingrijorez, doar ca lui David nu-i place si gata.

Noi am avut ieri botezul, David a fost un exemplu de cumintenie, n-a plans deloc, desi era rupt de foame, s-a intarziat slujba si mancase cu 2 ore inainte + 2 ore cat a durat, s-a descurcat singur dar nici n-a protestat, prima data si-a supt degetele si apoi a supt paturica. A fost aglomerat, s-au botezat 5 copii odata, toti ceilalti urlau si al meu cu ochii cat cepele inspecta terenul... i-a dat preotul impartasania de 2 ori, tremura cand i-a pus lingurita pe buze a sorbit tot si mai voia... o sa pun poze dar nu-s gata. Maine avem si petrecerea, speram sa fie bine totul.

Fetelor, sa nu ma invidiati, voi va plangeti de bebei plangaciosi, colicosi, etc. si eu ma ingrijorez daca nu o fi copilu prea cuminte, sta toata ziua unde-l pun si se uita peste tot, daca are jucarii prin preajma e cel mai cuminte, vb. cu ele, pedaleaza toata ziua, protesteaza doar cand ii e foame, cand sughite si cand face kk. Mai sunt asa bebei pe aici??? O fi functionand legea compensatiei??? sarcina grea - crestere mai usoara...

F. frumosi bebei aveti, am vazut toate pozele (ca am timp) nu mai enumar pe fiecare, toti is niste dulcei.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Buna seara mamicute,
Trec si eu in graba sa va salut. In ultima saptamana ( de fapt doua saptamani ) n-am avut timp deloc, nici sa citesc, dar sa mai scriu, si asta pentru ca Ruty n-a mers la gradi. Dar ne-am bucurat de zilele astea frumoase si am stat in parc si cate 5-6 ore.
Acum in graba am reusit sa-mi arunc privirea pe ultimele mesaje.
Mirabelac si bebelina noastra e cuminte, n-a avut deloc colici, plange doar cand ii este foame. In schimb mananca de rupa cate 120-150 ml la 3 ore si are doar 6 saptamani.
Diseara sper sa citesc toate mesajele si sa vad si pozele
Va pup pe toate

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Mirabela , si Luca e la fel de cumintel, nu plange nici macar cand sughite sau face kk. Doar daca se plictiseste foarte tare intr-un loc. Il iau in brate il draganesc putin si gata ii trece. Cand ii este foame scartaie putin . aaaa si mai plange cand se trezeste dupa ce scartaie singur vreo 5 minute si nu vine nimeni sa il bage in seama ...ca acum de exemplu . Ma duc sa il draganesc.

Pupici!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Flori, nu am apucat sa-mi iau nimic de imbracat. O sa improvizez, ce sa fac? Nici la cosmetica si coafor n-am ajuns. Da' n-are nimic ca oricum eu sunt cu filmatul si deci n-o sa apar pe film:)

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa a venit pe lume Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

priviti o printesa

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Mmmmmm, RALU, fi-miu pupa o printesa superba si vesela.

SANDRA, tu chiar nu mai dai niciun semn de viata? Lasa supararile, si mai zi-ne si noua ce mai faci?

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput