Bucurii de sept - oct 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ILEANA- pai pe luna asta iti ajunge nu?

CRISTINA-eu n-am cum sa-i tin suzeta cum zici tu, ca stau si scriu cu o mana! Daca va luati si o pisica, rezolvati problema!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am revenit si noi. N-am disparut total, dar...
Multumesc pentru toate urarile de ieri pentru Maria Diana.
Azi avem 5 sarbatoriti: MIHAI SEBASTIAN SI IRENA, cu 2 luni implinite azi iar cu 1 luna, ca bebelina mea: ANAIS STEFANIE, MATHEA ROANA SI ANDREI. Sa fiti sanatosi si cuminciori.
Eu am avut o perioada mai zbuciumata. Maria mea s-a invatat in brate. Doarme pe burta la pranz, problema este ca acum este mai greluta si ma cam doare spatele. Cum o dau jos de pe burta sau o pun in patut, cum incepe show-ul. Eu am noroc ca noaptea doarme in patutul ei, cu pauza de alaptat la 3,oo si la 6,oo. Acum sta doarme in pat si nu plange.
Tita ar manca cam din ora in ora, umbla cu gurita dupa san, iar cateodata pana o asez ergonomic, isi baga pumnisorul in gura si roade.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alessia - si eu stau turceste, tin copilul cu o mana, suzeta cu tzatza, si cu mana libera scriu

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Noi ieri am iesit la plimbare in parc (si am surprins o veve). Vladut a fost agitat chiar si in aer liber, n-a prea dormit, a urlat de a rasunat Copoul si a facut kk, noroc ca spre sfarsitul plimbarii asa ca am sters-o repede acasa.

De cateva zile e mai agitat, sta mai multe ore treaz, ore in care de obicei tzipa ca sa fie bagat in seama si tinut in brate. A inceput el sa se cam prinda cum stau lucrurile pe lumea asta, ca obtii multe cu santajul si ca puterea decibelilor dezlantuiti nu-i de neglijat!

Cristina ce simpatic e cutzu! I-auzi, daca are voie bebe, are voie si el!

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

am vrut sa mai scriu ceva, dar plec, ca s-a trezit si-si cere cota de lapte.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ALESSIA si CRISTINA, pai eu zic sa va apucati de ypga cand veti termina cu copilu'.

ELOISE, frumoase poze!

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, arati 'prezentabil' la kg.
Simpatica veverita!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna fetelor,

eloise ce dragut e Vladutu , dar si veverita e frumusica. Am crezut ca numai Ptricia mea plange cand o scot la plimbare, dar uite ca mai are pereche

adameasca simaptic tare Luk al tau! si sa-ti fie de bine somnicul

a mea azi noapte a dormit de la 11 pana la 4, dar de la 4 a trebuit sa o tin in brate pana la 5 si ceva. Cum o puneam in patut, cum urla

mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Am o intrebare la cele care dau formula la copii. Pe cutie scrie 120 g la o masa, 5 mese pe zi, ceea ce inseamna o masa cam la 4 ore si jumate. Ei, copilul meu flamanzeste mai repede si cand e flamand urla de-mi sar timpanele. cum fac? ii dau de mancare mai repede sau ... ma duc la o cafea la cofetaria de dupa colt? Am citit undeva ca nu-i bine de dat la intervale scurte de timp laptele praf ca e facut pe baza de lapte de vaca si acesta ramane mai mult timp in stomac..

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

gripo eu zic sa joci azi la loto, sigur o sa castigi

LA MULTI ANI PENTRU PUIUTII CARE AZI IMPLINESC O LUNA: ANAIS, MATHEA SI ANDREI, RESPECTIV 2 LUNI: MIHAI SI IRENA!, MULT NOROC SI SANATATE
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)

pozici

Mergi la inceput