Bucurii de sept - oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eloise - cutzu si-a cam luat-o in cap de cand este si Vladut. Ca sa nu fie gelos sau sa nu se simta neglijat am inceput sa-i acordam putin mai multa atentie, adica sotul, nu eu, ca eu n-am timp nici de mine. Vobesc eu cu copilul, vorbeste si sotul cu cainelee. Cred da daca ne-ar vedea cineva de la distanta ar zice ca suntem dusi rau de-acasa. Una vorbeste cu un copil de 3 saptamani si-i spune ca-l face baschetbalist, iar celalalt ii spune cainelui cum o sa-l duc la fete la anul viitor. Si asta, cainele, deja se crede pe aceeasi pozitie in ierarhie cu noi. Las' ca revenim noi la normal, poate... peste vreo 20 de ani.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

gripo - cand termin eu cu copilul ... cred ca o sa ma termine el inainte sa apuc sa termin cu el

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cristina, adevaru-i ca nu-i usor o familie cu copil mic si un animal intr-un apartament... vad si eu cu motanul...dintr-o data e mult mai greu, nu mai pot lua motanu-n brate ca ma umplu de par si apoi iau copilu', tre sa pastrezi curatenie la sange...chestii de astea...
Gripo voi cum va descurcati cu cutzu vostru pe langa bebe mic? (am uitat cum il cheama pe cutzu, avea un nume dragutz)

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna ziua ca dimineata a trecut deja!

LA MULTI ANI bebicilor sarbatoriti astaziANAIS, MATHEA,ANDREI, MIHAI SI IRENA!sa cresteti cuminti,sanatosi si numai bucurii sa aduceti parintilor.

eu aseara am fost la medic,totul este in regula,am primit si anticonceptionalele speciale pt alaptat(le iau acum si incepe peste 3 sapt protectia).dupa ce am iesit de la cabinet am plecat la real sa ne uitam de cadouri pt mos nicolae.matei a fost foarte cuminte ,a stat in scoica cat am colindat noi printre rafturi dar cand am ajuns acasa a inceput circul.i-am dat sa manace ,l-am schimbat si s-a pus frate pe un plans cum nu a mai facut pina acum.l-a tinut 2 ore,urla de-a dreptul,nu am stiut nici eu nici tati ce sa-i facem ca nu mai mergea niciuna din metodele cunoscute:in brate sau cantat sau zdranganit jucarii.pur si simplu nu am stiut ce l-a apucat.s-a calmat singur cand a adormit obosit de atata plans.azi noapte intre 4-6 de 3 ori m-a chemat la el,luat 2-3 guri de lapte,scotea sanul din gura si adormea.cand ajungeam in pat si atipeam iara urla.

la 7 n-am mai rezistat l-am luat pe piept si am adormit amandoi,dar tatai a iesit pe usa si si-a uitat cheile in casa si ne-a trezit sa i le dau.imi venea sa-l strang de gat nu alta.

acum mi-am adormit odrasla si am si eu putin timp liber.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

La Multi Ani Anais, Mathea, Andrei, Mihai si Irena ! Sa fiti norocosi sa sa ii bucurati pe parinti!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

cami ce dulce este ionut!sa-ti traiasca.
pe mine ma doare sanul stang ingrozitor in partea dinspre mana.cred ca nu a baut matei cum trebuie din el.nu stiu de ec dar prefera dreptul,la stangul dupa cateva minute nu mai vrea.

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna ziua mamici
La multi ani sarbatoritilor de azi!

si david a avut somn agitat din cauza colicilor si ca sa dormim l-am luat cu noi in pat, asta e!
Lexi, ti-ai luat ceva de imbracat? Si sa stii ca nu esti nebuna si eu am poze in care mi se pare david uratzel, si mi se pare ca nu corespunde cu realitatea
Inni, la noi e invers, ii sta bine cu fesuri si nu ii vin bine deloc caciulitele!
Ma duc sa pap ceva, am reusit de l-am adormit!
Nu mai stiu cine intreba cum se da formula, eu ii dau cam 2 biberoane pe zi ii fac 120 ml dar s-a intamplat sa manance si 90 si 150(i-am mai facut la cerere) deci i-am dat cat a vrut el.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by osna

cami ce dulce este ionut!sa-ti traiasca.
pe mine ma doare sanul stang ingrozitor in partea dinspre mana.cred ca nu a baut matei cum trebuie din el.nu stiu de ec dar prefera dreptul,la stangul dupa cateva minute nu mai vrea.

poze matei

Saru'mana !

Probabil ti s-a infundat vreun canal.Din cate stiu eu trebuie tinut sanul la caldura si trebuie alaptat de multe ori din sanul inflamat.
Pupici!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

LA MULTI ANI ! bebelusilor care astazi implinesc o luna
si respectiv 2 luni
sa creasca mari si sa fie sanatosi

multumesc fetelor pt.ideile de cadouri pt.nasi

acum fug la bebe Vladis, ca e super fomist
mananca din 2 in 2 ore...m-a capiat
si e ca o vrabiuta....mananca doar 50-60 ml la o masa !!!!
eu stiam ca ar trebui sa pape cam 100 ml (are 7 saptam.)
am dreptate ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Cristina, Ilinca papa lapte praf si ii dau cum vrea ea, nu cat si cum scrie pe cutie... Niciodata mai devreme de 3 ore, daca masa anterioara a papat pana s-a saturat. Eu ii fac mereu 4 masuri, dar dc nu se satura o fac si pe a cincea...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput