Bucurii de sept - oct 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 25
gripo spune:
ELOISE, la mine nu e vorba de lasat par ca am caniche, si astia sunt tunsi si nu lasa par, dar l-am dat unui prieten pentru o perioada, pentru simplul motiv ca nu aveam timp de el nici sa fie scos afara. Sotul meu munceste mult, vine la diferite ore, mai pleaca si prin delegatii, asa ca nu am avut ce face.
CARMEN, OSNA,
pentru guestbook.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
amarantina spune:
Ileana, Dori, Lexi, Alessia, Carmen, Gety, Ramomar, Svetlana, Cami, Floricika, Lilina multumim pentru urari!
Roxanae, foarte nostima faza cu babau!
amarantina spune:
Ileana, am vazut ca m-ai dat disparuta ieri. Dar i-am facut Irenei vaccinul si s-a miorlait toata ziua, n-a dormit deloc. Bai frate eu daca stiam ca vaccinul asta (Infanrix hexa) dupa ce ca este asa de scump mai contine si componenta anti-tetanos, nu-l mai cumparam. Ce naiba nu i-am facut penta, nu pot sa-mi explic. I s-a umflat lu' fi-mea piciorul de m-am si speriat. Ca sa nu mai zic de dureri, ca-mi venea mie sa plang cand o vedeam pe ea. Noroc ca n-a facut si febra, ca asta mai lipsea si era tacamul complet!
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by lilina
LA MULTI ANI ! bebelusilor care astazi implinesc o luna
si respectiv 2 luni
sa creasca mari si sa fie sanatosi
multumesc fetelor pt.ideile de cadouri pt.nasi
acum fug la bebe Vladis, ca e super fomist
mananca din 2 in 2 ore...m-a capiat
si e ca o vrabiuta....mananca doar 50-60 ml la o masa !!!!
eu stiam ca ar trebui sa pape cam 100 ml (are 7 saptam.)
am dreptate ?Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
Si Luca mananca tot ca o vrabiuta dar ia in greutate cat un pui de leu
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...
adameasca spune:
Simona, credeam ca ati patit ceva... Ti-am trimis si-un sms azi pe la pranz... De ce nu ai pus o feliutza de lamaie din frigider pe locul cu vaccinul? Nu se mai umfla, si nici n-o mai durea...
Inni pe unde o fi?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
amarantina spune:
Si ca sa-ti raspund si la intrebarea cu reclamatiile: da, acum am experienta. Pentru ca am cumparat acu' vreo cateva luni niste biscuiti cu jeleu din Cora si cand i-am deschis erau mucegaiti, m-am enervat la culme pentru ca mi-era asa pofta si cand i-am vazut mi s-a intors stomacul pe dos. Asa ca am sunat la Protectia Consumatorului, am lasat mesaj, ei ne-au contactat, au notat ce si cum si s-au dus in Cora si au scos tot lotul de biscuiti de la vanzare si au impartit si niste amenzi, iar dupa asta ne-au dat telefon sa ne informeze. Foarte tare, am fost impresionati, ca nu credeam ca va avea vreun rezultat reclamatia.
amarantina spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Simona, credeam ca ati patit ceva... Ti-am trimis si-un sms azi pe la pranz... De ce nu ai pus o feliutza de lamaie din frigider pe locul cu vaccinul? Nu se mai umfla, si nici n-o mai durea...
Inni pe unde o fi?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
Ei uite ca n-am stiut de asta.
Am vazut sms-ul in somn, ca azi am recuperat dupa ziua de ieri, si eu si fi-mea.
gripo spune:

Mey, e de groaza copilu asta al meu, daca il pun sa doarma, si ma culc si eu, se trezeste din 5 in 5 minute, dupa care ma trezesc de-a binelea, si atunci adoarme si el tun, cred ca are el ceva cu somnu' meu.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by eloise
Sughitul nu ii supara pe bebei asa cum ne deranjeaza pe noi, adultii. La oamenii mari sughitul prelungit este chiar dureros sau enervant, dar pt bebei e linistitor sau amuzant, ei isi antreneaza diafragma asa si asta faceau si in burtica, daca va amintiti. Nu presupuneti voi ca bebe sufera atunci cand sughita pt ca e fals. NU dati lamaie, numai pediatrii incompetenti recomanda asta. Sughitul trece repede daca asezati copilul sa suga la san.Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
Atunci al meu de ce plange tocmai la sughitat? In rest nu e plangaret deloc, maraie cand ii e foame sau cand vrea ceva si la sughitat plange serios.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI